- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте подарили за ...
Какво бихте подарили на любимия човек за рожденния му ден.Идеи за някакви подаръци за момиче ако може да споделите.![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Използвай търсачката-има мноооогоо такива теми...
И все пак може да й подариш някое бижу,огромна плюшена играчка или нещо ,което сам си направил
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Себе си![]()
когато искаш да подариш нещо на човека до себе си ...трябва да знаеш какво обича ...и вече е лесно
Винаги ще се зарадва на гривна, ланче или пръстен.Естествено не от онеза пластмаси за 2 лева.Среброто е евтино,ако нямаш голяма възможност.Повечето момичета се радват на плюшени играчки и цветя.Зависи от момичето.
<3forbidden taste is the sweetest<3
Или пръч с предтекст, че са си лика прилика по природа!Първоначално написано от l0lz
мм има време до тогава..
то ще си проличи от какво има нужда и какво иска.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
хиляди такива теми има ..![]()
толкова ли е трудно да се потърси ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нещо на което ще се зарадва ти трябва да си знаеш... аз ти предлагам някакво бижу или нещо което тя няма да очаква от теб : )
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Дамм,най точно...Първоначално написано от 8992LIGHTER
Разбери какво харесва или какво й липсва и й го вземи...![]()
търсачката не работи ;/Първоначално написано от sladkalady
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Плюшена играчка,кутия бонбони,цветя,пръстен+грив а с твоята буква (не е хубаво човек да носи собствената си буква),Нещо с което да и покажеш че е важна за теб.От колко време сте заедно и на колко години сте?
ако знаеше какво харесва и от какво се вълнува нямаше да ни питаш....по-добре я опознай и тогава подарявай каквото и да било![]()
Торта, на която да пише "Обичам те", но ти да я направиш, а не да я купиш. Предполагам това ще я зарадва много. Ако обича домашните любимци може да и купиш едно малко кученце или котенце, което да има верижка, на която да пише "Обичам те, (името на момичето)!". Може от моделин да изработиш някакви обици, които да имат някаква символика. Ако обича шоколад, може да и купиш шоколадова кутия с шоколадови бонбони (продават се). Самата кутия е от шоколад, може да поръчаш на кутията да пише "Обичам те". Можеш да и напишеш стих или нещо подобно, но да е истинско. Може да поръчаш да нарисуват нещо за нея или пък ти да и нарисуваш, ако можеш.
И все пак на колко години сте и от колко време сте заедно?
Съгласна съм,но не си заслужава за човек които познаваш от 1 месец..Затова попитах от колко време са заедно.Първоначално написано от Snickers
^ Да, не си. Предположих, че са от повече време заедно, но знае ли човек?