- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите секс?
Само такаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Нали знаеш..лятото хората са свободни
![]()
Мен ако питаш въобще няма да ставам от леглотоиначе през ден,може би но задължително повтарям след 15-20 мин
Майката на приятеля ми ми се кара,че напоследък е взел много да слабееказа че много съм го мъчела,на шега разбира се
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
не казвай , че ще ти е достатъчно,защото и аз така си мислих ама сега го правя по 1-2-3 на ден , ама през ден ..Първоначално написано от Sladurcho
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
никога!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Така е,то всеки си мисли по колко пъти ще го прави ама накрая почне ли се един път секса и ти се иска все по често,така че не си казвай колко пъти ще го правиш щом още не си започнала и не си усетила тръпката :PПървоначално написано от sweety_blondy
Ем зависи от мен.Ако ми се прави мога и секи ден по няколко пъти да си го правя.
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
от 4 до 7 пъти седмично, като ми се е случвало и всеки ден през сравнително дълъг период от време
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
ако не ме боли десито![]()
Всеки ден![]()
Почти всеки ден, но понякога (рядко) се случва да пропускам..![]()
Из пътеводител за стопаджии:
"Вдигнатият нагоре палец е начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартния отговор."
Първоначално написано от LostSelf
и аз съм така,по цял ден може да не стана от леглото :P
когато искамКогато стане. Секса не е най-важното в една връзка
![]()
Станислава
Достатъчно!![]()
Достатъчно
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Добре, че не е често да имаш възможности, а да не го правиш.Първоначално написано от Rebirthing