- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищните униформи....
да, ще променят нещо и да не може, защото е смешно - тва, че ти се обличаш с първото нещо, което намериш в гардероба, не значи, че другите не се опитват да комбинират дрехите си с бижутата, а да те светна - телефоните попринцип са забранени - ако училището е толкова добро, че да има униформи, правилника ще се спазва и кат извади телефон за 2000 лв в час ше му го земат и ше му го върнат на родителПървоначално написано от D12Respect
пп.айде земи спри да ми опонираш на всяко мнение, порасни
Е хубаво де. Като извади часовник "Константин Вашерон" или "Пармиджани" пак ли ще му го вземат?Или ако се появи с кецове на Гучи? Ами, ако някоя мацка цъфне с обувки Кристиян Лобонтин за 5000 да и ги събуят ли?
![]()
абе кви глупости говорите има ли ученик някъде по света,който да спазва училищните правила![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
абе тва си е най-вярното мнение до сегаПървоначално написано от PurpleDream
за кво спориме тука като и да ги въведат тия униформи никой няа ги спазва
![]()
![]()
^Има, има. Това че в българското училище сте му отвързали края, не значи, че навсякъде е така. Нали се сещаш, че като ми се случи веднъж да отида с чехли на училище и директора ме накара да седя отвън и да чакам някой родител, да ми донесе прилични обувки 2 часа, повече не си помислих да не спазвам дрескода.![]()
И как ще ми го земат а ?Първоначално написано от adizitk1
![]()
![]()
![]()
Ако ще и полиция да викнат моя вещ не давам. Да не сме у кумунизма, че "всички" да сме равни
. Ако ще ми дават униформа да нося искам па аз всички учебници да са FREE както е било преди.
Слагам униформа само ако на момичетата са такива![]()
![]()
![]()
И аз съм против .. не виждам смисъл от тях , всеки има право да облича каквото си иска и да ходи както си иска на даскалоУниформите не са начин да са приравняват богати и бедни деца !!! А я си представете верно бъдат въведени . То няма да са само униформи ами и прическите ше трябва да са еднакви.. и в крайна сметка ше ни разпознават само по номерата
да ви напомня за нещо ? за казарма ?? неее на мен ми напомня за затвор там където всички носят униформи (по американските филми най-често оранжеви) и всеки си има номерче ..
![]()
аз съм ЗА униформите!![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
до скоро бях твърдо ПРОТИВ ама като гледам тука как голяма част от учениците се облича, че и тук по темите се правят на много важни и приказват как никой не можел да им забрани да ходят облечени както си искат, та това поведение ме изнерви и вече май съм ЗА униформите,за да спрат такива дрисльовци да се правят на интересни и разните му там ЕМО-та, метълисти, фешъни, кифли и други подобни да разберат, че не са нищо по- различно от нормалните хора...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ех, тез униформи...Какво толкова ви бъркат в здравето, че постоянно правите теми за тях?![]()
не знам за вас хора...ама на нас мин година ни бяха поръчали тоги и шапки за завършването (ако може това да се приеме като униформа) и беше голямо шоу. И директорката и даскалите се бяха издокарали с тоги и шапки.Все едно гледаш някой американски колеж....всичко официално - няма 6 -5 . Обаче най-голям смях падна при хвърлянето на шапките
![]()
Иначе не знам ако ни бяха накарали всеки ден да носим...но пък като се сетя как някои коментираха, че някой си дошъл 2 дни с едни и същи дрехи...може и да е по-добре..
Пък брат ми сега е в 3ти клас и ги караха да носят униформи..
той даже се кефи милияс тия униформи са големи сладури. Направили са им и официални и такива дето са за всеки ден. Някаква фирма Униформа им ги правила и после видяхме, че са сложили снимки на сайта си(uniforma.bg)...брат ми като видя и полудя от кеф
![]()
Така че ...и хубави страни си има
Принципно съм ЗА униформите, при положение, че са добре направени, има лятна и зимна и са от хубава материя, и също ако всички училища имат задължителни. Но това в българия скоро няма да се случи, така че съм против. На нас миналата година ни въведоха униформи. Не споря, изглеждат добре като за униформа, но не и за училищна. Приличаме на стюардеси. Това е едно на ръка, но и никак не са удобни и платовете са повече от изкуствени...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А кой е казал, че трябва да си извади телефона точно по време на час?? А че униформите въвеждали равенство и дисциплина-тези неща първо трябва да ти ги въведат в акъла, щото аз ако реша да си правя, каквото искам, и да преча на останалите, няма да ме спре това, че съм облечена така, както е облечено цялото училище! :PПървоначално написано от adizitk1
Какъв вкус ще имат директорите или хората които искат униформите?! - лош ест.![]()
Какво им пречи да си ходим с нашите си дрехи, е да има си някои надути кифли дето са убличат курвенски ама ..
В нащо даскало има униформи ама повече се разнасят в чантите.. Аз лично си я нося над потника примерно колкото да вляза в даскало и после я влача по столовете. И половината ми клас са така де, колкото да влезем и за някоя проверка.. Ама има и някои дето си я носят редовно.. Абе като цяло не е толкова зле положнието![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Eми против съм.
Така или иначе никой не ме пита,понеже в даскало униформи имаме.
Искам не искам ще я нося,няма къде да отиде![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Всички пишат, че са против, а 47 са гласували с "Да". Защо те не пишат? Или е срамно някой да харесва униформи![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не ги одобрявам ... всеки има право да носи това, което му харесва ... защо трябва да н изадължават всички да сме еднакви ??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все ми е тая,стига униформите да са красиви и модерни,а не някои от средновековието![]()
аз нямам против униформите, защото така си личи, че отивам на даскало. Зависи .. униформите трябва да имат естетика и да са удобни. Наще тая година ще са оранжево и жълтоаз харесвамм жълто и оранжево ама.. за униформии
[b]
се ми е тая![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
все ми е тая .
в моето даскало няма да има .![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
определено ако ги бяха въдели нямаше да я нося , всичкото наред та униформи да слагаме