Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Цитирай Първоначално написано от Xitap
Това, че ти си нямалА такъв мъж, не значи, че не съществуват. А и когато вече не си момче, а си мъж (аз съм на 24), нещата са други. Все по-бавно и по-трудно свършваш. И когато си осъзнал какво искаш, как го искаш и кое ти харесва. Е как тогава да свърша за 15 минути, като на 20-тата минута влизам в ритъм така да се каже! Първите 2 пози са си чиста загрявка. След това е съществената част за мен и партньорката ми! Колкото е по-продължително, толкова е по-сладко. И аз не мога да разбера иронията ти с ебачите, като за всяко момиче/жена ебач е различно разбиране, субективно. Така че не праскай ирония, която е абсолютно несъвместима в случая!
Мисля че бъркаш нещо не съм момиче.Явно представите ни се разминават,но хубаво ти изказа своето мнение сега аз ти казвам моето.Нормалния секс не трае повече от 30 мин.Това че мъжа примерно не може да свърши или пък жената иска още си е друг въпрос.Но да пишат в темата че чукат за по 2,3-5 часа ми се струва нереално както и да го погледнеш.Това е което исках да кажа.

Поздрави.
2-3 и 5 часа си е нерално да. Макар и аз самия да съм правил 2 часа и 40 минути чист секс (рекорда ми е толкова, бях на 17) и пак друг път 2 часа... това са много редки случай, които нямам намерение да повтарям. Нормалното ЗА МЕН е час чист секс. Другото е спорт, а не удоволствие!