- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- anketa-papki po intivnite 4asti
tova e ne6ty kato anketa ili vaprospoqvqvat li vi se papki po intivnite 4asti? i ako da ot kakvo mislite 4e sa? i izob6to kakvo mislite za tova ?
JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE
Нямам пъпки ве, нечистоплътнико..
P.S. КИРИЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Първоначално написано от l0lz
![]()
![]()
mnogo si zle papkite ne izlizat ot ne4istoplatstvo ti kato ima6 papki po liceto tva zna4i li 4e si ne4istoplaten
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм мод под прикритие
пишиииииииииии на кирилииииииииииииица сега вместо да ти дам да оправиш темата ще я заключа, за да ти е гадино и най-важно - защото мога
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първо, ппъпки по лицето нямам, пуберче насрано..Първоначално написано от bad_gurl_
Второ, пъпките най- често от тва се получават, щото ако се къпеш и ако знаеш как да се бръснеш там долу, няма да имаш проблеми. Аман вече от дечица..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
добре бе специаистПървоначално написано от l0lz
не знаех че има специален начин на браснене ама ако си по добре запознат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз се чудех кви са тия папки, а то било пъпки..![]()
Не, нямам.
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
нямам папки и всякакъв вид файлове по моите инТивни чарковеПървоначално написано от bad_gurl_
![]()
Станислава
Аз съм потресен![]()
Ми като си тъп/а и не си запознат/а, не тряа да се бръснеш на контра, тъпо изчадие..Първоначално написано от bad_gurl_
айдЯ с тия пАпки да пишем на бАлгарски а
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