.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??

С едно момче ходихме миналото лято около месец и половина. Чист летен флирт ... Но дали е само това ?? Лашна ме чувството в корема още от както се запознахме , но това то не спря. Дори година по-късно несъм безразлична към него. Точно както преди пеперудите не спират да фъркат винаги щом се сетя за него ... а видя ли го изключвам напълно. След като скъсахме ми каза ,че иска да сме пак заедно ,но аз се направих на недостъпна и му казах ,че няма да тръгна пак с него.
    Намерих си друг .. той -друга .. И няколко пъти ни кани да пием кафе четеримата.Аз му отказах разбирасе. Немога да ги гледам как се мляскат.
    Днес с една моя приятелка спорихме дали той още ме харесва след като иска да пиеме кафе макар и с половинките си.
    Аз не мисля че ме харесва ,но тя твърди друго...

А вие как мислите? Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??

Град
    < 33
    Може би просто иска да пиете кафе, за да ти покаже, че е приятелски настроен към теб ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??

Цитирай Първоначално написано от TheLastAngel
    С едно момче ходихме миналото лято около месец и половина. Чист летен флирт ... Но дали е само това ?? Ляшна ме чувството в корема още от както се запознахме , но това то не спря. Дори година по-късно несъм безразлична към него. Точно както преди пеперудите не спират да фъркат винаги щом се сетя за него ... а видя ли го изколючвам напълно. След като скъсахме ми каза ,че иска да сме пак заедно ,но аз се направих на недостъпна и му казах ,че няма да тръгна пак с него.
    Намерих си друг .. той -друга .. И няколко пъти ни кани да пием кафе четеримата.Аз му отказах разбирасе. Немога да ги гледам как се мляскат.
    Днес с една моя приятелка спорихме дали той още ме харесва след като иска да пиеме кафе макар и с половинките си.
    Аз не мисля че ме харесва ,но тя твърди друго...

А вие как мислите? Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??
    не, не си му безразлична, но не е и това, което се надяваш - просто иска да сте приятели

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Може би просто иска да пиете кафе, за да ти покаже, че е приятелски настроен към теб ..
    Ама ние си бяхме "приятели" ... дори си споделяхме ....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ей това не мога да ви го разбера на вас жените...правите се на недостъпни и защо?После се вайкате защо направих така или иначе

По темата:Можеби те е харесвал докато сте ходили,но ако беше истинско щеше да настоява да излезете дори когато си се правила на недостъпна.Това че се е отказал толкова лесно и си е намерил друга говори доста.Според мен го прави един вид за да те дразни или да ти натрие носа.Не казвам че изпитва злоба към теб или нещо подобно.Просто такава ни е мъжката психика

Може би иска да стане като в оная песен на Преслава, не се сещам как се казва. За две двойки, които са сбъркали половинките си

Питай го директно какво цели и какво изпитва към теб. Аз не обичам догадки и така бих направила. Но ти може би си имаш стратегия или не си толкова директна. Успех.

Може наистина да е приятелски настроен към теб, но може би просто е искал да види дали още изпитваш нещо към него като вътрешно те накара да ревнуваш.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Може би иска да стане като в оная песен на Преслава, не се сещам как се казва. За две двойки, които са сбъркали половинките си
    ''Зле разпределени''

по темата: и аз смятам, че са по- скоро приятелски чувства
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    40 Miles from the Sun
    Откъде да знаем пък ние кво той си мисли?? Питай го сама и ще разбереш.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Откъде да знаем пък ние кво той си мисли?? Питай го сама и ще разбереш.
    ДА така си е,ние тука може да ти кажем - че те дразни или те обича,или просто е настроен към теб приятелски..НО не можем НИКОГА да знаем(дори и да го познаваме)какво чувства към теб..
    Ако искаш да научиш-защо ви е поканил на кафе,дали те обича или иска да останете приятели ТРЯБВА ДА ПОПИТАШ НЕГО,а не нас
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Никой освен той самият не може да ти каже със сигурност защо е искал да пиете кафе, но най-вероятно е от чисто приятелско чувство (особено щом си споделяте и се държите като приятели). Ако те харесваше, най-вероятно щеше да му е неприятно и той да те гледа с новия ти приятел и едва ли щеше да ви кани само, за да те кара да ревнуваш...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Иска да ти покаже какво си изтървала докато си се правила на много оборотна също така да ти покаже и че ти за него си минало тия неща точно с тая цел се правят вярвай ми
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен
    Де да знам, много може да са причините да те кани...
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми не съм му в главата за да знам .. Пък и звездите нещо днес не ми гоговорят ..

Извод: А що не го питаш ??

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Йепп.. Надали, ако те харесваше, щеше да иска да пиете кафе четиримата .. И защо по-точно да ти прави гадно, след като и той ще те гледа в прегръдките на друг?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ми не съм му в главата за да знам .. Пък и звездите нещо днес не ми гоговорят ..

Извод: А що не го питаш ??
    Защото съм срамежлива , много съм срамежлива... До такава степен ,че знам - не губя нищо ... Но той е самовлюбено глупаче
    Ще ме отреже и ще се хвали
    Мога единствено да си вдъхвам надежда и да чакам той да направи първата крачка

Град
    Знам ли и аз,майна
    Кристалното кълбо ми говори,че иска да те има като резерва,евентуално ще къса скоро с неговата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си