- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме иска в компанията си ......
Гаджето ми ми каза ,че не ме иска в компанията си и не иска да излиза с мен и с тях заедно .Предтекстът му беше ,че е заради едно момиче от което ревнувам значи забележете той не иска да излизам с тях ,а тя е почти винаги там![]()
демек той да си излиза с тях ( и тя е там) а аз да не излизам с тях и когато го попитах ,защо той каза ,че понеже не искал да се караме. Да ние се караме понякога заради нея ,но си има причина .Сега наскоро играхме карти и тя беше там. Цяла вечер той не ми обърна почти никакво внимание ,аз се опитах да го целуна,а той се дъпна по едно време се опита да ме целуне ,но и аз се дъпнах за да си му го върна и той стана и се премести далеч от мен . И после не бил виновен той каза ми че аз съм се сърдела за глупости моля ви кажете ми к'во да правя и к'во да си мисля ,защото аз веч незнам
![]()
![]()
![]()
![]()
All of my memories keep you near [!]
еми ако бях на твое място нямаше да излизам с компанията му... ако те обича няма да направи нищо с въпросното момиче![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
егати наглото копеленце! как го търпиш, бе? аз не бих му позволила да се държи така. ясно, че си има причина, ама да ти се дърпа, като го целуваш и да ти нарежда едва ли не какво да правиш си е супер тъпо.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Продължавай да излизаш с компанията му, не виждам нищо лошо в това. А и не виждам каква е неговата цел като ти забрани![]()
Излизай си с твойта компания, която "неволно" е 90% момчета, да видим няма ли да те зима в неговата компания.![]()
Мисля, че трябва да го оставиш да си троши главата пък ако те харесва ще си отмени ''забраната'' да излизаш с компанията му , защото ще ззапочнеш да му липсваш.
Другият вариант е да говориш с него и да му обясниш как се чувстваш![]()
Какво си тръгнала да се впрягаш?! Просто момчето иска малко лично пространство с приятелите си... не търси подтекст в това! Това с другото момиче ми се струва абсолютно излишно впрягане от твоя страна - той не иска нищо с нея и тя не е причината да не иска да излизаш с тях!
чесно казано колкот и глупаво да звучи ме е страх да не би той да направи нещо с онова момиче тя е меко казано курва обиколила е цялата му копания демек е хиодила с всики без него и едно др момче ,но му се е натискала и мн ме е страх да не стане това ,защото имам моменти в които тя като е там и той не ме забелявза както когато играхме карти![]()
![]()
,а предната вечер когато я нямаше не ме остави намира да играя незнам и аз к'во да си мисля
![]()
![]()
![]()
![]()
да но той каза че всички мн ме харесват и той винаги е твърдял че иска да съм част от компанията му и винаги ми е повтарял , че съм част от компанията му , но сега изведнъй не ме иска каза ми че когато въпросното момиче се махне (което няма да стане никога ) аз ще мога да излизам с тях оффф баси тъпото ..................RaZzer :
Какво си тръгнала да се впрягаш?! Просто момчето иска малко лично пространство с приятелите си... не търси подтекст в това! Това с другото момиче ми се струва абсолютно излишно впрягане от твоя страна - той не иска нищо с нея и тя не е причината да не иска да излизаш с тях!![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи му, че не ти е приятно той да се вижда с онова момиче, особено когато теб те няма.
леле кво ще правим бързо, лягай да спиш
1 вид я предпочита пред теб.. не знам, аз мн бих се обидила и ядосалаПървоначално написано от Oxygen
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
от какъв зор пък ти да не излизаш с тях,кажи му да каже на нея да не излиза с тях...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
+1Първоначално написано от KoRnFlAkE
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ако държи на теб ще те успокой и най-важното ще те увери,че няма нищо към въпросното момиче.
А не да ти казва,че не иска да излизаш с него и неговата компания.
Извинявай ,може би мнението ми не е това ,което очакваш ,но имам само 2 думи - > Детски работи![]()
Това променя нещата... Е, той като ти го каза това (че можеш да излизаш с тях когато тая се махне) - ти не реагира ли по някакъв начин?Първоначално написано от Oxygen
![]()
Меко казано детски истории. Що пък да не излизаш с тях? Да не би да му пречиш като си там или какво...Най-добрете седнете и поговорете като големи хора, обясни му, че така не може и той, ако държи на теб, ще те разбере и ще направи нещо по въпроса (най-малкото ще се разбере веднъж завинаги с въпросното момиче)
Забранявам си да раздавам вече себе си !
Забранявам си да повтарям грешки правeни !
За един и за друг променяш се,
на един и на друг раздаваш се напразно.
Аз мисля,че онази нещо му промива мозъка.Щом казваш,че си пада лесничка и е минала през доста,то колко му е и на твоя да е хвърлила око.Говори сериозно с приятеля си и му обясни как стоякт нещакта от твоята гледна точка.
П.П ако бях на теб щях да й начупя кокалите на онази.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ако човека излиза с компанията за да му е весело,а ти постоянно го ревнуваш от мацката и му правиш сцени-е прав напълно.
Ако не е така и ти просто искаш от време на време по една малка целувка,ако не друго и той не ти я дава-значи е кретен и не те заслужава.
Чесно казано ми е доста странно,че е постъпил така...
Поговори с него,обясни му как се чувстваш,какви са притесненията ти отнсно това момиче...той ще те разбере и ако те обича наистина,ще се опита да направи така,че ти да се чувстваш добре..Ако пак предпочете другото момиче пред тебе,явно целта му е друга..![]()
ооо и аз би хсе ядосала адски много ... и не само нацупила ..![]()
![]()
Кво е тва ? Защо не можеш да излизаш с тях ? Нещо крие ли какво ? Вие така или иначе ще се карате пък сега за това, че не излизаш с тях.. файда никаква ..Приятеля ти нещо криво ги смята нещата .. поговори с него .. поведението м уе глупаво и налудничево ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3