- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпата ревност...
Доверието ще се изгради с времето.Остави го да излиза с приятели, не можеш да го заключиш в една къща и да го пазиш от всички момичета.Тъкмо ще разбереш колко държи на теб![]()
Трябва да му имаш доверие.
Спри да го ревнуваш.Знам от личен опит,че не е никак лесно,но разбери няма как.
Аз заради тая моя ревност загубих един много скъп човек,не прави и ти тази грешка.
![]()
Аз съм ново доказателство. че ревността разделя хората. Ако ще го ревнуваш не му го показвай.
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
И аз съм много ревнива.От мен да знаеш-ако не се контролираш може много да загубиш.И на каишка да го държиш все е тази.Ако иска да кръшне винаги ще го направи,но ако държи на теб колкото и да му се лепят няма да ги огрее.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Вярвай му.Сама казваш, че ако продължаваш да ревнуваш ще го изгубиш.Щом няма повод да го правиш-не го прави.
Big or small, lies are lies!
Ей тва е много гадно-една гадна,задушаваща връзка..ако не спреш да го ревнуваш-губиш.Точка.![]()
Без доверие връзката ви няма да продължи дълго,повярвай ми..![]()
Опиатй се да не мислиш за това,че сега може да е с друга,мисли си повече положителни неща,не показвай толкова,че ревнуваш и може би с времето ще свикнеш с мисълта,че той си е само с тебе...
А и без повод,няма смисъл да ревнуваш..![]()
Мм благодаря ви за съветите.. Знам, че ще го изгубя по този начин.. но като го ревнувам и му се цупя чак след като отмине момента се "съвземам" и се усещам, че не трябва да го правя.. И все си повтарям "контролирай се" , защото никой не обича да е толкова ревнуван ;]
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Милаа разбирам те напълно,опитай се да се владееш..И моя приятел е много красиво момче,ноо аз знам,че той държи на мен и ме обича,за това и не се притеснявам..Направи и ти така..Знаеш,че твоя човек е луд по теб..Очите му не могат да погледнат друга с погледа с който гледа теб..Не ревнувай ,ще загубите всичко ценно..Знам,че искаш той да ти вярва и да има доверие във връзката Ви ,тогава не я подкопавай с безмислената си ревност..Да ти е дал повод за съмнение..Не трябва да се задушава..Я си представи,че някой ти забранява да излизаш,да се виждаш с прителите ти..Е много ясно,че никой не би търпял такова отншоение...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Във всяка връзка трябва да има малка доза ревност,но с мярка..трябва да има доверие между двамата..за да просъществува една връзка.Но понякога е много трудно да сдържаш ревността.Аз лично често избухвам въпреки,че знам че не трябва да го правя...
и моят приятел е супер ревнив.. и точно заради това имам много малко лично пространство.. казва че го е страх да не ме загуби .. понеже го обичам наистина много аз се примирих.. гледам да се държа настрана от всички момчета.. напоследък не излизам толкова с приятелки.. само и само да му докажа че може да ми има доверие.. ноооО понякога писва ИМАЛО Е МОМЕНТИ В КОИТО УСЕЩАМ ЧЕ ПОБЕСНЯВАМи го лъжа и правя някои глупави неща (без изневери! )..
.. наистина кофти.. но това е предизвикано от неговата ревност ... изводът миличка е че човек може много да търпи но понякога контролът върху любимият човек е нож с две остриета .. твоят човек може да не е като мен и да не търпи дълго.. недей така
![]()
I az ne moga syshtata sym .. kato prim priqtelka mi se zagufori s nqkoga otkacham dori da znam che se e zaguforila s nai dobriqt mi priqtel pak pobesnqfam .. faktyt che nqkoi i e po interesen ot men me pobyrkfa...i nz kakfo da prafq....pobyrkfam se che sym tolkofa refnifa... tfa e nekfa mn shibano nelechima bolest :@
всичко идва от комплексите![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ако не можеш да спреш да ревнуваш, поне спри да го показваш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
1/4 от гаджетата си изгубих заради ревност.. И в всеки от случейте ревността ми е била основателна.. рано или късно всичко излиза на яве.. ; )
Мяууу..
Аз не съм ревнива и с ревниви гаджета не се занимавамНяма да си стоя у нас по цял ден или пък да се крия като изляза с други момчета
![]()