- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ел.цигара
Някой пробвал ли е такава ?
Има ли голяма разлика м/у обикновенна и електронна?
И горе долу за коко свършва един пълнител?
Не ми трябва да ги спра, а да намаля разходите.
И айде само не ми пишете, коментари от рода на "По-добре без никаква цигара" и т.н.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Бащата я ползваше... ся ще видя като се върне от кораба дали ги е спрял![]()
^^
Абе то по принцип не са направени да ги спираш, ами да не се тровиш толкова, да не тровиш и другите и най-важното да си пушиш където си искаш![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
http://news.ibox.bg/news/id_61501770
Ето един материал за Електронните цигари.
Пробвала съм и за мене си беше пълен шит.
<3forbidden taste is the sweetest<3
1.ДаПървоначално написано от XceSS
2.Ами няма освен,че ти си купуваш филтрите или там кивото беше, има с различни вкусове, бях пробвал с пъпеш, доста яко.И дима който излиза, не е някъв обикновен май,разгражда се във въздуха, за тва е позволена в места където е забранено пушенето на тютюн.
3.Няколко седмици май беше, също така имаше някакъв трик със зареждане на цигарата,чрез зарядно.
4.Ами един притяел дето пуши по кутия и половина,маааакс 2 на ден си беше взел на под 100 кинта и не беше мн доволен като цяло.
майка ми си взе такава, а сега съм сигурен, че не знае къде я е оставила
пълна простотия е.. дърпаш, дърпаш.. ама не е като да стиснеш хартията между устните.
Мда, да не говорим че е някво дълго и не ме изкефи особенно да го държа м/у пръстите си пък камоли да си дърпамот него.Първоначално написано от machoka
И бтв наистина трябва да си дръпнеш доста силно за да усетиш нещо.Поне при мен беше така.
Аз имам такова.
Единствената далавера е, че може да се използва на места където пушенето е забранено. Иначе не ме кефи. Друго си е вкуса на истински тютюн.То и цигарите не ме кефат много, ама това е друга тема.
Възможно е и да излиза по-евтино, но при хора, които пушат малко. Цената е 12.50лв за 5 пълнителя, като един пълнител е колкото една кутия цигари.
При хора, които пушат повече, се получава изсъхване на пълнителя откъм нагревателя и усещането, че той е празен преди да е изразходен напълно. Самата електронна цигара е нещо като малка димна машина - тампон, напоен в никотинова течност (пълнител), който в единия си край се допира до нагревател, който се включва при дърпане от цигарата. Нагревателя се захранва от литиева батерия. Аз съм му хванал цаката и като ми се изсуши тампона, върху него изстисквам остатъка от друг исъхнал тампон. Ако правите това, след това си измивате ръцете с вода. Никотиновата течност може да ви изгори кожата.
Аз съм опитвала в един много скучен час в училище - един от класа ми беше донесъл.
Попринцип не пуша, но тази цигара не ми дойде тежко и с такъв вкус като обикновените.
тва е нещо гадно... не си струва знам че е скъпа (100-120лв)... и знам че е със зарядно... ае простотия си е общо зето
По-добре без никаква цигара според мен![]()
само аз ли не съм чувал за такова нещо?