- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го обратно при мене...
представи си щом 2 дена преди да те зареже, се държи ''перфектно, както винаги'', колко искрено всъщност е било ''перфектното'' му държание през цялото време. няма смисъл да се тормозиш, поплачи си, за да си изкараш всичко и после продължавай напред.Първоначално написано от biberinka
п.п. чак пък да го обичаш безумно много за 1 месец... малко и ти си във филма, ама карай ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Заблуждаваш се!Щом си е изключил телефона значи(90% съм сигурна) се крие.....Не се занимавай изобщо повече с този индивид.Намери си най-добре друг - клин-клин избива.По-добре този път бъди по-старателна в избора си и си отваряй хубаво очите.......ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много
Все едно слушам своята история ..... ясно е, че на този боклук не му пука за теб! Предполагам, че ти е ужасно гадно и си готова на всичко, за а си отново с него, но те съветвам да го забравиш .. успех .. при мен минаха вече 2 седмици и се мъча да го забравя, но няма друг изход ..оопс темата е доста стара ... я разкажи какво стана с този нещасник .. :Д
Последно редактирано от kwisy : 02-09-2012 на 20:38
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
Сега се сетих за един цитат : ,,Ако никой не те спира,продължавай да вървиш.''
Мисля,че е много ясно.Не се унижавай,още по-малко за човек,който не те заслужава.
Ако те е обичал-ще те потърси,ако не-не е единствения.Знам колко е лесно да го чуеш и колко трудно е всъщност,но такъв е животът.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ква голяма разлика има в коментарите от 2009 и от днешните... ;д
Първоначално написано от antifashionshit