- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все се караме, когато не сме заедно
Здравейте ! Реших да пиша тука,защото се чудя как може да стават такива тъпи работи ..
Аз нямам проблем,ами просто не мога да разбера защо винаги се получава така.. С Приятеля ми като сме заедно се разбираме идеално,всичко е наред,много смях,лиготия и т.нПросто се чувстваме много добре заедно.. Но когато се приберем, или като говорим по GSM или си пишем в skype винаги се дразним за нещо,постоянно се караме,винаги спорим и все се сърди някой.. Преди няколко дена като бяхме заедно на плаж и става въпрос за това и той сам каза , че и той усеща това. Но каква да направим ? Всичко е идеално,а след като си тръгнем все нещо не е наред.. Предполагам не съм само аз,има и други момичета с като моя случай . Някакви идей как да опавим нещата и да не се караме и дразним постоянно когато не сме заеднооо .. ? Мерси
Заглавието на темата трябва да е описателно!
krem4et0
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ами спрете да говорите по телефона или скайпа.
Аз друг начин не виждам. Разбирате се когато сте заедно, а по телефона не се...значи...спирате телефона.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ми няма как да спрем да говорим по телефона,след като така ще ми липсва още повече като не сме заедно ..
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Xax и при нас се получава нещо подобно, само че само в skype и затова и почти не си пишем( или ако си пишем, то е за някакви странични неща, за които не можем да се скараме). А при вас...освен да си говорите само в неотложни случаи и за неща, които не са толкова важни и не касаят пряко отношенията ви![]()
Забранявам си да раздавам вече себе си !
Забранявам си да повтарям грешки правeни !
За един и за друг променяш се,
на един и на друг раздаваш се напразно.
Ем, не се търсете толковаи правете повече компромиси.
nicolepcd
Скайп=Зло
отърви се от това творение на дявола (не говоря за гаджето ти)
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Спрете да си пишете и да си звъните по телефона за 2-3 седмици и после като се "отпушите" няма да се дразните за глупости, а ще се радвате, че се чувате![]()
Преценете кои неща ви дразнят и не говорете/пишете за тях..![]()
Тъкмо ще ви е още по-сладко като се видитеПървоначално написано от sweety_blondy
![]()
![]()
Много просто - Скайп спирате да ползвате, а телефона е само да се уговаряте и готово. И Скайп и телефоните не са довели до нищо положително, освен скандали. Аз ползвам Скайп във фирмата само за делови нужди, а телефона само за служебни цели. Другото са лиготии.
дори и за 1 седмица пак е нещо или избягвайте теми от които някой може да се разсърди или да се скаратеПървоначално написано от RaZzer
![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
И аз съм в същата ситуация![]()
но няма начин да спрем да си говорим по телефона и да си пишем във скайп, защото той сега е в друга страна..![]()
Бях в същото положение преди време с бившата ми.Целувки,гушкане закачки,а като се прибирем и си чатиме винаги се намираше нещо да се заядем.С времето съм си изградил мнението че скайпа не е за любов,не е там мястото където трябва да си говоря с гаджето.Когато искаме да си поговорим или просто чувстваме че имаме нужда един от друг и пиша само за да се оговорим къде да се видим.Е понякога обстоятелствата пречат и трябва да си чатиме,но никога не казвам в чата неща които би трябвало да и кажа когато сме на четири очи.Ако не ме разбираш прочети подписа ми![]()
Нормално да се карате от време на време, всеки се кара.
Бахти тъпия подпис имам
Цитирам те, щото съм го писал сигурно 10000 пъти.Първоначално написано от Xitap
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако се виждате често, няма защо да ползвате телефона. С приятеля ми имаме по 600 безплатни минути 1 към друг, които се натрупват. В групата влизат още майка ми, баща ми, сестра ми и нейния приятел. Повече от час рядко изговарям за месеца. С приятеля ми се чуваме, когато ням да се видим, или трябва да променим уговорката си. В някой спешен случай също. Уговаряме се от предната вечер за колко часа на другия ден. Той вече няма интернет, а аз скайп не ползвам. Всичко, което имаме да си кажем, го казваме очи в очи. Техниката е убийца на взаимоотношенията. Ще ти липсвал. Айде чак толкова-това са лиготии. 20 чса без него няма да умреш.
Решението е просто - или спирате да си говорите по телефона, или просто си говорете и пишете по скайп неща, които няма да ви засегнат. Ако случайно нещата тръгнат пак към скандал - или се успокойте, или спрете да си пишете/говорите.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Нямаш грижи, осъзнатите хора сме така. И ти си разбрал нещата правилно, но и още 21827981729 пъти ще се налага да ги казваш. Просто всеки обича сам да открива топлата вода!Първоначално написано от valdesbg