- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или протв силикона сте ?
Добре де благодарение на силикона жаната става по женствена и желана...
Зависи. Ако е в умерени количества, т.е. гърдите на момичето да изглеждат по-нормални - ЗА!
Но ако е няква с ц*ци като на фолк певица - ТВЪРДО НЕ!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Против
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Силикон, ама къде?Първоначално написано от vichevv
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ИнтелектЪТ се пише госпожице. 7 клас се учи кога се слага пълен и непълен член. Смятам, че това напълно дискредитира мнението виПървоначално написано от Punisherrr
А и аватарЪТ ви също
По темата съм за.
Хаха, твърдо за съм.
Тези които са против, просто нямат финанси за това.
Не и ако си го има от природата. Иначе е фалшиво. Поне аз го чувствам така. Пък и това за желаната и женствена е много тъпо, за такова нещо не трябват огромни бомби, а чар и красота. Извинявай, ама като не й е дадено... има жени с комплекси, да ок, това не е хубаво, ама все едно да ти оголемяват члена.Първоначално написано от vichevv
Против съм.
~Kyo~
Леле колко сте тесногръди...като не ви харесва на вас,не си слагайте,но като цяло за всички хора да сте против е абсурдно. И защо трябва да си малоумен,че да си сложиш силикон...не ми е ясно. Че нещо грозно ли е...увреждащо ли е...ми като искате да сте естествени,махайте грима,махайте дрехите,да сте както майка ви е родила. Все пак ...Ако имах нужда бих си сложила и за мен лично такива изказвания са завистливи и ограничени. Някои като го имат като даденост,на други им е комплекс,да не сте слепи,в тякъв свят живеем,че едни гърди те изтрелват доста по напред във всички аспекти,от един плосък ,но естествен...гръден кошНищо лично към никой естествено.
^а колко тъпа путка треа си да си напрайш гърди да те ''изтрелят по-напред във всички аспекти''
Против...![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
По-добре изглеждат като са натурално големи.![]()
Ха ми кво,като са тъпи момичетата,трябва и плоски ли да останат? Да се спасяват с каквото могат. Плюс това,колко си трябва да си тъп,че да определиш всички мацки със силикон като тъпи :P
+++Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Слагайте да има!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Я ми обяснете къде е дупката за сипване?Че и аз искам да си сложа малко.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Първоначално написано от slome
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислех си, че толкова ти е достатъчен ...![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Не е!Учението ми позволява още!Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
К'во бе ?Първоначално написано от BrooklynGoHard
![]()
ДА.Щом така ще се чувстваш по-красив и ще иваш самочувтвие!
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Абсолютно За! Всеки сам решава за себе си . Това, че на някой хора не им харесва, неозначава, че тези които искат няма да си сложат. Абсолютно няма какво да спорите, така или иначе ще има работа за пластичните хирурзи хах ;]]
за ко ви е силикон беее
нали си имаме бозица![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ехх тази бозичкааа ...Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
По темата: Абее като се замисля ако положението е толкова зле това е единствения начин ... ноо не ми се е налагало да мисля за това по простата причина, че на мен не ми е нужен ...![]()
![]()
Priceless .. <3
ПРОТИВ СЪМ!Едва ли това ще направи някой нещо повече от другите. (това си е лично мое мнение)
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/