- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коремни преси и подобни
Абе да ви питам за коремните преси и други подобни упражнения.Вярно ли е че всъщност корема става само по голлям! Защото аз съм 176 и тежа 56-57 килограма.Мисля да сваля още 2-3 килца и успоредно с това да правя коремни преси обаче не знам дали с тях ще имам по плосък корем.А и да питам за по малки бедра всеки ден правя по 50-60 клека (не на веднъж) и дали това ще помогне?Ако имате някакви съвети давайте!![]()
![]()
![]()
Има и други упражненияТук има много статии, ако не намериш нищо попитай чичко Googlе!
Най-добре намери най-подходящите за теб упражнения за цялостно стягане, а не само клякане и коремни преси.
Попринцип мерките ти са повече от добре и няма смисъл от никакво отслабване.Ако все пак искаш да свалиш само 2-3 килца ... спри със сладкото и сухите храни за няколко 2-3 седмици и си готова ! Коремните преси ги прави по-бавно за да усещаш стягането и по-малко повторение и обратно .. ако искаш да сваляш мазно от корема ги прави повече с по-кратки паузи!Първоначално написано от istinska95
![]()
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
Защо малко не се поинтересуваш в гугъл при условие, че го пише..а пускаш тема...![]()
Щастието на човека е в малките събития..!