- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност
момчето те кара да ревнуваш за да разбере колко ти пука за него,не му показвай,че това те ядосва и може би ще спре
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
С времето ще започнете да си имате по-голямо доверие и по този начин ревността малко по малко ще отслабне.Няма да се дразниш от такива неща и ще знаеш,че щом е с теб,а не с тях - значи иска тебе и от значение си само ТИ!Първоначално написано от allthatIveg0t
П.П. А на колко години е,защото това,което прави той като се скарате е адски тъпо!?
ако се сваля с други, когато сте скарани, ще т извади душата, това е мн гадно и жестоко, особено когато е тенденциозно, за съжаление говоря от личен опит![]()
това само по себе си не е нещо кой знае колко ненормално , обаче самият нявик така да постъпва, да те дразни, да те наранява, не е на хубаво, днес може да е за нещо дребно, но утре хипотетично като заживеете заедно, не ми се мисли![]()
![]()
Аз съм ревнива.... Той не.... Сега като е на планина постоянно ми звъни и ме дразни, че забива некви.... Ама знам че няма да го направи щото ще му избода очите...![]()
Я ме пробвай, а да видим дали ще дойде да ме бие... а ако дойде, може да си тръгне вече с лява ориентация...Първоначално написано от allthatIveg0t
Първоначално написано от Xitap
той си е с лява ориентацияхах Сис не се засягай, знаеш че се бъзикам
нзм обаче напоследък не съм ви виждала в лоши настроения..не се карате..аз ти казах, всичко рано или късно ще се оправи..надеждата умира последна
пък и разликата ви е се пак 5години няма как да няма поне малко различия и да не се сдърпвате от време на време ама спокойно..сичко отминава (: ..и като се върне в БГ и на двамата ш ви е доста по лесно
![]()
![]()
[quote="RaZzer"]Еее... спрете да си съсипвате нервите за глупости. Имай му доверие - обича теб и това е.p[quote]
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.