- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или протв силикона сте ?
Не съм пипал силикон но не е ли си естественото поне така си мисля как те е създал Бог така да си си![]()
Support your local club!!!
ЗА! Естествено.
Във всичките му форми и приложения. Санитарното включително.![]()
Ако това ще накара момичето да се чувства по-красива,ако няма гърди или има мн малки,а иска по-големи и това я комплексира см за .. инъче мисля че е глупаво
Учението ви позволява да се блъскате със силикон!
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
силикона между пръстите на краката ли?![]()
Who's next!
Аз съм ЗА силикона,защото на този свят има мноооого жени,които имат нужда ,а за съжаление повечето се комплексират прекалено много...и аз да нямах бюст и аз щях да прибегна до силикоа.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Твърдо против. По-хубаво от естественото няма.
Аз пак да се изкажа по темата...За повечето хора във форума явно няма по хубаво от естествено големи Виснали гърди( а тези които са наистина големи,естествени и невиснали са доста малко) или пък плоски кошове.Аз ако бях на тяхно място,щях да прибягна до скалпела,но си признавам,че нямаше да ги направя фрапиращо големи,като повечето. И сега разбирам защо мъжете се радват на естественото...същото може би е,дали ще бъде момчето с или без презерватив.Мой си разсъждения хах
![]()
Абсолютно!Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Таралежа е птица упорита, не го ли ритнеш, не отлита!..
Hardstyle Battle: Shuffle vs. Jumpstyle!..
ЗА, но само когато е необходимо![]()
Живей така, че като умреш и дявола да ти пали свещ !!!
Определено За силикона съм.За годините си имам нормални гърди,но след 3 4 години ако са със същите размери бих се възползвала от силиконови протези.Верно,че естесвената красота е за предпочитане,но който иска нещо повече и може да си го набави няма нищо лошо в това.Бях чела някъде едно интервю с Николета Лозанова където казва,че силиконовите гърди са красиви,но безчувствени,това на мен не ми допада но в името на добрия външен вид бих прежалила едно от удоволствията.
Да и ако естественото е като "бюст" на второкласничка да видим дали ще се изкефиш на естественотоПървоначално написано от Kayso
Аз съм твърдо ЗА ако има нужа,т.е ако момичето наистина е плоско иначе дори и да има малки гърди няма нужда,ако са стегнати и отиват на фигурата .Но не трябва да се прекалява със силикона,а така че да изглежда съразмерно с тялото
Малко по-нагоре прочетох за увиснали. Ами ще увиснат. То гърди не се подържат по кафенета и барове. Трябва си малко пот с уреди или лицеви опори. Все пак под тях има мускул, който ги държи повдигнати. Бившето ми гадже беше с 85D и спокойно можеше да си ходи без сутиен. Въпрос на грижи за себе си.
Напълно ПРОТИВГоспод си е знаел работата, като ни е правил такива каквито сме
![]()
Ами...аз съм момиче и не бих си сложила.
Въпреки това обаче съм За имплантантите естествено ако `има нужда` от тях.
Тази нужда се изразява в това,жената да се чувства по-комфортно.
Естествено да не си направи гърди тежащи по 5 кила всяка.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз не бих си сложила,защото нямам нужда,но някои момичета могат да прибегнат до това.Нямам нищо против тях,стига да не си ги увеличават фрапиращо,което хем е грозно,хем създава проблеми.Четох за една манекенка,която е била убита от мъжа си.Намерена е в един куфар без пръсти и зъби и е имало само един начин да разберат коя е -по номерата на имплантите.
Колкото до увисването на естественте гърди,със спорт се поддържат,но след бременност и кърмене,може да се подложи жената на операция за повдигане,а не да и слагат силикон за уголемяване.
ПРОТИВ
много ясно , че да! Какво е това в наше време жена без силикон...![]()
![]()
Станислава
Не харесвам огромни гърди
Против подобни манипулации съм, когато са излишни(не отричам нуждата от хирургична намеса, когато обективно е нужно)
Рядко щастиеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Аз лично сам против![]()
![]()
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !