- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственици
Първоначално написано от mArMaLaDkA
не се изказвай неподготвен,прасе
Това ли е най-важното за теб? Да я на**** ? По-добре не си губи времето, може тя да е влюбена и като разбере какво си искал от нея ще се почувства адски гадно! Ходи си с няква какичка, с която няма да имаш такива проблеми!
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
поредния е**ч си,а?Жал ми става за момичето.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
бахти въпроса... дано те зареже...
Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...
Първоначално написано от presityxo
![]()
![]()
зла си
браво! :P
Амин.Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Даже и уговорки с приятели.Горкото момиче, много ще се зарадвам ако и тя има регистрация тук и ти знае профила.Да прочете темата и да разбере защо си с неяПървоначално написано от cococanamito
![]()
![]()
![]()
Бих те ритала от тук до Варна и обратно.
дано единственото място в което си пъхаш кyра е собствената ти ръка!!
не се изказвай неподготвен,прасе
ти си пълен боклук?! Защо ти е изобщо връзка,щом само ебане ти е в главата?! ходи еби някоя тъпа кифла и остави момичето... боже какви боклуци...
Абе какво се занимавате с тоя простак, не виждате ли, че е загорял и си кара само на чикии и са си търси путка, ама има да търсииии....![]()
![]()
![]()
Абе тоя май си прави ебавка, обаче гледам, че има поддръжници...
Аз съм твърдо против подобни начинания...
Ако искаш секс си има определените начини и хора за да постигнеш целта си.
Просто това не е коректно
Нямам добро мнение за подобни "ебачи", които "връзват" момиченца, за да им се отвори парашута.![]()
Пък и да не говорим колко по-сложно е да излъжеш някое девствено момиче, от колкото да навиеш някоя по-лекичка девойка.
Е то и за второто се изискват някои качества де...![]()
Не мога да изразя с думи "възхищението" си за постъпките ти...Такива като теб с валяка трябва да газят...![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
мри бе
Най-сигурния начин да спечелиш едно девствено момиче е да я накараш да се чувства специална. Тя да повярва, че ти си единствения и да е готова на всичко за теб. След това просто ще и обясниш, че за теб е важно. Тя ще е притеснена, но ще склони.
оф аз мечтая за връзка пак тоз...секс ... секс винаги можеш да правиш сас секи...но любов...оф какво ли ти обяснявам... ми регистрирай са у гепиме
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Мале ти си пълен кретен ...някъв супер идиот, ходи се метни от някъде...
![]()
![]()
![]()
....
Искрено се надявам да има малко акъл в главата си и да те зареже. Не ги понасям такива като тебе.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Пич, вярвам в теб! Ти можеш.....![]()
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm