.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Тема: Бременна

Бременна

Здравейте! Казвам се Снежана и съм на 15 години. Правя секс около 4 месеца и преди 2 месеца приятеля ми реши да пробваме без презерватив и ме успокой,че няма да свърши в мен. За съжеление и двамата бяхме много невнимателни и не ни пукаше точно за това и той го направи. СВЪРШИ В МЕН! Цикълът ми закъснява и си направи около 10 теста за бременост и сички са положителни. Незнам какво да правя! Незнам как да кажа на нащите.Те ще ме убият. ;( ;(

оле горкичката ! пила ли си хапче ЕСКАПЕЛ което е до 3 дни след секс и поправя сторената грешка на приятеля ти? Направи си пак 1 тест и отиди на лекар ! Там ще ти каа кое е най-добре за теб . Само не се притеснявай и не се стресирай.знам че ти е напрегнато,защото аз съм на 17 години и ако ми се случи ще се шокирам
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    ВаРнАаАа
    Ами аз колко пъти да повтарям?!?! КАТО НЯМАТЕ ОПИТ,НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ГЛУПАВИТЕ СИ ГАДЖЕТА!! Те не са машини! Приятелят ти е виновен! А ти също! Защо се съгласи бе момиче? Глава на раменете нямаш ли? Дано това е урок за всички момичета!!!

И все пак,знам,че нямаш нужда от това в момента,за което се извинявам. Просто не се сдържах. Ти какво смяташ да правиш с бебето? При всеки вариант,трябва да кажеш на вашите. Каквото и да направиш няма да са доволни така е стискай зъби и..

п.с. те знаят ли,че си полово активна?

Знам че беше огромна и глупава грешка. Знам че не трябваше да му давам,но.... Проблема е че ако нашите разберат ще ме накарат да направя аборт,а аз не искам. Искам да задържа бебето и да го гледам. Немога да си представя или да го убия или да го дам на други да го гледат.

Град
    ВаРнАаАа
    Това,което си решила е много благородно,но осъзнаваш ли,че бебето е една голяма отговорност? Че приятелите ти ще те забравят набързо като надуеш корема,ще прекъснеш училище и ще стоиш с бебето? Това е ОГРОМНА отговорност. Не мисля,че на 15 ще можеш да се справиш. Само ако вашите се съгласят да го запазиш,ще може,защото те ще ти помагат в грижата за него,но едва ли ще искат малката им дъщеричка да ражда на 15/16..

Да знам! И знам че ще ми е трудно,знам че като кажа на приятеля ми най-вероятно ще ме зареже,знам че ще трябва да прекъсна училище.....Оххх незнам толкова съм объркана. И се ядосвам колко съм глупава и колко съм наивна. ;( :Х

все пак направи нещо,докато не е късно. Или аборт или го запазвваш. Но наистина на 15 години едва ли ще можеш да го гледаш .. Подяволите къде ти е главата ?! Изнервям се на такива тъпанари,които правят квото си искат и после момичето страда ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    На мен ли само ми се струва,че темата е ебавка?

..И ако все пак не е-по-добре направи аборт,кажи на вашите да ти намерят способен лекар,за да нямаш проблеми в бъдеще (на 15 си все пак,къде с това бебе сега?!)И следващия път-НИКАКЪВ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!Щом приятелят ти не може да те опази,не си позволявайте това "удоволствие"
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на l0lz
    Яко, кво?!
    Като не знаеш кво да прайш, ся ше си гледаш детенцето (ако не напрайш аборт) и ше се кефиш. Кажи на приятеля ти поне, че си бременна, да те зареже от ся още..

