.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от fenasf

надявам се да е нещо от възрастта щот аз хем го усещам, хем не мога да го променя.. и все пак по-важно е приятелството на Ицо и Ванката
    Бе такова приятелство не е съвсем приятелство. Но карай. Ако имаш някакви въпроси - свиркай, не се стресирай

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Има мъже и мъже... както е приказката заради п*тка не ставай п*тка. Та, така... това момче Ицо явно е решил, че няма смисъл да се кара с приятеля си заради теб.
    Това е.. не го приемай като обида, но това е истината.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Оффф.. Та по въпроса, че Иван е 25 годишен, а ти си на 17..
    Имам една приятелка която е на 16, а ходи с 30 годишен от 2 години вече, така че възрастта не е проблем. А колкото до Ицо, сигурно Иван го е настроил. Или пък Ицо се е отказал от теб.. Не знам..
    ++++++

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Амии за любовта граници няма..За това когато срещтна хора с голяма възръстова граница не се възмощавам.Когато хората се обичат и държът един на друг,годините са само подробност..Естествено разбирам,че ти трябва по-младо момче..Макар,че си зависи от човека,а не от възръстта..В крайна сметка има хора по на 30 без нито една мозъчна гънка и двайсетгодишни, които мислят много добре и много умно,зряло...Според мен,въпросният Иван е казал нещо на Ицо за да се държи той така..Или пък е видял ,че приятелят му те харесва и след като са близки не е искал да си развалят отношенията,с което съм съгласна...Приятелите не бива да се губят заради любовта...
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си