.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Искам го обратно при мене...

Здравейте, ще бъда кратка. Снощи гаджето ми се скъса с един SMS с пред текста, че няма да се получи нищо между нас, а ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много, просто това което изживях с него никога няма да го забравя Преди 2 дена държанието му беше перфектно както винаги е било, но сега не знам какво му става, телефона му е изключен за да го питам. Искам си го пак при мене PLS HELP
    Никога няма да забравя тези мигове !
    С теб аз се чувствах добре ... !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тоя е ретард незнам какво намираш в него.Как може да се държи така това е толкова грубо.Личи си че не изпитва нищо към теб,не се хаби.Все пак дължи ти поне едно смислено обяснение

Град
    `In Hell`
    И аз искам бившето си гадже но просто в един момент трябва да приемеш,че неможе да сте заедно щом те е зарязал си е имал причина остави го той да те потърси а ако не го направи здраве да е не е единствения.

Успех

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не се унижавай да го търсиш....щом е такъвстрахливец,та да не посмее да ти каже нещата в лицето хич не си заслужава усилията и нервите

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Надявам се темата да е ебавка.

А ако не е - в никакъв случай не се занимавай повече.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Имаш право да получиш обяснение!!!

Супер фен

Re: Искам го обратно при мене...

Ходиш с него едва от месец и казваш,че го обичаш...за което не ми се вярва много ама това си е ваша работа. Въпроса е,че за толкова кратко време едва ли познаваш тоя човек особено добре...както сама виждаш от постъпката му
    Ако толкова настояваш и си си втълпила,че не можеш без него ... потърси го и го питай туй-онуй Но по-добрия вариант(като чета така) е да си кажеш ''за какво ми е някой,който прави така''

Супер фен Аватара на fenasf
    When The Game Is Over, The Game Is Over.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

според мен може да има проблеми и не иска да те намесва,затова може да го е направил

Супер фен Аватара на l0lz
    Намерил си е друга?

Град
    Тепетата
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Намерил си е друга?
    Time is all I got

Хмм не разбрах ти какво очакваш от тази тема .. помощ , съвет.. някакси не ми стана ясно . Едва ли би получила различно изказване от " зарежи го за бога " . И все пак си мисля че си търсиш съчувствие..( е имаш го )

Супер фен
    Щом той не иска да сте заедно, няма кво повече да направиш
    nicolepcd

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    When The Game Is Over, The Game Is Over.
    Insert coin to continue...
    Авторке, заеби го... някой, който не ти казва в очите нещата, не е човек. Това са мишки, които цял живот ще бягат от отговорност. Да мре в ъгъла и това е.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ходиш с него едва от месец и казваш,че го обичаш...за което не ми се вярва много ама това си е ваша работа. Въпроса е,че за толкова кратко време едва ли познаваш тоя човек особено добре...както сама виждаш от постъпката му
    Ако толкова настояваш и си си втълпила,че не можеш без него ... потърси го и го питай туй-онуй Но по-добрия вариант(като чета така) е да си кажеш ''за какво ми е някой,който прави така''
    +1
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ходите близо месец - няма как да го обичаш.. привързана, някакви по - силни чувства - да, но обич
    Иначе изчакай няколко дни, колкото и да ти е трудно и тогава го потърси. Така и двамата ще сте се поуспокоили от случилото се и поизкай обяснение - все пак ти го дължи..
    А през това време излизай с приятели, гледай да се разсейваш някак..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr

Първо постъпката му е доста глупава, но от друга страна ти е показал какъв страхливец е всъщност и, че няма смисъл да страдаш за него. И второ, за това кратко време надали си го обикнала, а по скоро си се привързала и си си втълпила, че не можеш без него. Затова излизай повече с приятели, намирай си занимания и ще видиш, че ще свикнеш и така
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Град
    Бикини-Ботъм
    Веднъж счупено,не може да се поправи..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен Аватара на Aicken
    ем вече дълго време сте заедно даже... доста дълго... би трябвало да си го опознала

Познато.. ами според мен без да поговорите няма да се променят нещата,направи всичко възможно да говорите или да се видите,щом казваш че си е изключил телефона няма как,но поне го потърси..искай му обяснение ... знам какво ти е,но ти пожелавам успех
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Тоя е ретард незнам какво намираш в него.Как може да се държи така това е толкова грубо.Личи си че не изпитва нищо към теб,не се хаби.Все пак дължи ти поне едно смислено обяснение

+1

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>

Цитирай Първоначално написано от biberinka
    Здравейте, ще бъда кратка. Снощи гаджето ми се скъса с един SMS с пред текста, че няма да се получи нищо между нас, а ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много, просто това което изживях с него никога няма да го забравя Преди 2 дена държанието му беше перфектно както винаги е било, но сега не знам какво му става, телефона му е изключен за да го питам. Искам си го пак при мене PLS HELP
    няма как да си го обикнала за тва време, сори. и явно той не те харесва вече. вие се вкарвате в егати филмите за некви глупости, честно.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Искам да ти кажа ,че трябва да го оставиш.Ако го засипваш с обаждания и смс-и става по-лошо за теб самата Покажи му ,че не е единствен.НЕ му звъни ,докъто той не те потърси, а ако не те потърси ,значи не е бил точният за теб Успех!
    Излез и се забавлявай с приятели

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от selens
    И аз искам бившето си гадже но просто в един момент трябва да приемеш,че неможе да сте заедно щом те е зарязал си е имал причина остави го той да те потърси а ако не го направи здраве да е не е единствения.

Успех
    ехее....същото е и при мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си