.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    сподели й...в краен случай ще се съобрази и тя също няма да прави нищо по въпроса...колкото да защитавам тезата,че приятелство заради момче не се руши,в някои случаи трябва да обърнеш внимание на селе си и собствените си потребности

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    мерси на всички. Смятам да го помоля да се видим и от там нататъка к'вот стане
    да, ама първо приказвай с приятелката си, щото да не се налага да пускаш след 1 месец тема "как да се сдобря с приятелката си"
    Ще поговоря с нея, но ако има нещо против прав и път. Писна ми всеки път аз да отстъпвам а тя все да си е добре и накрая пак тя да е жертвата !
    Точно така

Мега фен
    аз пък не бих те посъветвала да й казваш. какъв е смисъла? що не се бориш за него, да се опиташ да го привлечеш сама, а не да караш приятелката си да ти го ''отстъпва''? освен тва щом сте на 14 и й кажеш, нищо чудно да се вкара в някоя драма, да си втълпи нещо и да почне да го ''харесва адски мн, че чак живота си да дава за него'' и съвсем да се усложнят нещата. мн неща съм видяла, не ми се пише, ама просто ми се довери ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Кажи и, че го харесваш. Не е редно тя винаги да печели, защото ти си мълчиш. В едно и също положение сте. И недей да си мислиш, че той ще избере нея, ако трябва да избира. Ако е някой Нормален, който иска Нормална връзка, няма да гледа момичето, с което ще се изфука, а тази, с която има какво да си говори.
    Абсолютно съм съгласна

Аз мисля,че не е нужно да споделяш с приятелката си,просто се бори за него.

Мега фен Аватара на lenito_sf

Re: просто споделям ;дд

Такам искам само да споделя
    Значи аз съм момиче на 14 години ;дд и имаше едно момиче, което искаше скайпове на ндк и така аз и една приятелка си дадохме скайповете. Оказа се обаче, че тя се познава с един скейтър от там, който ни намери (мен и приятелката ми). И така писах си с него и в последствие го харесах. Той обаче ще е в един клас с приятелката ми. Аз смятам, че и тя също го харесва, но не знам. Все още не съм и казала, че изпитвам нещо към него. И така аз не се смятам за красива ;дд и смятам, че той ще избере нея ако опре до там (все пак ще са в един клас). И проблема ми е там, че винаги, когато си харесам някой и тя го захаресва и всеки път ги оставям ако стане нещо да става между тях. И не знам сега да и кажа ли, че го харесвам или да продължавам да си мълча, защото с едно момче така си мълчах и накрая те тръгнаха. Та исках само да споделя ;дд

Бори се докрай

П.П. Съжалявам за правописните грешки просто нямах време да проверя текста !!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Гълташ ли?

смисъл ?
    Нищо, нищо..

Да ..чудех се откае изникнаха толко много коментари на профила на l0lz ,но вече разбрах

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Да ..чудех се откае изникнаха толко много коментари на профила на l0lz ,но вече разбрах

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от CrazySweety
    Аз мисля,че не е нужно да споделяш с приятелката си,просто се бори за него.
    Драмата идва от това, че приятелката и скоро ще и сподели, че го харесва (ако съмненията са правилни) и тя ще се наложи да го "отстъпи" като истинска приятелка.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дааааа простотията на някои хора НЕ СПИРА!!

По темата: Ами кажи на приятелката си .. ако мога изобщо така да я нарека .. Каква приятелка може да ти е след като обича и иска всеки път да печели ... при други обстоятелства щях да си помисля, че си внушаваш да си мълчиш пред нея, но след като казваш, че тя си ги "харесва" след като ти си ги .. значи не го прави несъзнателно ..

Мнениея от типа "не съм красива" нали знаеш, че са зилишни .. в крайна сметка всяка от нас трябва да има до някаква степен самочувствие и то за себе си не за другите .. за да може и другите да го забележат! След като това момиче ви е искало скайповете не е било случайно и може би просто момчето го е било срам да ви ги поиска сам .. идеята ми е, че може да е харесал една от вас ... или просто си прави зарибявката ...

Но преди всичко останало да се върна към темата .. Говори с нея и се опитайте да стигнете до някакво решение ... ако наистина го харесваш много не се отказвай ... ако ти е истинска приятелка ще се съобрази с теб след акто ти толкова пъти си се съобразявала с нея ... Успех ..

