.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Помощ

Град
    Пловдив

Помощ

Здравейте , случая е такъв че преди месец някъде се запознах с едно момиче на един купон , тя е на 19 , аз на 17 там си говорихме доста , тя ми допадна ходи с мен до деноношния за разни работи почна да ми споделя разни неща и така ... СЛед тоя купон се намерихме по скайпа пишем си чат-пат 2 пъти я питам да ходим на кафе и 2 та пъти не ми звани иначе си пишеме редовно , виждали сме се от тогава 2-3 пъти на кафе с неини приятелки и аз с мои приятели по телефона като си говориме с нея и по скайпа се държи по един и същи начин от както се познаваме , петък бяхме на рожден ден на един общ наш приятел аз тя , неина приятелка и още няколко познати , излизахме си заедно говорихме си , но нищо по-сериозно а аз май се влубих в нея и не знам какво да правя ...

Голям фен Аватара на Aicken
    може да я поканиш на кафе , на разходка и да си приятно настойчив за да ти разбере тя намеренията и от там натататък зависи от нея

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Замислял ли си се да й кажеш че я харесваш например ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Според мен,за нея си просто едно дете,с което се е запознала и не може да има нещо по-сериозно между вас
    Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни Това обаче не означава,че не можеш да продължиш да си настояваш за среща,нооо ми се струва,че на края ще й писне да те отрязва тактично и ще ти каже някои неща в прав текст
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни
    А стига бе и за какво си мисли едно момиче на 19,според мен същото за което и едно момче на 17 си мисли.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни
    А стига бе и за какво си мисли едно момиче на 19,според мен същото за което и едно момче на 17 си мисли.
    Повярвай ми начина на мислене на 17 годишните момчета и този на 19 годишните момичета се различава доста Аз съм на 18 год. и познавам хора на тази възраст и знам,колко са различни ... Друг е въпроса,че ти или не си общувал едновременно с 2 подобни "индивида" или не можеш да сравняваш начините им на държане и мислене!Да не говорим и,че са многооооо малко момичетата на 19 (и отгоре),които ще се навият да ходят с някой непълнолетен

Град
    Пловдив

ПУскал съм и много тънки намеци , ама

Мега фен Аватара на Hilary_
    +++

човек радваш ме ..

Град
    Монтана
    Предполагам че тя има ъкъл в главата и е разбрала намеците но щом нищо не ти е казала може би те смята просто за добър приятел.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    Предполагам че тя има ъкъл в главата и е разбрала намеците но щом нищо не ти е казала може би те смята просто за добър приятел.

И това си го помислих , но тя нее на 15-16 има акъл ... Кажете какво да направя

Супер фен Аватара на l0lz
    Според мен,за нея си просто едно дете,с което се е запознала и не може да има нещо по-сериозно между вас
    Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни Това обаче не означава,че не можеш да продължиш да си настояваш за среща,нооо ми се струва,че на края ще й писне да те отрязва тактично и ще ти каже някои неща в прав текст
    Е кво, ние момчетата някви човекоподобни ли сме, че да се развиваме по- бавно..? Мноо ви порасна работата на всичките е.. Кифли, с кифли.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от momche
    Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7

И това си го помислих , но тя нее на 15-16 има акъл ... Кажете какво да направя
    ми спри се малко с намеците и поканите. и аз мисля, че няма интерес засега, няма смисъл да й се натискаш. пък като спреш да я търсиш, може и да й залипсваш..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Е кво, ние момчетата някви човекоподобни ли сме, че да се развиваме по- бавно..? Мноо ви порасна работата на всичките е.. Кифли, с кифли.
    Ти биология учил ли си?!
    Ако не си - вземи попрочети малко инфо и ще разбереш,за какво говоря

Покажи и го !! ( но за бога не в skype и не по телефона ) . Когато излизате там с ваши познати й обръщай повече внимание . Действия не думи !!

Така 1-во да кажа че по-биология съм добър ученик тази година ме прецакаха с 5-ца но това е друг въпрос. Дотук с вашите коментари можете само да завъртите още повече главата на това момче.
    Попринцип се води че момичетата се развиват с 3 години по-бързо момчетата, незнам кой е доказал това и дали е доказано, но лично аз не вярвам. Да минем на въпроса. Незнам това момиче с какъв характер е незнам дори ти си и правил намеци за това което чувстваш, но моят съвет е да и се обясниш (да разкриеш чувствата си към нея). Вярно за това се иска доста кораж, но пък ще разбереш дали имате бъдеще като двойка или не.
    За срещата когато ще си разкриеш чувствата бих ти препоръчал да е навън да сте само ти и тя. Най приятното място е вечер в парка. Стискам ти палци И после да кажеш как е минало

Мега фен
    ^ мда, ние с наще коментари само му завъртяхме главата, пък ти така му помогна, че доживот ще ти е благодарен
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

И аз ти желая късмет

с тънките намеци не се получава.затова си и кажи в очите че я харесваш.според това което казваш ми се струва че тя те възприема за приятел или пък се прави на недостъпна... Успех!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ^ мда, ние с наще коментари само му завъртяхме главата, пък ти така му помогна, че доживот ще ти е благодарен
    Тук ирония ли долавям ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    може да я поканиш на кафе , на разходка и да си приятно настойчив за да ти разбере тя намеренията и от там натататък зависи от нея
    Така е Може би не й показваш достатъчно ясно чувствата си А една 19 годишна няма да тръгне да се обеснява в любов на по-малък, си мисля аз

Град
    Пловдив
    Като излезем компания някъде на дискотечка , ще се пробвам , но въпроса е че се познаваме от малко време и сме се виждали 4-5 пъти от които 1-2 пъти са за повече от 1 4ас ... а мен вече си ме зариби ... дайте идея кво да правя следващия път :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Тук ирония ли долавям ?
    не. чист сарказъм.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Като излезем компания някъде на дискотечка , ще се пробвам , но въпроса е че се познаваме от малко време и сме се виждали 4-5 пъти от които 1-2 пъти са за повече от 1 4ас ... а мен вече си ме зариби ... дайте идея кво да правя следващия път :P
    Опознай я. Стига с тези компании обърни и малко повече внимание на нея. Няма да е зле повече тя да говори а ти да слушаш за начало, но ако не върви разговора и ако обича хумор няма да е зле да я позабавяваш

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Опознай я. Стига с тези компании обърни и малко повече внимание на нея. Няма да е зле повече тя да говори а ти да слушаш за начало, но ако не върви разговора и ако обича хумор няма да е зле да я позабавяваш

Ами то така става като сме само двамата тя не спира да ми говори и не могада взема думата от нея но имам доста проблеми с това начало , просто идва някой момент и след това ми казват че ме възприемат като приятел а тва е наи гадното .

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    с тънките намеци не се получава.затова си и кажи в очите че я харесваш.според това което казваш ми се струва че тя те възприема за приятел или пък се прави на недостъпна... Успех!!

А и едва ли на едно 19 годишно момиче ще му се нравят само намеци...ддз
    Както бяха споменали по-горе..действия,не думи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си