Здравейте...

Пристъпвам направо към проблема, тъй като изобщо не ми е на кеф да пускам някакви лафчета като за начало. Имам си приятелка, но сякаш чувствата ми към нея вече не са същите... Сякаш това се засили, от както почна да ми повтаря, че не съм я обичал вече, че не съм имал време за нея, а всъщност правя всичко за нея, време имам постоянно, изобщо съм готов на всичко за нея. Тя сякаш не го оценява и това ме наранява страшно много, когато ми го каже. Като я видя и отново започвам да я обиквам така силно, но разделим ли се и започвам да си мисля съвсем други неща...

Мисля, че имам нужда от нещо различно, нещо ново. Онзи ден бях на едно събиране с приятели от класа и имаше едно момиче, което беше също на събиране с приятелки на маса до нас. Беше ми много симпатична, а тя не престана да ме гледа цяла вечер. Станех ли да се позабавлявам малко (да танцувам), и тя ставаше и все пред мен заставаше, цяла вечер така. По-късно вечерта, отидохме на дискотека, те също бяха там. Дойде до масата ни, докато останалите отидоха да танцуват и си даде наздравица с мен и след това ме дръпна за ръката и поиска да танцуваме. Знаех, чегрешно постъпвам, но не знаех какво да направя и отидох с нея... Танцувахме, по едно време започна и да ме прегръща през раменете, през кръста и аз започнах да се дърпам, защото не беше правилно, спрямо приятелката ми, но цялата вечер мина така. Каза ми името си и ме попита за моето. След това те си тръгнаха и тя ме прегърна и ми каза довиждане.

Опитвам се да забравя всичко, което стана, но днес видях, че ми е поискала приятелсво във фейсбук, но не съм го приел още. Чувствам се ужасно и не знам какво да правя. Просто не съм сигурен в чуствата си. По-точно бях сигурен, докато тя не започна да ми натяква всеки ден, че не съм я обичал и не съм и обръщал внимание, а съм бягал от часове заради нея, намирал съм време, подарявал съм и подаръци, за да разбере колко е ценна за мен, но просто нещата не са така цветущи. Както казах, мисля, че имам нужда от ново предизвикателство, нова връзка или нещо подобно, дори и сам да съм, мисля, че е по-добре. Сякаш двамата се измъчваме, а това момиче онази вечер ми завъртя главата направо. Дано да не бъда опрекван, но съм тотално наврян в дупка в момента и не знам как да подходя. Дано да го прочетете цялото и ме посъветвате. Мерси! Поздрави! На 17 съм, ако има значение.