.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    В света на чудесата..
    Аз ще добавя Зеленият път

Заслужава си да се гледа..Уникална история!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ами незнам дали са най-хубавите филми на всички времена но например никъде не видях да сте писали филмите на Индиана Джоунс. Мисля че са класика и са мн интересни, най-вече първите три филма, но 4тия също го бива. "Гладиатор" е мн хубав филм. "Армагедон" също е хубав. Ест Титаник е общопризнат за един от най-добрите филми на всички времена. Бих добавила "Мръсни танци", "Хубава жена", "Маската на Зоро", "Легенда за Зоро". Хари Потър също става, все пак когато се появи на екран, нямаше други подобни филми. Троя и 300 също стават, макар че "Спартак" ми харесва повече. Ааа "Списъкът на Шиндлер" е мн хубав филм. А от анимациите - "Шрек" и "Търсенето на Немо". Със сиг съм забравила някой филм който ми харесва. Иначе вероятно има много по-хубави филми които не съм гледала.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Варна!!!
    20 - SCARFACE

Град
    Някъде по широкия свят...
    21 -

One flew over cuckoo's nest/Полет над куковиче гнездо

За мен един от най-добрите филми изобщо ,показва живота по един необикновен начин през погледа на "лудите" и влиянието на системата върху тях,невероятен филм ,тежък ,но красив и смислен.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Щом ще е на всички времена.. аз казвам Титаник.

"Филмът е рекордьор по приходи, над 1,854 млрд.щ. долара. Филмът е рекордьор и по спечелени награди "Оскар"-11, включително за режисура и най-добър филм" - от уикипедията..

И това е наистина един от най-добрите филми правени някога.. Зрителят може да преживее емоциите на героите, може да усети ужаса от потапянето на кораба..
    Мисля, че режисьора Джеймс Камерън си е свършил работата повече от перфектно.
    Абсолютно съм съгласна!
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си