.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Повече от фен Аватара на VampireGirl666

какво да подаря

Здрасти.Моето не е точно проблем.Просто се чудя какво да подаря на приятел за рождения му ден.Правила съм подаръци на момчета,но тях ги познавам от години,а това момче го познавам от няколко месеца.Също така,ако може съвет за интересна книга в жанр sci-fi,мистични или трилърчета?Благодаря предварително.

Еми аз най-вече подарявам парфиум или топка (ако тренира нещо) . Книга за рожден ден не ме кефи особено . Аз лично не бих се израдвала на книга ... Някаф колан може да му измислиш или дреха .... то всъщност до колко парички ?
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Ако тебе няма да те зарадва книга за подарък, мене ще ме зарадва.
    Вземи му някоя книга на Жул Верн и да се радва
    Audio ergo sum

Мен нито книга нито парфиум би ме зарадвал .. гледай ако тренира нещо топка или дреха или пък някой интересен сувенир.. !

Първо попитай човека, на когото ще подаряваш, какво предпочита и харесва и тогава почни да мислиш какво да му купиш.

П.П. На мен идеята за парфюм не ми допада, всеки може да измисли по-оригинален подарък от това.

Toва,че вие не бихте се зарадвали на книга си е ваш проблем. Момичето си каза,че мисли и върху подарък книга,а си познава момчето-значи сигурно ще му хареса.
    Това пък за топката е доста изтъркано.
    Не мисля,че е добър подарък.Той по всяко време може да излезне и да си купи топка да рита/играе баскетбол/болейбол.. иии каквото и да е.

Град
    In the middle of Nowhere
    Дай му пари в хубава опаковка Аз най-много бих се зарадвала на това..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Дай му пари в хубава опаковка Аз най-много бих се зарадвала на това..
    И аз това го мислех,но той няма да ги приеме.А за книга мисля,защото той това каза,че предпочита.Много е трудно да подаряваш на момче подарък

Попитай го кои автори харесва. Аз мисля, че на Кинг би се зарадвал. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си