.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен

Re: Искам го обратно при мене...

Цитирай Първоначално написано от biberinka
    Здравейте, ще бъда кратка. Снощи гаджето ми се скъса с един SMS с пред текста, че няма да се получи нищо между нас, а ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много, просто това което изживях с него никога няма да го забравя Преди 2 дена държанието му беше перфектно както винаги е било, но сега не знам какво му става, телефона му е изключен за да го питам. Искам си го пак при мене PLS HELP
    представи си щом 2 дена преди да те зареже, се държи ''перфектно, както винаги'', колко искрено всъщност е било ''перфектното'' му държание през цялото време. няма смисъл да се тормозиш, поплачи си, за да си изкараш всичко и после продължавай напред.
    п.п. чак пък да го обичаш безумно много за 1 месец... малко и ти си във филма, ама карай ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много
    Заблуждаваш се!Щом си е изключил телефона значи(90% съм сигурна) се крие.....Не се занимавай изобщо повече с този индивид.Намери си най-добре друг - клин-клин избива.По-добре този път бъди по-старателна в избора си и си отваряй хубаво очите.......

Супер фен Аватара на Amateur
    За месец си го обикнала?Я се стегни!

Супер фен Аватара на Riot
    Искаш ама няма
    употребена си

Smile

Все едно слушам своята история ..... ясно е, че на този боклук не му пука за теб! Предполагам, че ти е ужасно гадно и си готова на всичко, за а си отново с него, но те съветвам да го забравиш .. успех .. при мен минаха вече 2 седмици и се мъча да го забравя, но няма друг изход .. оопс темата е доста стара ... я разкажи какво стана с този нещасник .. :Д
    Последно редактирано от kwisy : 02-09-2012 на 20:38
    Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥

Супер фен Аватара на paradosou
    2 0 0 9, бе

Сега се сетих за един цитат : ,,Ако никой не те спира,продължавай да вървиш.''
    Мисля,че е много ясно.Не се унижавай,още по-малко за човек,който не те заслужава.
    Ако те е обичал-ще те потърси,ако не-не е единствения.Знам колко е лесно да го чуеш и колко трудно е всъщност,но такъв е животът.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на djipsito
    Ква голяма разлика има в коментарите от 2009 и от днешните... ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си