Здравейте , случая е такъв че преди месец някъде се запознах с едно момиче на един купон , тя е на 19 , аз на 17 там си говорихме доста , тя ми допадна ходи с мен до деноношния за разни работи почна да ми споделя разни неща и така ... СЛед тоя купон се намерихме по скайпа пишем си чат-пат 2 пъти я питам да ходим на кафе и 2 та пъти не ми звани иначе си пишеме редовно , виждали сме се от тогава 2-3 пъти на кафе с неини приятелки и аз с мои приятели по телефона като си говориме с нея и по скайпа се държи по един и същи начин от както се познаваме , петък бяхме на рожден ден на един общ наш приятел аз тя , неина приятелка и още няколко познати , излизахме си заедно говорихме си , но нищо по-сериозноа аз май се влубих в нея и не знам какво да правя ...
може да я поканиш на кафе , на разходка и да си приятно настойчив за да ти разбере тя намеренията и от там натататък зависи от нея![]()
Замислял ли си се да й кажеш че я харесваш например ?
Според мен,за нея си просто едно дете,с което се е запознала и не може да има нещо по-сериозно между вас
Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различниТова обаче не означава,че не можеш да продължиш да си настояваш за среща,нооо ми се струва,че на края ще й писне да те отрязва тактично и ще ти каже някои неща в прав текст
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А стига бе и за какво си мисли едно момиче на 19,според мен същото за което и едно момче на 17 си мисли.Първоначално написано от 3oPuTy
Повярвай ми начина на мислене на 17 годишните момчета и този на 19 годишните момичета се различава достаПървоначално написано от Sh@d0w
Аз съм на 18 год. и познавам хора на тази възраст и знам,колко са различни ... Друг е въпроса,че ти или не си общувал едновременно с 2 подобни "индивида" или не можеш да сравняваш начините им на държане и мислене!Да не говорим и,че са многооооо малко момичетата на 19 (и отгоре),които ще се навият да ходят с някой непълнолетен
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
ПУскал съм и много тънки намеци , ама![]()
+++Първоначално написано от Sh@d0w
човек радваш ме ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Предполагам че тя има ъкъл в главата и е разбрала намеците но щом нищо не ти е казала може би те смята просто за добър приятел.
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Първоначално написано от Lyubomn7
И това си го помислих , но тя нее на 15-16 има акъл ... Кажете какво да направя![]()
Е кво, ние момчетата някви човекоподобни ли сме, че да се развиваме по- бавно..? Мноо ви порасна работата на всичките е.. Кифли, с кифли.Първоначално написано от 3oPuTy
ми спри се малко с намеците и поканите. и аз мисля, че няма интерес засега, няма смисъл да й се натискаш. пък като спреш да я търсиш, може и да й залипсваш..Първоначално написано от momche
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ти биология учил ли си?!Първоначално написано от l0lz
Ако не си - вземи попрочети малко инфо и ще разбереш,за какво говоря![]()
Покажи и го !! ( но за бога не в skype и не по телефона ) . Когато излизате там с ваши познати й обръщай повече внимание . Действия не думи !!![]()
Така 1-во да кажа че по-биология съм добър ученик тази година ме прецакаха с 5-ца но това е друг въпрос. Дотук с вашите коментари можете само да завъртите още повече главата на това момче.
Попринцип се води че момичетата се развиват с 3 години по-бързо момчетата, незнам кой е доказал това и дали е доказано, но лично аз не вярвам. Да минем на въпроса. Незнам това момиче с какъв характер е незнам дори ти си и правил намеци за това което чувстваш, но моят съвет е да и се обясниш (да разкриеш чувствата си към нея). Вярно за това се иска доста кораж, но пък ще разбереш дали имате бъдеще като двойка или не.
За срещата когато ще си разкриеш чувствата бих ти препоръчал да е навън да сте само ти и тя. Най приятното място е вечер в парка. Стискам ти палциИ после да кажеш как е минало
![]()
^ мда, ние с наще коментари само му завъртяхме главата, пък ти така му помогна, че доживот ще ти е благодарен![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз ти желая късмет![]()
с тънките намеци не се получава.затова си и кажи в очите че я харесваш.според това което казваш ми се струва че тя те възприема за приятел или пък се прави на недостъпна... Успех!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Тук ирония ли долавям ?Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Така еПървоначално написано от Aicken
Може би не й показваш достатъчно ясно чувствата си
А една 19 годишна няма да тръгне да се обеснява в любов на по-малък, си мисля аз
![]()
Като излезем компания някъде на дискотечка , ще се пробвам , но въпроса е че се познаваме от малко време и сме се виждали 4-5 пъти от които 1-2 пъти са за повече от 1 4ас ... а мен вече си ме зариби ... дайте идея кво да правя следващия път :P
не. чист сарказъм.Първоначално написано от Kopu
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Опознай я. Стига с тези компании обърни и малко повече внимание на нея. Няма да е зле повече тя да говори а ти да слушаш за начало, но ако не върви разговора и ако обича хумор няма да е зле да я позабавявашПървоначално написано от momche
![]()
Първоначално написано от Kopu
Ами то така става като сме само двамата тя не спира да ми говори и не могада взема думата от неяно имам доста проблеми с това начало , просто идва някой момент и след това ми казват че ме възприемат като приятел а тва е наи гадното .
Първоначално написано от MonSitY
![]()
А и едва ли на едно 19 годишно момиче ще му се нравят само намеци...ддз![]()
Както бяха споменали по-горе..действия,не думи ..![]()