- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все се караме, когато не сме заедно
Здравейте ! Реших да пиша тука,защото се чудя как може да стават такива тъпи работи ..
Аз нямам проблем,ами просто не мога да разбера защо винаги се получава така.. С Приятеля ми като сме заедно се разбираме идеално,всичко е наред,много смях,лиготия и т.нПросто се чувстваме много добре заедно.. Но когато се приберем, или като говорим по GSM или си пишем в skype винаги се дразним за нещо,постоянно се караме,винаги спорим и все се сърди някой.. Преди няколко дена като бяхме заедно на плаж и става въпрос за това и той сам каза , че и той усеща това. Но каква да направим ? Всичко е идеално,а след като си тръгнем все нещо не е наред.. Предполагам не съм само аз,има и други момичета с като моя случай . Някакви идей как да опавим нещата и да не се караме и дразним постоянно когато не сме заеднооо .. ? Мерси
Заглавието на темата трябва да е описателно!
krem4et0
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!