Лицето ми изгоря и е ужасно! Червено като рак. Има ли някаква маска или нещо, с което да се махне червеният цвят или поне да стане по- блед?
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
ми аз знам, че като изгориш, трябва да се мажеш с кисело мляко![]()
ако искаш пробвай, може и да подейства. но така и така след няколко дена би трябвало да спре да е толкова червено.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз честно казано незнам какво да те посъветвам, обаче като си представя сигурно как те болиииии?![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Не ме боли, но е смешно... А нямам фон дьо ден в мен![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
единствено с кисело мляко можеш да го мажеш
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
кисело мляко
Мм намажи го с кисело мляко и кожата ще ти се успокои, а също ако имаш някакъв хидратиращ крем. . може и малко настъргани краставици, също ще ти хидратират кожата и ще я успокоят. . и все пак най-добре си се мажи с кисело мляко и не се безпокой, до утре вече ще си много по-добре![]()
Аз си мазах лицето с крем с охлаждащ ефект, когато бях изгоряла.
Да, киселото мляко помага. Краставиците също. Може да се намажеш с хидратиращ крем, но ако нямаш и крем "Здраве" става![]()
и аз съм го пробвала, помагаПървоначално написано от ra43ty
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
А с Пантенол на лицето попринцип може ли? 'Щото и аз изгарям по лицето брутално, а за гърба млякото ме оправя идеално.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
На опаковката пише, че може да се използва и за лицето, но не се пръска директно, ами на ръката и после се нанася колкото е необходимо на лицето.Първоначално написано от rauwkost