.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    отивай да бягаш и пий по 3л вода на ден ше го поразкараш гадния целулит
    ами да така правя, иначе няма как. Аз исках да си взема и крем за по-бързи резултати, но щом не става... всеки ден 3 часа разходки, 1 час танци и половин час бягане и виждам резултати А и така се стагам

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    омг що па трябва да се гримираш че и гадже да имаш..
    отвори някой сайт и виж какви са 'тИнденциИитиИиИ'
    избери си най-големите очила и давай смело!
    След като имаш очилата си направи снимки в огледалото с нацупена физиономия
    И анцуг Адидас/Пума/Найк.

НАЙ-ВАЖНА Е ХИГИЕНАТА.НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СИ МРЪСНА И ДА МИРИШЕШ НА ПОР.Това е което 85% от тийновете трябва да видят, защото просто вече не се търпи...

*Интересен факт - Едно време във Франция изобщо не се къпели.Не знам за теб, но на мен ми е невъзможно да си представя цял ден да не се къпе човек, а цял живот... И именно тогава изключително мчного се развила френската козметика И ОСОБЕНО ПАРФЮМИТЕ

За дрешките - носи каквото ти харесва,прави експерименти докато намериш своята индивидуалност.Ако те мързи, има и готови стилове - взимаш един и си готова

За грима - Не знам за теб, но лично аз не мисля че момичета на нашата възраст имат някаква нужда да се гримират.По-скоро така се забавляват, което обаче често ги прави смешни в очите на другите.Ако искаш обаче пробвай се - може да излезе нещо красиво, но всъщност ненужно.

И така, успех!
    :P

Каквото мога ще те посъветвам, каквото не мога "здраве му кажи"

Такаа...

1.КОСА - Купувай си по хубави шампоани, балсами...Има Всякакви: за изтощена коса, за мазна, за всяква. Направи си хубава прическа. Според мен за дълга коса е най-добре крив бретон и етажирана коса, а за по-къса френското е добре. Но много важно е да ти отива, а това зависи от формата лицето ти, челото, врата и т.н А мен за тези две прически не ме слушай

2. ЛИЦЕ - Ако има ш акне, пъпки и тем подобни тийн-неприятности пробвой с Acne 0ut, GarnierPur 3in1, Acne Lotion (На мен тези ми действат безотказно). Ако нямаш проблеми с лицето значи си късметлийка

3.ВЕЖДИ - Ако веждите ти нито са тънки нито много дебели по-добре махай само мъхчетата около тях, и между тях, защото косъмчетата между веждите правят погледа по-мрачен. Ако не си харесваш веждите изобщо недей опитва да ги оправяш сама! Иди на козметик взима мах. 2-3лв. (поне в моя скромен град)

4. МИГЛИ - За да ги потчертаеш използвай спирала. Постоянно рекламират по телевизията

5. ГРИМ - Не ти трябва!

6. УСТНИ - Безцветен гланц!

Ами в това, което ти казах(написах) най-вече засегнах лицето ти, защото най-напред то създава впечетление.

Е, искам да отбележа, че и аз съм като теб малко "мъжкаранка" и скам лека промянка Но първо като почнах да изброявам кои неща ще променя преди училище осъзнах, че не са ми нужни толкова промени, а само ще си напрая крив бретон, ще почна да си слагам лак, спирала и гланц. А в момента всяка вечер си мажа ръцете и лицето с крем. А може ли скайп на ЛС

Ами сега ще почна да се извинявам...Сорка за нахалството, правописните грешки, пунктуационните и така нататък...
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Е, ти май искаш всичко на готово. Има си теми за всичко. Като ги прочетеш ще се информираш.

Мега фен
    ами те преди мен ти казаха доста неща. аз само ще кажа някои просто нещица, акто например, че не е нужно дрехите да са ти по последна мода или по 100 лева блузата, важното е да ти подчертават добрите страни и да скриват недостатъците! винаги гледай не само дали дрехата ти допада като модел, но и как ти седи и дали ти отива! на манекена може да е много хубава, а на теб да не ти прилича. тогава няма смисъл да я купуваш.
    може да почнеш да носиш токченца, не много високи, и малко е достатъчно, за да се почувстваш по- женствена.
    за косата: зависи каква ти е. ако ти е чуплива, можеш да почнеш да я изправяш понякога. ако е права- да я къдрш. и в двата случая си вземи качествена преса/ маша.
    а иначе за грима: не трябва да прекаляваш, това е най- важното. почвай да опитваш да се гримираш у вас и така ще откриеш как най- много ти отива. ако искаш да ползваш фон дьо тен, ти препоръчвам на Мейбълин Pure Make- up, защото е с лека формула, не запушва порите, а и не е много скъп- 15 лева макс. иначе ако имаш повече пари, си вземи Vichy. спирала също си харесай + някой хубав гланц/ балсам. не е лошо и да си имаш парфюм, който да си ползваш всеки ден, нещо като твоя запазена марка ;д за парфюм дай малко повечко пари, ако решиш да си вземеш, защото е много гадно да лъхаш на евтиния. гледай да си поддържаш и ноктите. не е нужно винаги да си с цветен лак- безцветния също става. но най- важно е да са ти изрязани хубаво. тва са си елементарни неща, разбира се, няма нужа да ти го казва, ти си ги знаеш 100%. айде успех
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си