.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Аз нито виках нито охках.. как да го обясня не знам Просто той отвреме на време ме питаше как се чувствам и дали усещам болка и т.н. ...
    е бати скуката
    Не знам дали въпроса е за първи път с момчето, аз разбрах като цяло за първи път. Инъче никога не оставам тиха Все пак при първия път няма да охкам и пъшкам от кеф... скука вика

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Аз нито виках нито охках.. как да го обясня не знам Просто той отвреме на време ме питаше как се чувствам и дали усещам болка и т.н. ...
    И при мен беше абсолютно същото.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    И при мен беше абсолютно същото.
    +1

Град
    Maina Town
    Първият ми път като цяло беше тих. Единственото нещо в главата ми тогава беше "отпусни се, не мисли за нищо!" повтарях си го постоянно аа първият път със сегашния ми приятел беше ... хм.. велик! 3 часа съм се чудила как да си сдържам емоциите и да не викам защото тяхните бяха в др стая Никога не съм тиха когато ми е хубаво.. Приятелят ми се възбужда още повече когато вижда как се гърча от кеф..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Аз доста озвучение вкарвах.. ММ..Беше по-силно от мен просто.. Хубаво ми беше...

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    е бати скуката
    Не знам дали въпроса е за първи път с момчето, аз разбрах като цяло за първи път. Инъче никога не оставам тиха Все пак при първия път няма да охкам и пъшкам от кеф... скука вика
    тцтц ако го нямаше този форум ..ние - каките (дето ни е грижа) щяхме да си седим в неведение ....

направо се сцепваше да реве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си