.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart

Зъболекар - цени

Моята зъболекарка работи със здравната каса.Направи ми няколко зъба(кариеси бяха),които са безплатни за годината и се плащат от здравната каса.Днес ми направи още един кариес и аз исках да ми сложи бяла пломба - ок направи ми я.Каза ми другия път да нося 45лева .Не бях ходила от 2 години на зъболекар и не съм информирана и все пак ми се вижда много .Вашите стоматолози какви пари взимат за бяла пломба А за метална

За бяла мисля, че беше около 30 лв но не съм сигурна
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Аз скоро ходих на зъболекар и ми взе 35лв( бяла пломба).
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Еее мойта се оказа голяма скъпчийка бе ..но пък при нея се чувствам в грижовни ръце и не ме е страх :P

na mene moita zabolekarka mi e slagala 2 pati bqla plomba i ne mi e zemala pari.Bi trqbvalo da vjema pari ako si nad 18 godini
    <<<.>>>

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Мойта взима между 100 и 140 на пломба, но там се работи с далеч по-качествени и добри от техниката и материялите при нормалните стоматолози. В моята уста нито един друг стоматолог не е успял да познае, че имам 16 пломби, защото не си личат изобщо.

Както ти казаха по нагоре бялата пломба е от 30-50 лева зависи много къде ще отидеш...сивата пломба се плаща от касата до колкото помня

леле мойта заболекарка ми каза че железните били по скъпи и по хубави имам предвид там за здравето едначе те гледат с черни пломби ^^

Отвратителни са зъболекарите! Просто те източват като кравата Милка за шоколад... то бива,бива.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    Както ти казаха по нагоре бялата пломба е от 30-50 лева зависи много къде ще отидеш...сивата пломба се плаща от касата до колкото помня
    ахааха "сиви"пломби няма отдавна ...така наречената "сива"пломба е амалгама и не е сива ,а бяла..просто е много бяла и си личи,а другата ,която наричате "бяла" се казва фотополимерна и е с цвета на зъбите няма никаква разлика...касата поема само амалгамата,а фотополимерната е с доплащане

45 лв е нормално за бяла пломба .. пък и 6том ти е направила 3 зъба безплатно ..другите ти 6те си ги плащаш ... има6 право само на 3 безплатни ,а ако си над 18 - на 2 безплатни ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз ходих във Варна на зъболекар и останах много доволен, не ми се видя и скъпо. Бяха страшно внимателни, за разлика от предишния ми зъболекар, дори ми сложиха и упойка.

Аз нзма,че ако нямаш 18 имаш право на два белплатни прегледа на година и 4 плоби сащо безплатни,ама незнам вече за белите те дали са включени
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Супер фен Аватара на Amateur
    Ами аз ходя на частник,по принцип за пломба ми взима около 70-100,а като ми избиха 1 зъб ми взе 150 за изкуствен сега тряя да ми слага още 1

Ем са вчера бях на зъболекар и ми взе 15 за бяла пломба вие бах майка му и цените обявихте беее при положение че работи с здравната каса нз нз ама бах и цените беее аа иначе за тези под 18 имат право на 4 безплатни пломби и мисля че беше 2 прегледа профилактични :P
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Вярно бе, как по 100-150 кинта?!Вероятно зависи от града и зъболекаря, дали е частник.
    Както и да е, това е финна работа и не бива да се прави некачествено.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

еми за 1 зъб на мене ми взеха 120 лева с някаква метална пломба от 5-6 години ми е и не е мръднала нямам никакви проблеми според мен си заслужаваше

Най-елементарното обяснение е, да сте евентуално неосигурени.Ако ходите на училище, би трябвало то да ви осигурява.
    Днес за фото-полимерна пломба ми взеха 30 лева.

Има и друго обяснение-зъби като на Коен варварина Тогава вече сумата е по-солидна
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Roma, Italia
    Доколкото си спомням (сега незнам дали да увеличили цените), но не съм ходила на зъболекар за пломба скоро, та амалгамата беше към 2.50, бялата 5.00, а тази фото нещо си - 10.00.
    Моята работи с касата.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    София
    на мен ми взеха 80 за 1 пломба. на частно.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    25 метална пломба
    35 фото-полимерна
    80 почистване на зъбен камък от долните зъби
    за пултит само ме изръсиха много сигурно ходих 3-4 пъти за по 25лв,не знам точно,то не слага лекарства за 24 часа не прави не знам си к'во...

Град
    Варна
    ами аз ходих наскоро във варна,защото съм от малко градче близо до варна и тука нямам много вяра в зъболекарите.моята зъболекарка взема доста скъпичко.тази година ми направи 2 пломби-едната беше 50 а другата 40,ама съм много много доволна ,работи много леко и щях да заспя на стола а поначало много ме е страх и все очаквам да ме боли това което поема здравната каса е по 21(или 23 не помня )за пломба на хора под 18 и по 17 или 18 лева за хора над 18 и тези под 18 имат право на 4 пломби на година,а тези над 18 май по 2 ама съм си патила от зъболекари и предпочитам да дам повече пари и да не ходя при който и да е
    Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Моята взима по 20 лв на пломба, май е фотополимерна. Имам право на 4 безплатни пломби на година.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си