- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Топ 100 на най-добрите филми за всички времена
Като за начало да разясня какво представлява този класация.
Първия който пише в темата(в случая аз) поставя филма, който за него е номер 1 за всички времена, като обосновава защо е направил този избор.Втория който пише след него(неизвестен за в този момент) слага филм номер 2 и обосновава избора си, и така докато се стигне до номер 100.Един човек има право да пише повече от един път в темата, но само при условие, че преди него е имало друг форумец, който е класирал филм.Желателно е да изказвате недоволство, критикувате и т.н. класация, след като приключим с класирането.Ще се старая постоянно да ъпдейтвам списъка с филмите в това мнение, но моля да ме извините предварително, ако той не винаги е точен, не мога постоянно да съм на компютъра и да ъпдейтвам списъка![]()
1) Кръстникът/The Godfather(1972)
Неоспоримо един от най-добрите филми, а лично за мен -> най-добрия ! Един от малкото хубави филми правени по книга, страхотно адпатиране от страна на Франсис Форд Копола.Въпреки малкия бюджет с който е започнал да се прави филма, благодарение на страхотната актьорска игра, филма се превръща в носител на 3 Оскара.Като прибавим към това и моето влечение към тези мафиотски истории, а също така и една от първите появи на моя любим актьор - Ал Пачино, просто няма как да не класирам този филм на първо място !
Класацията до този момент:
1. Кръстникът/The Godfather(1972)
2. Обичам те, човече/I Love You, Man(2009)
3. Амадеус/Amadeus(1984)
4. Усещане за жена/Scent of a Woman(1992)
5. Коса/Hair(1979)
6. Батман: Черният рицар/Batman: The Dark Knight(200
7. Звезден прах/Stardust(2007)
8. Гринч(Как Гринч открадна Коледа)/How the Grinch Stole Christmas(2000)
9. Трилогията "Властелина на пръстените" /The Lord Of The Rings Trilogy(2001-2003)
10. Титаник/Titanic(1997)
11. Ако само/If Only(2004)
12. Пианистът/The Pianist(2002)
13. Престиж/The Prestige(2006)
14. Всичките "Кошмар на улица Елм"/A Nightmare on Elm Street(all of them)(1984 - 2003)
15. Блясъкът на чистия ум/Eternal Sunshine of spotless mind(2004)
16. Здрач/Twilight(200
П.П: Надявам се, че съм уцелил раздела, ако модератор или администратор, смята че това е грешен раздел - моля да я премести, грешката е моя. Извинете ако има пунктуационни или правописни грешки.
П.П 2: Моля да се избягват спама.. като изключим 2рото място, от там нататъка нещата май отиват надобре : - )
Don't you ninja monks ever shower? I mean, what are you...french?