.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Коремни преси и подобни

Абе да ви питам за коремните преси и други подобни упражнения.Вярно ли е че всъщност корема става само по голлям! Защото аз съм 176 и тежа 56-57 килограма.Мисля да сваля още 2-3 килца и успоредно с това да правя коремни преси обаче не знам дали с тях ще имам по плосък корем.А и да питам за по малки бедра всеки ден правя по 50-60 клека (не на веднъж) и дали това ще помогне?Ако имате някакви съвети давайте!

Има и други упражнения Тук има много статии, ако не намериш нищо попитай чичко Googlе!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Най-добре намери най-подходящите за теб упражнения за цялостно стягане, а не само клякане и коремни преси.

Град
    Стара Загора

Re: Коремни преси и подобни

Цитирай Първоначално написано от istinska95
    Абе да ви питам за коремните преси и други подобни упражнения.Вярно ли е че всъщност корема става само по голлям! Защото аз съм 176 и тежа 56-57 килограма.Мисля да сваля още 2-3 килца и успоредно с това да правя коремни преси обаче не знам дали с тях ще имам по плосък корем.А и да питам за по малки бедра всеки ден правя по 50-60 клека (не на веднъж) и дали това ще помогне?Ако имате някакви съвети давайте!
    Попринцип мерките ти са повече от добре и няма смисъл от никакво отслабване.Ако все пак искаш да свалиш само 2-3 килца ... спри със сладкото и сухите храни за няколко 2-3 седмици и си готова ! Коремните преси ги прави по-бавно за да усещаш стягането и по-малко повторение и обратно .. ако искаш да сваляш мазно от корема ги прави повече с по-кратки паузи!
    The ability to control your own life,is the most responsible one.
    http://www.teenproblem.net/teenid/Aries

Защо малко не се поинтересуваш в гугъл при условие, че го пише..а пускаш тема...
    Щастието на човека е в малките събития..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си