.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Супер фен Аватара на elysunny

просто споделям ;дд

Такам искам само да споделя
    Значи аз съм момиче на 14 години ;дд и имаше едно момиче, което искаше скайпове на ндк и така аз и една приятелка си дадохме скайповете. Оказа се обаче, че тя се познава с един скейтър от там, който ни намери (мен и приятелката ми). И така писах си с него и в последствие го харесах. Той обаче ще е в един клас с приятелката ми. Аз смятам, че и тя също го харесва, но не знам. Все още не съм и казала, че изпитвам нещо към него. И така аз не се смятам за красива ;дд и смятам, че той ще избере нея ако опре до там (все пак ще са в един клас). И проблема ми е там, че винаги, когато си харесам някой и тя го захаресва и всеки път ги оставям ако стане нещо да става между тях. И не знам сега да и кажа ли, че го харесвам или да продължавам да си мълча, защото с едно момче така си мълчах и накрая те тръгнаха. Та исках само да споделя ;дд

П.П. Съжалявам за правописните грешки просто нямах време да проверя текста !!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Кажи и, че го харесваш. Не е редно тя винаги да печели, защото ти си мълчиш. В едно и също положение сте. И недей да си мислиш, че той ще избере нея, ако трябва да избира. Ако е някой Нормален, който иска Нормална връзка, няма да гледа момичето, с което ще се изфука, а тази, с която има какво да си говори.

Супер фен Аватара на l0lz
    Гълташ ли?

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Гълташ ли?

смисъл ?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Кажи и, че го харесваш. Не е редно тя винаги да печели, защото ти си мълчиш. В едно и също положение сте. И недей да си мислиш, че той ще избере нея, ако трябва да избира. Ако е някой Нормален, който иска Нормална връзка, няма да гледа момичето, с което ще се изфука, а тази, с която има какво да си говори.
    напълно те подкрепям

успех

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Гълташ ли?

смисъл ?
    Нищо, нищо..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Много ясно че трябва да и споделиш че харесваш момчето.Пък и това е добър шанс да видиш дали наистина ти е приятелка

Цитирай Първоначално написано от confused01
    напълно те подкрепям

успех
    мс

Супер фен Аватара на kindergarden
    Гълташ ли?

смисъл ?
    Нищо, нищо..

Е, кажи и бе, мацка Не изпускай скейтърчето

Хахаха може би ще е по добре ако не го кажеш на нея а на него . И той ще участва в евентуалното ви згаджосване нали ? Или всичко при вас е да натрием носа на приятелката

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Гълташ ли?

смисъл ?
    Нищо, нищо..

По темата - кажи й. Не можеш цял живот да й отстъпваш всичко
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Кажи й.. това, че сте приятелки не означава, че винаги ти трябва да отстъпваш. А и след като й кажеш ще разбереш колко добра приятелка ти е. Имай самочувствие, не всичко е външност
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Наистина е по-добре да и кажеш. Не може винаги ти да отстъпваш и да оставаш на втори план. А и ако момчето си е харесало теб не виждам какъв е проблема и какво общо има, че са в един клас
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от anSsito
    ...не всичко е външност
    Тук съм съгласен с теб.Имаш ли вътрешната нагласа и бъдеш ли уверена в себеси ще постигаш чудеса за които не си и мечтала.Само ти трябва малко самочувствие

Цитирай Първоначално написано от anSsito
    Кажи й.. това, че сте приятелки не означава, че винаги ти трябва да отстъпваш. А и след като й кажеш ще разбереш колко добра приятелка ти е. Имай самочувствие, не всичко е външност

Не можеш винаги да я оставяш да печели и да се отказваш. Запознай се с въпросното момче. Може да ти се отдаде възможност да се опознаете. Не е важна само външността.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Не можеш винаги да я оставяш да печели и да се отказваш. Запознай се с въпросното момче. Може да ти се отдаде възможност да се опознаете. Не е важна само външността.
    Глупости на търкалета... външността не е всичко наистина, но е съществена част! Като не ти стиска, нека печели. Като ти стиска... ще разбереш кой колко струва!!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    еми кажи и ,че го харесваш ..

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от oasis
    ок

мерси на всички. Смятам да го помоля да се видим и от там нататъка к'вот стане

Голям фен Аватара на RaZzer
    да, ама първо приказвай с приятелката си, щото да не се налага да пускаш след 1 месец тема "как да се сдобря с приятелката си"

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    да, ама първо приказвай с приятелката си, щото да не се налага да пускаш след 1 месец тема "как да се сдобря с приятелката си"
    Ще поговоря с нея, но ако има нещо против прав и път. Писна ми всеки път аз да отстъпвам а тя все да си е добре и накрая пак тя да е жертвата !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз съм на това мнение
    ПС - прочетох ,че си решила да се виждаш с него - първо кажи на приятелката ти ,обаче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си