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    По темата: Ами кажи на приятелката си .. ако мога изобщо така да я нарека .. Каква приятелка може да ти е след като обича и иска всеки път да печели ...
    Но авторката не е споделяла с нея,че харесва момчето и иммено затова тя е тръгнала с него.Може би това и е била грешката че не е споделила,а не че и е истинска приятелка.Все пак след като поговорят на тази тема мисля че ще се разбере.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    По темата: Ами кажи на приятелката си .. ако мога изобщо така да я нарека .. Каква приятелка може да ти е след като обича и иска всеки път да печели ...
    Но авторката не е споделяла с нея,че харесва момчето и иммено затова тя е тръгнала с него.Може би това и е била грешката че не е споделила,а не че и е истинска приятелка.Все пак след като поговорят на тази тема мисля че ще се разбере.
    Да ама тя каза, че не за първи път става така ... а ВСЕКИ път ...

"И проблема ми е там, че винаги, когато си харесам някой и тя го захаресва и всеки път ги оставям ако стане нещо да става между тях."

Град
    Някъде из София...

Да ама тя каза, че не за първи път става така ... а ВСЕКИ път ...

"И проблема ми е там, че винаги, когато си харесам някой и тя го захаресва и всеки път ги оставям ако стане нещо да става между тях."
    Хубаво де,но пак не се разбира,под

ги оставям ако стане нещо да става между тях.
    аз разбирам че си трае и не казва нищо.И плюс това виж тя какво казва:

И не знам сега да и кажа ли, че го харесвам или да продължавам да си мълча, защото с едно момче така си мълчах и накрая те тръгнаха.
    Може и да си права не споря нека авторката да каже. :P

Може и да си права не споря нека авторката да каже. :P
    ... има такава вероятност да съм права

Към авторката: Помогни ни да решим спора ??

Супер фен Аватара на elysunny
    Попринцип и казвам ;дд. Само за онова момче с което тръгнаха не казах, но за едно друго момче преди няколко месеца тя беше казала цитирам '' Не ме интересува, че тя го харесва ... Не е само тя на тоя свят '' Дано съм ви помогнала

Попринцип и казвам ;дд. Само за онова момче с което тръгнаха не казах, но за едно друго момче преди няколко месеца тя беше казала цитирам '' Не ме интересува, че тя го харесва ... Не е само тя на тоя свят '' Дано съм ви помогнала
    етооооооооо аз печеляяяя!!!

Sh@d0w: та викаш кога ще се отплатиш ??

Град
    Някъде из София...

етооооооооо аз печеляяяя!!!

Sh@d0w: та викаш кога ще се отплатиш ??
    Ок де хора сме аз губя

Та по темата:@elysunny преви си сметка колко ти е приятелка щом не я интересуват твоите чувства.Подбирай си приятелите по внимателно.

^ ауу че е сладкоо ... =D> =D>

П.С. Не се размекнах ..

Град
    Някъде из София...
    ^ ауу че е сладкоо ... =D> =D>

П.С. Не се размекнах ..
    Не харесваш кученцата?

Град
    ВаРнАаАа
    Гълташ ли?

смисъл ?
    Нищо, нищо..

^^

По това разбирам ,че си още малка, но все пак не се давай! Миналия път приятелката ти е тръгнала с момчето, което и двете сте харесвали - сега е твой ред!! Бори се, защото не може цял живот да отстъпваш пред другите! Няма да се даваш, ей

п.п. Не може ей така да казваш "аз не съм хубава"..всеки човек е хубав !

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

^^

По това разбирам ,че си още малка, но все пак не се давай! Миналия път приятелката ти е тръгнала с момчето, което и двете сте харесвали - сега е твой ред!! Бори се, защото не може цял живот да отстъпваш пред другите! Няма да се даваш, ей

Ти харесваш ли кученцето

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

^^

Ти харесваш ли кученцето
    Какво кученце,кви 5 лева?

едит: ся видях дам.. много е сладко

Според мен ти прави на пук. Извинявай, ама не може постоянно който си харесаш ти и тя да го хареса в същия момент. Мисли се за по-красива може би и го използва по такъв начин, че да те харанява и да ти отмъква гаджетата, а може би ти с много по-готин характер от нея и ако успеят да те опознаят ще тръгнат с теб.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Супер фен Аватара на elysunny
    мерси на всички за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си