.

Виж резултатите на анкетата: Удобрявате ли униформите ?

Гласували
197. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Няма значение .....

24 12,18%
  • Вече не съм ученик

3 1,52%
  • Да

91 46,19%
  • Не

79 40,10%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Повече от фен
    Град
    плд
    одобрявам, ако имамат хубав вид
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Категорично ЗА! Това е нещо много хубаво.

Сега обяснябам защо. :
    Хубаво е всички да са еднакви ,защото в доста случаи се случва да има някои деца,които да не могат да си позволят дрехи,които да са хубави като на другите и те започват да му се подиграват. Просташко е просто!
    Подкрепям с две ръце!Писнало ми е от "гъзарчета"
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Категорично ЗА! Това е нещо много хубаво.

Сега обяснябам защо. :
    Хубаво е всички да са еднакви ,защото в доста случаи се случва да има някои деца,които да не могат да си позволят дрехи,които да са хубави като на другите и те започват да му се подиграват. Просташко е просто!
    Подкрепям с две ръце!Писнало ми е от "гъзарчета"
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Дрехите до някъде показват същността на човека ! Повечето които сте ЗА , излизате с това , че "Унихормите ще ни направят равни , писанло ви е от гъзарчета " и подобни глупости . Аз лично имам дрехи от ВТОРА УПОТРЕБА (представете си каква мизерия ) . Хора , които биха се засегнали от глупавото мнение на богати ПИШЛЯГАРЧЕТА , навлекли марковите ПАРЦАЛИ , купени с мръсните пари на родителите им , за мене са прекалено комплекирани ! Надали проблема е в цената на дрехите . Никога няма да сме равни !!!! Едни ще са по-умни , други по-красиви , трети по-високи , по-интересни ! Всеки е индивидуален и е глупаво да се опитваме да направим всички еднакви . Униформите няма да оправят нищо ! Няма смисъл да се залъгваме , че ще се спрът подигравките и всички ще са равни ! Като си извадя телефона от 1000 лева и златния ланец за 4000 пак ще съм по-богата . И в елитните уж Американски , Англиски и подобни училища , където носят униформи равни ли са ????
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Цитирай Първоначално написано от monkata95s
    Ем да кьорава съм най-вероятно . Но и вие сте интриганти . Чесно казано не ми се вярваше , но изглежда и тоя сайт е пълен с хора които просто иксат да се заяждат Напиши в търсачката униформи и да видиме какво ще ти излезе , защото на мен ми излизаше едно голямо НИЩО . Ако модераторът прецени да изтрие темата ! В крайна сметка от части това му е работата .
    Да Да така е!Много от потребителите тук не си дават мнението,а се заяждат.И на мен ми се е случвало,но просто не им обръщай внимание.Като нямате мнение по дадена тема,просто не се хабете да пишете каквото и да било

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Дрехите до някъде показват същността на човека ! Повечето които сте ЗА , излизате с това , че "Унихормите ще ни направят равни , писанло ви е от гъзарчета " и подобни глупости . Аз лично имам дрехи от ВТОРА УПОТРЕБА (представете си каква мизерия ) .
    Училището не е някаква тринбуна, на която да показваш 'същността си'.
    Всъщност, не е нужно да набиваш същността си в лицето на хората.
    Не е нужно да парадираш с това, което си. Просто бъди себе си, отиваш на училище, за да се учиш, а не да си показваш дрехите.
    А иначе не е целта тва да ни направи равни, защото това е идиотска и невъзможна цел. Просто повечето деца, които нямат мн дрехи, може би ще се чувстват по-добре в училище.

И между другото, защо ако някой е облечен в 'маркови дрешки' непременно се фука и парадира с парите си?
    И аз ако можех да си позволя супер скъпи и маркови дрехи и аз бих ги носил на училище.
    И аз ако можех да си позволя супер скъпи телефони бих ги ползвал.
    Не, че се фукат, просто вие сте се озлобили до някаква степен към богатите хора, но това не е нужно.
    Съгласна съм, а това за марковите дрехи - може би повечето с такива се фукат с парите си и за това някои хора имат лошо мнение за Всички с маркови дрехи.

"Не, че се фукат, просто вие сте се озлобили до някаква степен към богатите хора, но това не е нужно. "

Озлобили сме се от хора които не спират да повтарят "Тея дрехи струват повече от живота ти!" и някви такива злобни коментари.

Иначе нямам нищо против хората с маркови дрехи.

винаги съм била против...за жалост от тази година в моето даскало са задължителни..
    'Аз не живея - аз горя...'

