Има едно момче, което очевидно има някакви симпатии към мен и търси начини за близост. Не е лошо момчето, голям пичага е, но не мога да си го позволя с 25 годишен при положение, че аз съм на 17. И аз си го много харесвам, но... всяко нещо си има своите граници. Въпреки факта, че и аз съм много влюбена в него, намирам сили да го отблъсквам...даже на моменти ставам груба и агресивна поради простата причина, че не искам той да усети, че привлеченето е взаимно. Тааа баткото не се отказва лесно вече 1 година, но точно преди една седмица пак го нагрубих, даже засегнах много яко и от там нататък той коренно се промени. Вече почти не ми говори, не търси никакъв контакт, допир с мен, което е разбираемо при условие, че аз самата така пожелах.. така е правилно.
Но тук идва момента, в който се намесва и друго момче, Ицо. Той е на 20, много добро момче поне останах с такова впечетление след като го видях за първи път. С Ицо се запознахме случайно на едно party, на което и горе споменаното момче присъстваше ( Иван - 25 годишният). Както си стоях Ицо дойде момчето от някъде и ме заговори...много приятен разговор се зафорMи докато...Иван не започна да вика на Ицо "Остави момичето бе, тя не е за теб". Това става пред всички, които присъстваха там! Ок, ще кажеш Вaнката се е пошегувал...1 път, 2 пъти, 3 пъти... е аман вече! Не му ли стана неудобно на тоя човек да се провиква от другият край на стаята "Ицо махай се от нея". И той Ицо стана му неудобно и стана момчето... беше седнал до мен, но се премести по надалеч. Съотвено аз много се ядосах не мина много време и си тръгнах от партито.
С Ицо никога повече не се видях след въпросното парти, но разбрах, че бил голям, близък приятел с Иван и даже живеели заедно.
Та снощи излизам аз на дискотека и както си стоях с един приятел на бара пристига Ицо. Той явно познаваше моят приятел и се поздрави с него, а мен.... нито ме погледна, нито ме поздрави! Седна даже до мен на бара от другата ми страна...и нищо, все едно не се познаваме! Стоеше си така, после стана и изчезна на някъде и в този момент пристига Иван. За Иван знам, че ми е сърдит както още в началото обясних...но Ицо защо?! Толкова хубаво си гворихме преди седмица, две...щяхме да излизаме. И изведнъж той даже не ме поздравява, а знам от други хора, че Ицо е много земен и не се прави на интересен. Аз го гледах и с хората около него как се държи...
Та въпроса ми е...Мислите ли, че въпросният Иван го е настроил нещо срещу мен (като вземем под внимание държанието му спрямо Ицо на партито) или въобще дали той има някаква вина за отношението на Ицо към мен?