- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Топ 100 на най-добрите филми за всички времена
Аз ще добавя Зеленият път
Заслужава си да се гледа..Уникална история!
Ами незнам дали са най-хубавите филми на всички времена но например никъде не видях да сте писали филмите на Индиана Джоунс. Мисля че са класика и са мн интересни, най-вече първите три филма, но 4тия също го бива. "Гладиатор" е мн хубав филм. "Армагедон" също е хубав. Ест Титаник е общопризнат за един от най-добрите филми на всички времена. Бих добавила "Мръсни танци", "Хубава жена", "Маската на Зоро", "Легенда за Зоро". Хари Потър също става, все пак когато се появи на екран, нямаше други подобни филми. Троя и 300 също стават, макар че "Спартак" ми харесва повече. Ааа "Списъкът на Шиндлер" е мн хубав филм. А от анимациите - "Шрек" и "Търсенето на Немо". Със сиг съм забравила някой филм който ми харесва. Иначе вероятно има много по-хубави филми които не съм гледала.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
21 -
One flew over cuckoo's nest/Полет над куковиче гнездо
За мен един от най-добрите филми изобщо ,показва живота по един необикновен начин през погледа на "лудите" и влиянието на системата върху тях,невероятен филм ,тежък ,но красив и смислен.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"