- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственици
На мене не ми стана много ясно.. ходите 1на година .. не споменаваш твойте и нейните години , тя е девствена ,а ти ходиш само с какички,които да ебеш и никога не си отварял момиче и една година стоиш на сухо ??? Аа да и си с нея само да я ебеш.. след като момичето не ти е пуснало една година , значи може би се притеснява,глупако! Тая тема е супер смешна и противна! Спроед мене ,ако се беше ебал и 2 месеца нямаше да издържиш!!!!! Ии глупости не могъл да обича.. дада! по моите скормни изчисления си точн она 15 пълна отрепка,но все пак .. най-добре ако тя не те зареже в близките месеци (а дано горкото момиче.. ) й кажи истината , така ако на нея й се ебе (все пак е девствена има 2 варианта или да се дърпа,защото я страх или да иска да види какво е) ще ти каже просто.. а ако те обича.. не й завиждам просто..!!!! А на тебе момченце .. акъла щи дойде .. рано или късно !
Нищо не е от особено значение... любовта е всичко,от което се нуждаем! <3<3
Единствения който позна е @dimi93 ми се струва.... тва е някъв лапешок и хой се прай на голям ебач по форумите...
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
ти си долен секс маняк затова ли си с нея да я ебеш браво мъж и половина сиПървоначално написано от cococanamito
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това ли е най-важнотоПървоначално написано от cococanamito
Не е ли по-важно да се обичате и да бъдете заедно
![]()
![]()
Прави саПървоначално написано от cococanamito
![]()
You can't make people to like you.But you can make them respect you.Fear you...
xD xD xD Пич , ако може да ти викам пич ^^ , тва което правиш е доста пропаднало,като толкова ти се ебе,отдели някой лев и си вземи какичка от магистралата....а ако толкова искаш да спиш с нея,говори с нея,ако тя е с теб само заради това,ще ти пусне,ако не е ще те заебе...но както всички от тоя пост ти казаха ти си кретен![]()
покани я някой път да спи у вас и я изчукай докато спи![]()
![]()
между другото пич ти си някво адското тъпо копеле е![]()
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
Еми пич пожелавам ти да те зареже възможно най скоро... Като гледам къв си нещастник, при това загорял![]()
От личен опит шти кажа , че ако караш насила няма да се получи.Затва или я чакаш или си хващаш друга.
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
male kolko si zle kak moje da postupva6 takla s deteto ne6tasten zagorql eba4 kato iska6 sex ima magistrali tukmo 6te hvane6 n6 i 6te ostavi6 decata![]()
![]()
nadqvam se da razbere po-skoro kva ti e misulta i da ne te pogledne pove4e
![]()
Малеее къв си малоумен.. дано да е поредната ебавка иначе жалко че има толкова прост българин!!!
she ti posne kogato e gotovo momito mom4ence samo ne i go vori postoqn no za sex 4e taka shte te otreje
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Pain is inevitable. Suffering is optional.
абе щом я е чакал 1 година значи май май не е само за да се докаже пред фр и все пак си адски тъп
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)