Дрехите до някъде показват същността на човека ! Повечето които сте ЗА , излизате с това , че "Унихормите ще ни направят равни , писанло ви е от гъзарчета " и подобни глупости . Аз лично имам дрехи от ВТОРА УПОТРЕБА (представете си каква мизерия ) . Хора , които биха се засегнали от глупавото мнение на богати ПИШЛЯГАРЧЕТА , навлекли марковите ПАРЦАЛИ , купени с мръсните пари на родителите им , за мене са прекалено комплекирани ! Надали проблема е в цената на дрехите . Никога няма да сме равни !!!! Едни ще са по-умни , други по-красиви , трети по-високи , по-интересни ! Всеки е индивидуален и е глупаво да се опитваме да направим всички еднакви . Униформите няма да оправят нищо ! Няма смисъл да се залъгваме , че ще се спрът подигравките и всички ще са равни ! Като си извадя телефона от 1000 лева и златния ланец за 4000 пак ще съм по-богата . И в елитните уж Американски , Англиски и подобни училища , където носят униформи равни ли са ????

Напълно подкрепям... Аз обичам да съм различна от другите (не започвайте пак че съм се мислила нещо повече от останалите.. не казах нещо такова.. просто казах че обичам да съм различна)...

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Нее

Град
    страната на мечтите
    аз см сагласна с amk933 тези са мн груби !Съгласна съм и с monkata95s!
    Прави каквото трябва,да става каквото ще !

ебахти вие фред ли сте ве НЕ на униформитее наще са ужасни прозрачна бежава тениска и червено сако от българския филм вчера

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Училището не е някаква тринбуна, на която да показваш 'същността си'.
    Всъщност, не е нужно да набиваш същността си в лицето на хората.
    Не е нужно да парадираш с това, което си. Просто бъди себе си, отиваш на училище, за да се учиш, а не да си показваш дрехите.
    А иначе не е целта тва да ни направи равни, защото това е идиотска и невъзможна цел. Просто повечето деца, които нямат мн дрехи, може би ще се чувстват по-добре в училище.

Не съм казала , че училището е трибуна , но какво значи да не показвам същостта си ? Да не бъда себе си ли ? И защо ? Нима нямам право да бъда такава каквато съм в една гоялма част от ежедневието ми ? В училище всички прекараваме повече време от колкото в къщи с родителите си (като изключим спането ) . Да ходиш на училище какво значи ??? "Стадо еднакви овце , до сущ едни и същи зубрещи по цял ден и стриктно спазващи закона ??? Ами дрехите показват какъв всъщност си . Бунтар , зубър , чалгар и тн . Широките дрехи ме оформят като нещо различно от другите и съм много горда с това , че не съм част от цялото стадо . Всеки има право на индивидуалност и ДА дрехите са част от нейното оформяне . Аз се опредлеям като "бунтарка" ако може да се каже така и униформата ме кара да съм подтисната . Всички даскали са с две ръце ЗА униформите , ама ако стане дума те да носят всички мрънкат ! Защо ?
    Глупаво е да се изтъкват въпросните "бедни деца " . Истина е че дрехите не са никак евтини , но ако иамш стил и вкус можеш да се облечеш целия за малко пари и в същия момент да се харесваш . Някои се подиграват но във вторите употреби има много хубави неща ! В моето училище няма дете което не може да си позволи да се облича ! Друг е въпроса , че някой ходи със едни и същи дрехи . Какво ти пречи да си сменяш блузите ? Имам съученици които просто ходят всеки ден с едни и същи дрехи и понякога разнообразяват . Какво ти пречи да си сменяш блузите всеки ден или поне през ден ? 3 блузи са напълно достатъчни . Просто всичко опира до навици , хигиена и мислене . Парите не са всичко !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Забравих също да допълня , че мнооооого училища не са дорасналаи за униформи . Едно от тях е моето ! И какво като съм с униформа като по време на час върху главата ми пада мазилка ? Или , че при физе тряя някой да държи вратата на женската съблекалня , защото не се затваря ? Или че в кенефите няма лампи и балатомите са олюпени и подути , но в директорския кабинет тапицерията е кожена

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ами мене не ме бърка, нашите ще са частични, а само по празниците ( 5-6 пъти в годината ) ще носим цялостна .. Частичната ще бъде сако, риза и за вратовръзка не знам ;]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    във филма ..
    В нащо даскало директора каза, че нямало пари за униформи и за това няма

Who's next!

Против това, което измисли отвратителната втора английска, а именно - униформи за празниците. Първо, че присъствени празници освен 15 септември, аз лично не знам да има. Тоест има, но в моето училище процедурата е: разберете се нещо с класа (кино/кафе, разбира се, понеже музеите и галериите са твърде скучни, а Витоша е прекалено висока) и я дойдете, я не - никой не го интересува. Второ, че струва 90 лева, в които влизат само риза, сако и шалче. И трето, че никой не се е интересувал дали масово учениците ги одобряват.
    Иначе съм за всекидневните униформи. Но втора английска има много по - важни неща, за които да се грижи и едни униформи далеч няма да я направят по - престижна, а учениците й по - умни и прилежни.
    The principles of lust are easy to understand
    Do what you feel - feel until the end.
    The principles of lust are burnt in your mind
    Do what you want - do it until you find love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си