Хаха, не мога да повярвам, че се намери тема, която да ме накара да пиша. Винаги чета и се смея, но никога не съм имала желание да кажа нещо. Е, сега просто се чувствам задължена да говоря.
1) момиче съм
2) с приятеля ми го правим по 15 - 20 минути макс
3) за това време винаги свършвам и то в 75% от случаите заедно с него
4) ако свърша преди него ми става скучно и искам да сменим позата, за да свърши той по-бързо
5) vde е напълно прав, когато се е случвало да го правим по-дълго време отдолу изсъхвам, може би защото не го държи само вътре и да лашка в края, като си мисли, че така ми харесва. Имам чувството, че всички дето го правите по 2-3 часа точно това правите и затова и момичето не изсъхва, просто нямам какво да му изсъхне

6) чудно ми е като лашкате момичето 3 часа, тя колко пъти свършва за това време? Защото тия истории ми звучат като на една приятелка - хвалеше ми се че го били направили 9 пъти за 4 часа примерно. При положение, че аз повече от 3 пъти за това време не съм го правила ми се стории... Да де, ама питам я "Като сте го правили толкова пъти, поне свърши ли?" Не знаете как ме погледна. С един тъп, засрамен поглед, последван от "Не"
7) Xitap ако ти ме оправяше, нямаше да те търпя изобщо. Това дали една жена може да свърши се определя поне 90% от нея. Само другите 10 зависят от теб. Така че тя ако иска да свърши ще го направи и за 10 минути. Аз даже за по-малко съм свършвала. Обаче да ми казваш, че я лашкаш 2-3 часа за да свърши... ако вообще го прави де. И между другото ако жена която е до теб ти казва, че е свършила 4-5-15-20 пъти за един полов акт, повярвай ми, лъже те много сериозно. А ти пък си прекалено тъп щом не можеш да разбереш кога е получила оргазъм. И недей да се опитваш да спориш за това, защото представи си, че момичето ти е отгоре, ти свършваш и тя продължава - много ли ще ти е кеф? И можеш ли (ако ти стане пак) да свършиш и втори, и трети път...а??? При жените е абсолютно същото.