.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Иска да се натиска с момичето а може би не само това с един куршум 2 заека тя е курва и си знае че еднодневка лигави се с нея и си чеше егото докато ти послушно го чакаш...честно тоя е такъв тъпак че бих му теглил куршума но ми е по интересно как ти мамка му се връзваш на тъпотиите му ? Как изобщо търпиш това да те дели така и то заради момиче
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Излизай си с твойта компания, която "неволно" е 90% момчета, да видим няма ли да те зима в неговата компания.
    Тфа е добра идея .. Иначе просто .. У лево !!!

А иначе да те питам l0lz .. откае ги изкопа сички тия коментари за толко малко време бе ?!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Зарязваш го и до 2 дни ще ти звънне

Супер фен Аватара на sladkalady
    Пфф нямам думи...Не иска да си в компанията му ,за да може да се зарибява с другата.Намери си и ти една компания ,в която да има мн момчета и да видим как ще реагира и дали ще му стане приятно...
    Поговори с него,макар че едва ли има смисъл...Зарежи го
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ако имаш капка самоуважение го зарежи... бавна ли си

Ясно е, че оправданието му да не излизаш с тях заради връзката ви и състоянието й, е напълно фалшиво. Той явно също харесва онова момиче и просто не иска ти да си с тях, за да флиртува с нея. Намери си друга компания, а после ако още си сигурна в поведението му към момичето и наистина имаш себеуважение - зарежи го.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

вие май от скоро сте заедно,тегли му Х-а и това е
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Град
    Знам ли и аз,майна
    Недей напуска компанията,а започни да флиртуваш с някое момче от нея

А ве хора вие всички - тегли му Х-са и аре!Ок искате да помогнете ама момичето го обича ся!!!

По темата поговорете, кави му , че те също са и твои приятели и неможе да ти забранява да се виждаш с тях.И съм съгласна с l0lZ (или какту там бише ).Направи същото да ако поне малко те обича ще те ревнува и ще види как си се почувствала.А относно К**вата от 4-ти километър- а ве що не и фърлиш един бой??? Ако се натискаше на моето гадже таа щях да я пидредя, че повече никога няма да се върне в компанията на гаджето ти!!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Излизай си с твойта компания, която "неволно" е 90% момчета, да видим няма ли да те зима в неговата компания.
    а така

Повечето те съветват да го зарежеш, но може би не разбират, че ти го обичаш. Дори да е за последно гожори с него на дълго и на широко изяснете си всичко. сподели му всико, което те притеснява. не се притеснявай, че може да излезне глупаво да споделиш чувствата си може пък да се упомни. но не го оставяй от рас. аз ще те пожелая успех и чувствам, че всичко ще се оправи и скоро отново ще бъдете щастливи заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си