.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    абе някой запознат ли е доколко може да разтяга пениса със силикон? интересувам се
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Абсолютна простотия.

Дори и да са и малки циците, няма да ми е проблем и пак ще ги мачкам с кеф, но силиконки биха ме отвратили тотално.
    +1

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    TRQVNA
    понякога когато наистина няма никой там е допустимо но според мен красивата жена е естествена
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Абе от части да от части не..
    +1

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Всички момичета, които се подлагат на подобни процедури са идиоти. Природата ти е дала гърди. За какво ще си навираш всякакви синтетични боклуци, за да се издокараш... За пред кого? Ако едно момиче не може да се докаже без гърди по-големи от дини, то тя не струва. А за мен ако ще цици до небето да има, пак ако не е момиче на място - не би ми направила впечатление.
    Едно свестно мнение. Попринцип и аз обичам да са по-големи, ама силикон чак... Против.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Попринцип за мен няма значение размера на гърдите на едно момиче,стига да е красива.Всяко едно момиче си има свое излъчване има много красавици и с по малки бюстове,които си имат своя чар и харизма.Обаче що се отнася до това дали дали да са истински гърдите или силиконови,бих избрал естествените.Не съм поддръжник на идеята че за да бъде красиво едно момиче трябва да се подлага на пластични операции и да си слага силикон.Твърдо против.

Аз съм за силикона и за всички останали видове корекции. Тук идва момента, в който трябва да спомена, че и тези корекции си имат граница. Бих си сложила силикон, но подходящ за моето тяло размер. Аз бих си сложила силикон не заради мъжете или за е такива глупости, а за себе си Ако една жена може да се почувства по-добре с такава корекция значи няма лошо да я направи Важно е самата дама да се харесва

Супер фен Аватара на fenasf
    аз шси сложа

ми стига да не е в прекалени количества може...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    против
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Като пипна силиконови, ще дам мнение дали си струва... за сега.. един глас към естествените.

П.С Иначе размера няма значение, но ако се оженя и след раждане-кърмене.. 100% ще и препоръчам да отиде, но не да ги прави като дини.. просто корекции разни.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз съм ЗА само ако момичето наистина има нужда щото е плоска,но съм ПРОТИВ ако си има нормални гърди или големи

Не ми харесва идеята.Просто от известно време намразих момичетата,които променят себе си и стават..изкуствени.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако е за медицински цели,да.И ако нямаш гърди също.Но като имаш-за какво да се помпаш със силикон?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Айде бягайте с тоя силико.Бати супер неестествено седят силиконовите цици...и недейа се боже да се размести импланта и е замясаш на "чернобилче" след 23 години...Бъди такъв какъвто си!

Re: За или протв силикона сте ?

аз сам против силикона.не всяко момиче може да има голям бюст.ако едни момиче е красиво и с прекрасна душа няма значение от размера

Твърдо против. Стой твърде неестествено според мен.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    pod liubimata
    НЯМА мъж, който да не се изкефи на това, и жена с кофти гърди, която да не и завиди

my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    Шумен
    мисля че съм за
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Да и аз мисля да си бутна 300 кубика .. така малко по-скромно да е ..

Естествено,че съм против.На кого му е нужно това?Разбирам,че го правят заради по-голямо самочувствието или за да са по-харесвани,но по тази логика дайте да си направим всички възможни видове интервенции.Просто не стои естетически красиво.

Аз съм ''за'' силикона,защото ако бях плоска като дъска със сигурност щях да се възползвам от силикона

Няма едни импланти да ги направят по-умни.Аз съм против особено ако е в по ранна възраст !!!

50%-за 50%-против
    Summer 09' <33

Повече от фен
    аз съм за..като някой не се харесва защо не..и като има нужда де..

Град
    Бургас
    Protiv !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си