.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: ревност

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    момчето те кара да ревнуваш за да разбере колко ти пука за него,не му показвай,че това те ядосва и може би ще спре
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от allthatIveg0t
    Амии след няколко дена стават 4 месеца ..
    С времето ще започнете да си имате по-голямо доверие и по този начин ревността малко по малко ще отслабне.Няма да се дразниш от такива неща и ще знаеш,че щом е с теб,а не с тях - значи иска тебе и от значение си само ТИ!

П.П. А на колко години е,защото това,което прави той като се скарате е адски тъпо!?
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ако се сваля с други, когато сте скарани, ще т извади душата, това е мн гадно и жестоко, особено когато е тенденциозно, за съжаление говоря от личен опит
    това само по себе си не е нещо кой знае колко ненормално , обаче самият нявик така да постъпва, да те дразни, да те наранява, не е на хубаво, днес може да е за нещо дребно, но утре хипотетично като заживеете заедно, не ми се мисли

Аз съм ревнива.... Той не.... Сега като е на планина постоянно ми звъни и ме дразни, че забива некви.... Ама знам че няма да го направи щото ще му избода очите...
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    оффф баси лигльото е тоя .. много ме дразнят такива!! Много е тъпо тва дето прави .. за кво иска само да те нерви?? Пфф ... убедена съм, че ако ти почнеш така да пишеш на други момчета той ще обърне света ... Много тъп начин е измислил, за да ти "отмъщава" .. по-добре седни и поговори с него ..
    мм да прайла съм го ..той тръгна сичките да ги бие
    Я ме пробвай, а да видим дали ще дойде да ме бие... а ако дойде, може да си тръгне вече с лява ориентация...

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    оффф баси лигльото е тоя .. много ме дразнят такива!! Много е тъпо тва дето прави .. за кво иска само да те нерви?? Пфф ... убедена съм, че ако ти почнеш така да пишеш на други момчета той ще обърне света ... Много тъп начин е измислил, за да ти "отмъщава" .. по-добре седни и поговори с него ..
    мм да прайла съм го ..той тръгна сичките да ги бие
    Я ме пробвай, а да видим дали ще дойде да ме бие... а ако дойде, може да си тръгне вече с лява ориентация...

той си е с лява ориентация хах Сис не се засягай, знаеш че се бъзикам нзм обаче напоследък не съм ви виждала в лоши настроения..не се карате..аз ти казах, всичко рано или късно ще се оправи..надеждата умира последна пък и разликата ви е се пак 5години няма как да няма поне малко различия и да не се сдърпвате от време на време ама спокойно..сичко отминава (: ..и като се върне в БГ и на двамата ш ви е доста по лесно

Голям фен Аватара на Aicken
    [quote="RaZzer"]Еее... спрете да си съсипвате нервите за глупости. Имай му доверие - обича теб и това е.p[quote]
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си