- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто споделям ;дд
сподели й...в краен случай ще се съобрази и тя също няма да прави нищо по въпроса...колкото да защитавам тезата,че приятелство заради момче не се руши,в някои случаи трябва да обърнеш внимание на селе си и собствените си потребности![]()
аз пък не бих те посъветвала да й казваш. какъв е смисъла? що не се бориш за него, да се опиташ да го привлечеш сама, а не да караш приятелката си да ти го ''отстъпва''? освен тва щом сте на 14 и й кажеш, нищо чудно да се вкара в някоя драма, да си втълпи нещо и да почне да го ''харесва адски мн, че чак живота си да дава за него'' и съвсем да се усложнят нещата. мн неща съм видяла, не ми се пише, ама просто ми се довери ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз мисля,че не е нужно да споделяш с приятелката си,просто се бори за него.![]()
Първоначално написано от elysunny
Първоначално написано от l0lz
Да ..чудех се откае изникнаха толко много коментари на профила на l0lz ,но вече разбрах![]()
Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Драмата идва от това, че приятелката и скоро ще и сподели, че го харесва (ако съмненията са правилни) и тя ще се наложи да го "отстъпи" като истинска приятелка.Първоначално написано от CrazySweety
Дааааа простотията на някои хора НЕ СПИРА!!![]()
![]()
![]()
По темата: Ами кажи на приятелката си .. ако мога изобщо така да я нарека ..Каква приятелка може да ти е след като обича и иска всеки път да печели ... при други обстоятелства щях да си помисля, че си внушаваш да си мълчиш пред нея, но след като казваш, че тя си ги "харесва" след като ти си ги .. значи не го прави несъзнателно ..
![]()
Мнениея от типа "не съм красива" нали знаеш, че са зилишни .. в крайна сметка всяка от нас трябва да има до някаква степен самочувствие и то за себе си не за другите .. за да може и другите да го забележат! След като това момиче ви е искало скайповете не е било случайно и може би просто момчето го е било срам да ви ги поиска сам .. идеята ми е, че може да е харесал една от вас ... или просто си прави зарибявката ...![]()
Но преди всичко останало да се върна към темата ..![]()
Говори с нея и се опитайте да стигнете до някакво решение ... ако наистина го харесваш много не се отказвай ... ако ти е истинска приятелка ще се съобрази с теб след акто ти толкова пъти си се съобразявала с нея ...
Успех ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Но авторката не е споделяла с нея,че харесва момчето и иммено затова тя е тръгнала с него.Може би това и е била грешката че не е споделила,а не че и е истинска приятелка.Все пак след като поговорят на тази тема мисля че ще се разбере.Първоначално написано от Hilary_
Да ама тя каза, че не за първи път става така ... а ВСЕКИ път ...Първоначално написано от Sh@d0w
"И проблема ми е там, че винаги, когато си харесам някой и тя го захаресва и всеки път ги оставям ако стане нещо да става между тях."
Priceless .. <3
Хубаво де,но пак не се разбира,подПървоначално написано от Hilary_
аз разбирам че си трае и не казва нищо.И плюс това виж тя какво казва:ги оставям ако стане нещо да става между тях.
Може и да си права не споря нека авторката да каже. :PПървоначално написано от elysunny
... има такава вероятност да съм праваПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
Към авторката: Помогни ни да решим спора ??![]()
![]()
Priceless .. <3
Попринцип и казвам ;дд. Само за онова момче с което тръгнаха не казах, но за едно друго момче преди няколко месеца тя беше казала цитирам '' Не ме интересува, че тя го харесва ... Не е само тя на тоя свят ''Дано съм ви помогнала
![]()
етооооооооо аз печеляяяя!!!Първоначално написано от elysunny
![]()
![]()
![]()
![]()
Sh@d0w: та викаш кога ще се отплатиш ??![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Ок де хора сме аз губяПървоначално написано от Hilary_
![]()
Та по темата:@elysunny преви си сметка колко ти е приятелка щом не я интересуват твоите чувства.Подбирай си приятелите по внимателно.![]()
^ ауу че е сладкоо ... =D> =D>![]()
П.С. Не се размекнах ..![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Не харесваш кученцата?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^
По това разбирам ,че си още малка,но все пак не се давай! Миналия път приятелката ти е тръгнала с момчето, което и двете сте харесвали - сега е твой ред!! Бори се, защото не може цял живот да отстъпваш пред другите! Няма да се даваш, ей
![]()
п.п. Не може ей така да казваш "аз не съм хубава"..всеки човек е хубав !
Ти харесваш ли кученцетоПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Какво кученце,кви 5 лева?Първоначално написано от Sh@d0w
едит: ся видяхдам.. много е сладко
![]()
Според мен ти прави на пук. Извинявай, ама не може постоянно който си харесаш ти и тя да го хареса в същия момент. Мисли се за по-красива може би и го използва по такъв начин, че да те харанява и да ти отмъква гаджетата, а може би ти с много по-готин характер от нея и ако успеят да те опознаят ще тръгнат с теб.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК