.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Еми да..примерно една приятелка има си приятел от 2 години и сега се зарибява с един спасител,той е влюбен в нея обаче тя иска да е сигурна,че всичко ще е ок и чак тогава би съксала с приятеля си...
    Не ги рабирам тея хора
    е кво чудно има точно пък в тая ситуация? естествено, че трябва първо да е сигурна, че с новото момче ще се получи и че той е сериозен. и аз не бих прекратила 2- годишна връзка, ако не съм сигурна дали с другия няма да е просто флирт и дотам.
    а колко до темата: не знам защо толкова се възмущавате- ако се замислите, ще видите, че всеки 1 от вас, независимо от пола, постъпва/ е постъпвал така в дадени ситуации. аз не го намирам за лошо, все пак това се прави, защото всеки човек иска да е щастлив. нормално е първо да опипаш почвата, а не да се хвърляш с главата напред в нещо напълно ново и непознато.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Hilary_
    а аз ще се радвам да спрете да плюете жените ... без тях сте НИЩО!!!

жалки сте с тия теми .. най малкото не правите разлика из между всички жени .. пфф ..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Не си доволен,че са те отсвирили заради по-готин пич?Chill out,life goes on,this girl just isn't your cup of tea...

И аз мисля че е така

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Когато един човек не струва, няма знаение какъв е пола.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Ей, как точно в нашия форум са се събрали момичетата, които не мотаят приятелите си, които знаят какво искат и които най-общо казано са различни и не бива да бъдат поставяни под общ знаменател? Мистерия.

Град
    Бургас
    sufferage, ако не искаш проблеми, търси момичета с противозачатъчна външност, дано си ме разбрал..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    мене жена фане ли ме за клона не ме пуска докъто не се пречупи

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Прав си ,но не е само за жените И за мъжете се отнася това Не всички жени и не всички мъже са такива

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Кучки колкото искаш.Има ги в изобилие,но повярвай,не всички момицчета са кучки.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    така е при всички хора
    Жените не са като хората...
    Какво му трябва на ЧОВЕК - хубава ЖЕНА, удобно кресло и една студена бира...
    И така до края на света!
    очаквах такова "остроумно" мнение

Това слагане под общ знаменател определено не е най-правилното. Винаги е имало такива момичета (жени) и винаги ще си ги има, което не значи, че всички са такива (това се отнася и за момчетата)
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Мега фен
    оле не ви ли писна във всяка 2-ра тема да дъвчете 1 и също?! ''не всички са такива; не слагай всички под общ знаменател; аз съм различна и никога не бих го сторила; блаблаблаблаааааааа''. май наистина си вярвате, а?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Общо взето си прав-да.

Добре,казахте всичко,което мислите за жените-ок прави сте за повечето неща и макар,че не искат да си го признаят жените-пак сте прави.

И кво?

Нито сте жени,че да знаете кво е-нито нищо..без жена поколение няма(и сега ще кажете,че и мъжа допринася със семенната течност..е да,ама не може и без нея )

И така-тва са жените-и толкова.Ще търпите.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ей, как точно в нашия форум са се събрали момичетата, които не мотаят приятелите си, които знаят какво искат и които най-общо казано са различни и не бива да бъдат поставяни под общ знаменател? Мистерия.
    Амин, сестро!Евалата!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Чак маймуни!Не всички са такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си