- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственици
Първоначално написано от djoniskiora
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Определено.. ако искаш секс,въобще не я натискай. Чакай,ако можешПървоначално написано от beliqsmok
Ако не,обясни и как стоят нещата и й кажи ,че не сте един за друг.
Кво си се хванал с момичето,отиди на курва като ти се ебе![]()
щом се върза на простотиите ти значи е поредната 14 годишна пикла. Еби я да се научи ... а ти ако си толкова малоумен, че да не може да я вкараш в легото е твой проблембай дъ лей кой девствен не иска да опита секса?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
дано да не ти пусне!!!![]()
![]()
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Като гледам не си и човека,който може да пише грамотно на разбираем български ама к'во да се прави - късметПървоначално написано от cococanamito
![]()
![]()
![]()
Между другото,на колко си?!На 15?!Или просто начина ти на писане и мисловната ти дейност са на доста ниско и ограничено ниво?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ще го кажа на твоя език-
Пребий жена, мъкни в пещера и еби. После карай сготви и бий нея. После пак еби, дакто не умре тя.
ти си идиот бих ти казала .. поредната вика .. за кво ги имаш тия момичета бе ? за боклук ли ..
незнам просто какво да кажа ..
Ехее всичките кво залахте бе? Човека иска да ебе, кво да напрай ся.. пък и тя като иска, ще ги вържете ли?! ХАХАха....
Къде пък прочете,че и тя иска?!Първоначално написано от Untitled
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
СЪГЛАСНА!!! Просто не заслужаваш да ти пусне!Първоначално написано от YourPoison
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
отрежи си главата
не заслужава ти да си и първият![]()
дано те остави![]()
![]()
c(:
намери си друга, остави момичето на мира..
горката.. попаднала на кретен![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Бате да ти кажа чесно и аз бях с момиче по малко от мен с 2 години и я чаках 1.5 и накарая просто ще ти прищтрака... след определено време на сухо просто не ти се иска нищо... Тва не си е работа... аз кво чаках чаках и накрая тя си намери друг! Да не говориме, че и за свирка чаках 7 месеца... Айде да видиме дали ще се чака повече някога през живота! Нито мога да си представа някой друг да кисне толко време на сухо нито нищо...
Та по темата ми просто по внимателно го подкарвай и без да насилваш нещата за да не я оплашиш!![]()
Първоначално написано от 8992LIGHTER
оная долу.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
+1 Мноо ме дразнят загорели копeленца като тебе,дето разбиват сърчицата на момичетата и те после си мислят ,че всички момчета са загореляци като тоо!Първоначално написано от ValzZi
![]()
Мисля че си някакъв неграмотен, комплексиран, циганин, който не се е докосвал до момиче! Правиш се на големия womanizer в интернет пространството. И какво? Избили си комплекса!? По-добре пробрай на живо. По разсажденията ти си личи, че правиш темата само, за да показничиш - да си избиваш комплексите. Ще ти се да си такъв - бройкаджия. Знаеш, че никога няма да бадеш, нали? Но само тук има хора които ти вярват и по този начин избиваш комплекса си. Абе лапе ти 13 имаш ли?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
?! дзз .. Ти ме Утепа !!!Първоначално написано от cococanamito
Сори за израза ми ,ма ти си поредния ИЗВЕРГ ,който иска да се доказва пред приятелите си колко е ГОТИН !!! Всъщност за кфо се извинявам кат не лъжа..
Баси в кфо се превърнахте сички бе ?!?!![]()
![]()
в боклуциПървоначално написано от lenito_sf
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
И какво след като правите секс ще я захвърлиш? Ами ако тя гледа сериозно на връзката ви?![]()
ти се шегуваш,нали?
Абе темата е ебавка бе!![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Взе ми думите +1 ,а по темата ти си мухльо !Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()