Мразя етикетите по прицнип и в общуването си с хората се стремя да не им слагам такива. Вече с усмивка си спомням как преди години една разпалена метълка от класа ми, която впрочем понастоящем е чалгарка, ми каза, че съм "музикален помияр" след като не се числя към чалгари/хаусъри/метъли/каквито и да е там други групи. Жалко, глупаво дори, е да се поставят етикети на хората, още по - малко няк'ви музикални деления и не знам си какво. Винаги съм смятала, че музиката, която харесваш не може да те окачестви като много стойностен човек или обратно - като пълна отрепка. В подходящо настроение и аз слушам метъл, но като цяло не съм луда фенка. Слушам всичко. Представете си как се почувствах когато бях в "метъл период" и ми харесваше, и се заслушвах, и се интересувах и най - добрата ми приятелка ми каза, че съм няк'во уонаби. Не намирам нищо странно в това някой да харесва метъл (понеже за това се заговори) и да изглежда добре, да носи и други цветове освен черно, да носи дори токчета, да се грижи за себе си и да не задължава околните с музикалните си предпочитания било под формата на кубинки или тениски на групи.