.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема-Проблем

Мн съм си паднал по едно момиче и почти събрах смелост да и го кажа но съм на почивка а няма да се върна скоро искам да и го кажа по скайп (да, да знам че е тъпо) та искам да ми помогнете какво да правя ако може много ще съм ви благодарен мерси предварително

ПП и ако ми кажете как да подходя ще съм ви супер благодарен...
    ...и МИР

Голям фен Аватара на Aicken
    по скоро по скаипа си уреди среща с нея след като се върнеш .... за друго скаипа не става като подарък за 1 среща и занеси 1 Steam Mop

Емии според мен поо скайпа е тъпо да и кажеш какво чустваш ии затова се разберете да излезнете след като се върнеш и така.. Успех

благодаря за бързите
    SteamMop е само прикритие

Супер фен Аватара на fenasf
    Скайп=Зло

направи го на живо, по тази сатанинска свързочна система не става - личен опит..
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    По скайпа дори няма да видиш реакцията и, няма да разбереш какво точно е усетила в момента, в който и го казваш. Може да напише всичко, но никога няма да видиш изненадата (приятна или неприятна) в очите и. А в най-лошия вариант дори може да спре да ти пише.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тия неща не се правят по скайпа бе...По добре изчакай да се прибереш да се видите на четири очи и тогава действай.Прави нещата както трябва,без да бързаш вложи малко романтика.По скайпа ще и казва божеее

не ме нападайте
    аз онзи ден я добавихи не ми е писала нито аз на нея
    а и тя ми е от училище и не от моя клас

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SteamMop
    не ме нападайте
    Peace брат просто давам съвет.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    изчакай да се върнеш от почивката и тогава да й го кажеш лично....по скайп е тъпо тък и никога няма да е сигурна ти ли си от другата страна или не обезсмисля се цялата идея в общи линии

Град
    `In Hell`
    По-добре изчакай да се върнеш,друго си е тръпката видиш как ще реагира.

много ви благодаря за бързите отговори

ПП Selens как е в ада

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ти пак си й пиши по скайп - говорете си, поддържайте някакъв контакт, ама не й признавай нищо преди да си си дошъл

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Ти пак си й пиши по скайп - говорете си, поддържайте някакъв контакт, ама не й признавай нищо преди да си си дошъл
    ок tnx края на учебната година един фр ми каза че когато бил на зелено едни момичета от нейния клас са му казали че ме харесва да но още да е вярно

Супер фен Аватара на elysunny
    Ми и аз съм на мнението да се върнеш и да и кажеш на живо, но подържайте връзка по скайпа може така и тя да се влюби в теб

ако и имаш номера и звъни секи ден или през ден...говорете си, но не бъди много досаден...ако и нямаш номера и го поискай по скайп...кажи и че искаш час по скоро да я видиш...че ти липсва и такааа...изчакай докато се върнеш и я покани някъде...в някое готино заведение...и тогава и кажи...засега само поддържайте връзка и се сближавайте все повече и повече...в един момент тя ще свикне с теб и може да се влюби....успех ;]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    по скоро по скаипа си уреди среща с нея след като се върнеш .... за друго скаипа не става като подарък за 1 среща и занеси 1 Steam Mop
    Съгласна съм с всичко ,без подаръка, защото дори не разбрах за какво стама дума

Мега фен
    всичко ще прецакаш, ако го направиш по скайп. после да не кажеш ''ей, sladur4etyYy, що не ме предупреди?!''
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Hilary_
    мразя тъпия шибан скайп ..

по темата: ми както се казва .. просто казваш това, което чувстваш ..

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    мразя тъпия шибан скайп ..
    Новото лого на скайп

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ееее, не нападайте скайпето сега.
    По темата: Всички преди мен го казаха-недей по скайпа.Ще устискаш няколко дена, не е фатално.Като се прибереш вече можеш да действаш :P .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    По скайпа дори няма да видиш реакцията и, няма да разбереш какво точно е усетила в момента, в който и го казваш. Може да напише всичко, но никога няма да видиш изненадата (приятна или неприятна) в очите и. А в най-лошия вариант дори може да спре да ти пише.
    +1
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си