- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте склонни да чукате
И цял ден мога![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Момиче: С моя приятел си го правим по няколко пъти попринцип, а и зависи от темпото но не се е случвало за по-малко от 2 часа... не омразва толкова лесно,ако си има разнообразие и страст
![]()
За 10-15 мин. ??? Самооо толкова ?![]()
Както и да го погледна не сме стигали час,но не сме си лягали и с хронометър!
минимум 2 часаОтказах се от фитнеса заради секса
![]()
![]()
Станислава
Само мъже могат да спорят за такава простотияПървоначално написано от Xitap
Работа нямате ли си или се прайте на забавни
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
а иначе..зависи
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Не повече от 4 кг орехи.Колко сте склонни да чукате![]()
Аз пък немога да свърша -.- стигал съм до 3 часа и немога -.- нз що
Аз само до 2 кгПървоначално написано от amk933
![]()
О.о .... ИИииии*ах тия нимфоманкиПървоначално написано от titinkaa
... Аз ако 4 часа го правя трябва да ме събудиш
.... Предпочитам да е кратко ,но много яко
![]()
titinkaaбез лоши чувства ;Р
Зависи. Писва понякога.![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
някой хора май нямат никаква представа за времето)) 4-5 часа....
ако примерно просто ходиш 4-5 часа ще се разглобиш ,какво остава за толкова интензивно натоварване като при секс...
да ва шибам шибам в ... малоумниците))
бой, йебанье и чалга
Ами не съм пробвал максимално, но ръката ми се уморява бързо![]()
![]()
Все пак зависи и какъв чук държиш, ако е от половин килограм дълго време, ама е ако 10 кила повече от 20-30 минути не издържам
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Докато не реша да правя нещо друго или не ми писне!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз нещо не разбрах тук. Темата е "колко сте склонни да чукате?". "Склонността накратко идва от намерение, което е само и единствено в главата на човека, няма общо с физическите възможности. Вместо отговор на ?а прочетохме кой, колко и защо, което като че ли не ни вълнува, или поне не в тази темаДаже имаше и препирни
По темата - "склонен" съм да го правя, докато аз и партньорката ми сме на кеф, оттам нататък колко и как и т.н. си зависи от обстоятелствата - може да си пил, може да не си на кеф, може на момичето да не й е до това в момента..
Реално склонността не идва от намерение е е по-скоро като насоченост на характера. Макар че автора употреби думата в смисъл на "Колко време според вас е нормално да се прави секс".Първоначално написано от batko19
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Тва е болест, трябва да се импутира пенисаПървоначално написано от thespark
GTA Stunting
еи тея малките по 3,4,5 часа ебат нз кои ви вярва да не вземате конска виагра? аз помпам докато не спадне тоест 5-10мин макс и трябва ми още толкова за почивка и след тва още един път 10-15мин и тва е
то тва да не е сирене режеш и ядеш
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
То си е до човек, ситуациа и взаемотношения. Случвало ми се е да правя секс без да свършвам час, два три, случвало ми се е да свършвам и за 5 минути. Нямам проблем със свършването. Там е работата, че си зависи каква е обстановката, момента, желанието, времето и доста други фактори. Но повече от 30 минути за един тек си мисля, че е доста налудничево. Разбира се ако не сте се виждали с партньора си доста време и сте жадни за секс, би било хубаво да го направите час, час и нещо, близо два. Или 3, 4 пъти по 30 минутки е добре.