.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Няколко часа ми се струват много .Някъде 30 минути до 1 час е окей

И цял ден мога
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Момиче: С моя приятел си го правим по няколко пъти попринцип, а и зависи от темпото но не се е случвало за по-малко от 2 часа ... не омразва толкова лесно,ако си има разнообразие и страст

Голям фен Аватара на GerYy
    Незнам за вас момичета ,но на мен 10-15 мин. са ми напълно достатъчни. Случвало се е да го правим 30-40мин ,но вече след определено време ми става някак тъпо .......

За 10-15 мин. ??? Самооо толкова ?

Както и да го погледна не сме стигали час,но не сме си лягали и с хронометър!

еми рекорда ми е 8 дни, ама нямаше свидетели и няма как да го запишем в рекордите на гинес
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    минимум 2 часа Отказах се от фитнеса заради секса
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    2 мин
    Ебането за престиж, чикията за удоволствие!
    2 минути не е ли малко и за чикия?
    незнам какво разбираш под "много" щот след 2рата минута става скучно и еднообразно
    Че чикията и разнообразие ли осигурявала?
    ако е на widescreen във full-HD е по-реалистична и от секс
    Но се запазва 2-D перспективата и липсата на реалния усет...
    имам software за 3D rendering и подходящи очила... но все още си карам на 2D
    Компютрите не водят до нищо хубаво значи... влез в реалността и стани от тоя монитор. То не в компютрите е проблема, ами в задклавиатурните устройства...
    Само мъже могат да спорят за такава простотия Работа нямате ли си или се прайте на забавни

Цитирай Първоначално написано от crazyall
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Докато не ми стане скучно ?
    +1

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    откъде ги намирате тия юнаци
    В мечтите си

а иначе..зависи
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Колко сте склонни да чукате
    Не повече от 4 кг орехи.

Град
    Varna Town
    3 секунди и съм out

Аз пък немога да свърша -.- стигал съм до 3 часа и немога -.- нз що

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Колко сте склонни да чукате
    Не повече от 4 кг орехи.
    Аз само до 2 кг

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    и аз съм момиче и с приятеля ми го правим по 3 пъти като се видим тва значи някъде към 3-4 часа като имаш предвид че между 1-2-и 3-тия път имаме почивка по 5мин след всяко негово свършване,на мен не ми омръзва лесно последния път го правихме 3 пъти(както всеки път де) и накрая трябваше да си тръгвам и той беше седнал на компа и в последния половин час докато си тръгна пак го правихме демек 4 пъти :P :P :P беше СуПеРр и винаги е било ЯкОо
    О.о .... ИИииии*ах тия нимфоманки ... Аз ако 4 часа го правя трябва да ме събудиш .... Предпочитам да е кратко ,но много яко
    titinkaa без лоши чувства ;Р

Зависи. Писва понякога.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

някой хора май нямат никаква представа за времето)) 4-5 часа....
    ако примерно просто ходиш 4-5 часа ще се разглобиш ,какво остава за толкова интензивно натоварване като при секс...
    да ва шибам шибам в ... малоумниците))
    бой, йебанье и чалга

Ами не съм пробвал максимално, но ръката ми се уморява бързо Все пак зависи и какъв чук държиш, ако е от половин килограм дълго време, ама е ако 10 кила повече от 20-30 минути не издържам
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Град
    България
    Докато не реша да правя нещо друго или не ми писне!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Аз нещо не разбрах тук. Темата е "колко сте склонни да чукате?". "Склонността накратко идва от намерение, което е само и единствено в главата на човека, няма общо с физическите възможности. Вместо отговор на ?а прочетохме кой, колко и защо, което като че ли не ни вълнува, или поне не в тази тема Даже имаше и препирни По темата - "склонен" съм да го правя, докато аз и партньорката ми сме на кеф, оттам нататък колко и как и т.н. си зависи от обстоятелствата - може да си пил, може да не си на кеф, може на момичето да не й е до това в момента..

Цитирай Първоначално написано от batko19
    Аз нещо не разбрах тук. Темата е "колко сте склонни да чукате?". "Склонността накратко идва от намерение, което е само и единствено в главата на човека, няма общо с физическите възможности. Вместо отговор на ?а прочетохме кой, колко и защо, което като че ли не ни вълнува, или поне не в тази тема Даже имаше и препирни По темата - "склонен" съм да го правя, докато аз и партньорката ми сме на кеф, оттам нататък колко и как и т.н. си зависи от обстоятелствата - може да си пил, може да не си на кеф, може на момичето да не й е до това в момента..
    Реално склонността не идва от намерение е е по-скоро като насоченост на характера. Макар че автора употреби думата в смисъл на "Колко време според вас е нормално да се прави секс".
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от thespark
    Аз пък немога да свърша -.- стигал съм до 3 часа и немога -.- нз що
    Тва е болест, трябва да се импутира пениса
    GTA Stunting

Град
    Ruse
    еи тея малките по 3,4,5 часа ебат нз кои ви вярва да не вземате конска виагра? аз помпам докато не спадне тоест 5-10мин макс и трябва ми още толкова за почивка и след тва още един път 10-15мин и тва е
    то тва да не е сирене режеш и ядеш
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

То си е до човек, ситуациа и взаемотношения. Случвало ми се е да правя секс без да свършвам час, два три, случвало ми се е да свършвам и за 5 минути. Нямам проблем със свършването. Там е работата, че си зависи каква е обстановката, момента, желанието, времето и доста други фактори. Но повече от 30 минути за един тек си мисля, че е доста налудничево. Разбира се ако не сте се виждали с партньора си доста време и сте жадни за секс, би било хубаво да го направите час, час и нещо, близо два. Или 3, 4 пъти по 30 минутки е добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си