- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените са като маймуните
е кво чудно има точно пък в тая ситуация? естествено, че трябва първо да е сигурна, че с новото момче ще се получи и че той е сериозен. и аз не бих прекратила 2- годишна връзка, ако не съм сигурна дали с другия няма да е просто флирт и дотам.Първоначално написано от rozovsluncho
а колко до темата: не знам защо толкова се възмущавате- ако се замислите, ще видите, че всеки 1 от вас, независимо от пола, постъпва/ е постъпвал така в дадени ситуации. аз не го намирам за лошо, все пак това се прави, защото всеки човек иска да е щастлив. нормално е първо да опипаш почвата, а не да се хвърляш с главата напред в нещо напълно ново и непознато.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
а аз ще се радвам да спрете да плюете жените ... без тях сте НИЩО!!!![]()
![]()
жалки сте с тия теми .. най малкото не правите разлика из между всички жени .. пфф ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не си доволен,че са те отсвирили заради по-готин пич?Chill out,life goes on,this girl just isn't your cup of tea...![]()
И аз мисля че е така
Първоначално написано от rachel_billson
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ей, как точно в нашия форум са се събрали момичетата, които не мотаят приятелите си, които знаят какво искат и които най-общо казано са различни и не бива да бъдат поставяни под общ знаменател? Мистерия.
sufferage, ако не искаш проблеми, търси момичета с противозачатъчна външност, дано си ме разбрал..
мене жена фане ли ме за клона не ме пуска докъто не се пречупи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си ,но не е само за женитеИ за мъжете се отнася това
Не всички жени и не всички мъже са такива
![]()
Кучки колкото искаш.Има ги в изобилие,но повярвай,не всички момицчета са кучки.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Това слагане под общ знаменател определено не е най-правилното. Винаги е имало такива момичета (жени) и винаги ще си ги има, което не значи, че всички са такива (това се отнася и за момчетата)![]()
Забранявам си да раздавам вече себе си !
Забранявам си да повтарям грешки правeни !
За един и за друг променяш се,
на един и на друг раздаваш се напразно.
оле не ви ли писна във всяка 2-ра тема да дъвчете 1 и също?! ''не всички са такива; не слагай всички под общ знаменател; аз съм различна и никога не бих го сторила; блаблаблаблаааааааа''. май наистина си вярвате, а?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Общо взето си прав-да.
Добре,казахте всичко,което мислите за жените-ок прави сте за повечето неща и макар,че не искат да си го признаят жените-пак сте прави.
И кво?
Нито сте жени,че да знаете кво е-нито нищо..без жена поколение няма(и сега ще кажете,че и мъжа допринася със семенната течност..е да,ама неможе и без нея )
И така-тва са жените-и толкова.Ще търпите.
Амин, сестро!Евалата!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!