.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Не ме иска в компанията си ......

Гаджето ми ми каза ,че не ме иска в компанията си и не иска да излиза с мен и с тях заедно .Предтекстът му беше ,че е заради едно момиче от което ревнувам значи забележете той не иска да излизам с тях ,а тя е почти винаги там демек той да си излиза с тях ( и тя е там) а аз да не излизам с тях и когато го попитах ,защо той каза ,че понеже не искал да се караме. Да ние се караме понякога заради нея ,но си има причина .Сега наскоро играхме карти и тя беше там. Цяла вечер той не ми обърна почти никакво внимание ,аз се опитах да го целуна,а той се дъпна по едно време се опита да ме целуне ,но и аз се дъпнах за да си му го върна и той стана и се премести далеч от мен . И после не бил виновен той каза ми че аз съм се сърдела за глупости моля ви кажете ми к'во да правя и к'во да си мисля ,защото аз веч незнам
    All of my memories keep you near [!]

еми ако бях на твое място нямаше да излизам с компанията му... ако те обича няма да направи нищо с въпросното момиче
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен
    егати наглото копеленце! как го търпиш, бе? аз не бих му позволила да се държи така. ясно, че си има причина, ама да ти се дърпа, като го целуваш и да ти нарежда едва ли не какво да правиш си е супер тъпо.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Продължавай да излизаш с компанията му, не виждам нищо лошо в това. А и не виждам каква е неговата цел като ти забрани

Град
    Бургас
    много хубаво си играете.. ама зарежи го според мен

Супер фен Аватара на l0lz
    Излизай си с твойта компания, която "неволно" е 90% момчета, да видим няма ли да те зима в неговата компания.

Супер фен Аватара на elysunny
    Мисля, че трябва да го оставиш да си троши главата пък ако те харесва ще си отмени ''забраната'' да излизаш с компанията му , защото ще ззапочнеш да му липсваш.
    Другият вариант е да говориш с него и да му обясниш как се чувстваш

Голям фен Аватара на RaZzer
    Какво си тръгнала да се впрягаш?! Просто момчето иска малко лично пространство с приятелите си... не търси подтекст в това! Това с другото момиче ми се струва абсолютно излишно впрягане от твоя страна - той не иска нищо с нея и тя не е причината да не иска да излизаш с тях!

чесно казано колкот и глупаво да звучи ме е страх да не би той да направи нещо с онова момиче тя е меко казано курва обиколила е цялата му копания демек е хиодила с всики без него и едно др момче ,но му се е натискала и мн ме е страх да не стане това ,защото имам моменти в които тя като е там и той не ме забелявза както когато играхме карти ,а предната вечер когато я нямаше не ме остави намира да играя незнам и аз к'во да си мисля

RaZzer :
    Какво си тръгнала да се впрягаш?! Просто момчето иска малко лично пространство с приятелите си... не търси подтекст в това! Това с другото момиче ми се струва абсолютно излишно впрягане от твоя страна - той не иска нищо с нея и тя не е причината да не иска да излизаш с тях!
    да но той каза че всички мн ме харесват и той винаги е твърдял че иска да съм част от компанията му и винаги ми е повтарял , че съм част от компанията му , но сега изведнъй не ме иска каза ми че когато въпросното момиче се махне (което няма да стане никога ) аз ще мога да излизам с тях оффф баси тъпото ..................

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Кажи му, че не ти е приятно той да се вижда с онова момиче, особено когато теб те няма.

Голям фен
    леле кво ще правим бързо, лягай да спиш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oxygen
    RaZzer :
    да но той каза че всички мн ме харесват и той винаги е твърдял че иска да съм част от компанията му и винаги ми е повтарял , че съм част от компанията му , но сега изведнъй не ме иска каза ми че когато въпросното момиче се махне (което няма да стане никога ) аз ще мога да излизам с тях оффф баси тъпото ..................
    1 вид я предпочита пред теб.. не знам, аз мн бих се обидила и ядосала
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    от какъв зор пък ти да не излизаш с тях,кажи му да каже на нея да не излиза с тях...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    тоя звучи като голям идиот, аз бих му теглила една.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    тоя звучи като голям идиот, аз бих му теглила една.
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    при мама
    Ако държи на теб ще те успокой и най-важното ще те увери,че няма нищо към въпросното момиче.
    А не да ти казва,че не иска да излизаш с него и неговата компания.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Извинявай ,може би мнението ми не е това ,което очакваш ,но имам само 2 думи - > Детски работи

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Oxygen
    RaZzer :
    Това променя нещата... Е, той като ти го каза това (че можеш да излизаш с тях когато тая се махне) - ти не реагира ли по някакъв начин?

Меко казано детски истории. Що пък да не излизаш с тях? Да не би да му пречиш като си там или какво...Най-добрете седнете и поговорете като големи хора, обясни му, че така не може и той, ако държи на теб, ще те разбере и ще направи нещо по въпроса (най-малкото ще се разбере веднъж завинаги с въпросното момиче)
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз мисля,че онази нещо му промива мозъка.Щом казваш,че си пада лесничка и е минала през доста,то колко му е и на твоя да е хвърлила око.Говори сериозно с приятеля си и му обясни как стоякт нещакта от твоята гледна точка.

П.П ако бях на теб щях да й начупя кокалите на онази.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Моля?! Просто поговорете. Ако решиш, че прекалено много и се натиска... зарежи го. Да видим дали после няма да ти плачка в краченцата

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ако човека излиза с компанията за да му е весело,а ти постоянно го ревнуваш от мацката и му правиш сцени-е прав напълно.

Ако не е така и ти просто искаш от време на време по една малка целувка,ако не друго и той не ти я дава-значи е кретен и не те заслужава.

Чесно казано ми е доста странно,че е постъпил така...
    Поговори с него,обясни му как се чувстваш,какви са притесненията ти отнсно това момиче...той ще те разбере и ако те обича наистина,ще се опита да направи така,че ти да се чувстваш добре..Ако пак предпочете другото момиче пред тебе,явно целта му е друга..

Мега фен Аватара на Hilary_
    ооо и аз би хсе ядосала адски много ... и не само нацупила ..

Кво е тва ? Защо не можеш да излизаш с тях ? Нещо крие ли какво ? Вие така или иначе ще се карате пък сега за това, че не излизаш с тях.. файда никаква .. Приятеля ти нещо криво ги смята нещата .. поговори с него .. поведението м уе глупаво и налудничево ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си