Милата...и аз съм против аборта,но преди месец ми закъсня,чаках ли чаках,ноо само с чакането си останах и се замислих точно над този въпрос.Дадох си сметка,че немога да отдледам това дете,няма да мога да му дам всичко от което се нуждае,в крайна сметка си взех тест който за мой голям късмет се оказа отрицателен,но ако беше положителен щях да направя аборт.Това дете ще промени коренно твоя живот,а при положение че не си пълнолетна и самостоятелна ще промени и този на родителите ти...Помисли наистина добре,струва ли си и ти и детето да страдате заради една глупава постъпка.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако темата не е ебавка, според мен не трябва да постъпваш егоистично и да задържаш бебето, а да решиш дали си способна да го гледаш, да носиш отговорността за него и да го издържаш и въобще да прецениш всички факти свързани с отглеждането на едно дете. Без помощта на майка ти и баща ти на 15 най-малкото няма как да го осигуриш материално. Освен това трябва да го обсъдиш с гаджето ти и да видиш и неговата гледна точко. Но недей да задържаш бебето просто, защото така искаш и да го превръщаш в жертва на твоите прищявки. Едно бебе не е просто вещ, ами една огромна отговорност. И съобрази се с майка ти и баща ти също, защото най-малко ще си зависима от тях и едно бебе не е никак малък разход. Все пак те ще са тези, които ще ти помагат. Аи да прекъснеш училище също не е добра идея. Нали това бебе трябва да го гледаш с нещо? Със заплатата на чистачка няма как да стане, да не говорим, че и без висше ще ти е много трудно. Абе умната с решението и, ако ще правиш аборт побързай. Аз не съм много вещ, но мисля, че до 3 или 4 месец най-късно трябва да се премахне плода. А, ако ще те успокои до 90 ден бебето не е оформено, така че нищо няма да убиеш, ако го махнеш до тогава. Успех! И занапред действай с това в главата, а не с онова между краката.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Яко, кво?!
    Като не знаеш кво да прайш, ся ше си гледаш детенцето (ако не напрайш аборт) и ше се кефиш. Кажи на приятеля ти поне, че си бременна, да те зареже от ся още..
    Тва беше жалко..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Трябва да кажеш на родителите си, идеята не звучи добре, но е най-уместната. Най-вероятно ще реагират остро, но е нормално. Ще ти помогнат, всеки нормален родител би го направил.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    хубаво,искаш да задържиш бебето.Благородно,но глупаво.
    Ако беше примерно на 18-19-20 това би било някак по-приемливо като отговор,ама на 15.
    Ти не можеш за себе си да се грижиш,а какво остава за детето.А замислила ли си се какво ще му е на него?Ти като си на 22-3 то ще тръгва на училище.Не ми казвай,че очакваш родителите ти да се грижат за него,защото това си е чиста проба егоизъм.
    И ако приятеля ти наистина те остави и ти го задържиш,какво ще му кажеш-Ми татко ти ме остави,защото не му се искаше дете на 15-16-17 (на колкото е там)
    И ето какво става като правят секс без кондом хората.Цялата тая глупост с ''аз му имам доверие' е смехотворна.
    Момиче,направили сте ОГРОМНА,ама ОГРОМНА идиотщина с приятеля ти.Сега ще си носите последствията.
    Не ми пука за теб,ама никак.Но евентуално детето,което ще родиш не е виновно,че да има тежък живот просто защото родителите му са малоумни.Най-умното решение за мен е аборт,но избора си е твой.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Re: Бременна

Цитирай Първоначално написано от SnEjAnKa1912
    Здравейте! Казвам се Снежана и съм на 15 години. Правя секс около 4 месеца и преди 2 месеца приятеля ми реши да пробваме без презерватив и ме успокой,че няма да свърши в мен. За съжеление и двамата бяхме много невнимателни и не ни пукаше точно за това и той го направи. СВЪРШИ В МЕН! Цикълът ми закъснява и си направи около 10 теста за бременост и сички са положителни. Незнам какво да правя! Незнам как да кажа на нащите.Те ще ме убият. ;( ;(

Голям фен
    Трябва от 60 год нагоре да правиш секс

Виж,разбирам те и аз съм на 15 и въпреки,че знам да правя всичко (пера,чистя,готвя,справям се с всички наложени ми задачи имам и страхотни оценки в у-ще) съдя на по себеси,че няма начин да се справя с нещо такова.Не те съдя нова си в това.Помисли си струва ли си (организма ти не е развит като хората то може да се роди болно).Нима искаш да те гледат странно и да те съдят всички...Нима очакваш родителите ти да се грижат и за 2-ма ви? Сигорно осъзнаваш,че е отговорност и не само ами и мн други неща,но най-разумно е да направиш аборт.... Едно бебе не е просто да го галиш докато спи или да го извеждаш следобяд в парка....Памперси-60-90лв(приблизително 150бр/месец)
    АМ-40лв.Дрехи,обувки,играчки,мо кри кърпи,козметика-150-300лв(много варира-например едни летни обувки са 6лв,а ботушките му за зимата са 50лв,по същия начин е и с дрешките.Храна(пюрета,биск ити,сухари,йогурти,каши)-150лв.Креватче, ваничка, количка, столче за хранене- към 1000 лв. и отгоре.
    А от възраста ти ако се роди недоносено- хапва специализирано АМ до 6 мес. - 32 лв. кутията (стига за 3 дни).На 15 си струва ли си да объркаш 3 живота(твоя, на бебето и на приятеля ти на когото имаш доверие ).Мислиш ли,че би се справила с всичко това? То не е само да се купи родиш ли от тук нататъка живота ти става различен Сама си прави изводите

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Яко, кво?!
    Тва беше жалко..
    И аз кво?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

неможеш да гледаш дете на 15 ти самата все още си едно дете.гледай кви неща правиш!Себе си не можеш да гледаш пък кво остава за дете...много тъпо от ваша страна...и на двамата ! многооо сте зле
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Повече от фен Аватара на YourPoison
    без коментар просто..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Айде спрете се малко безгрешните с вашите упреци. И да плюете и да не - станалото станало и надали тези ви отговори са полезни някому с нещо. По-добре давайте съвети, защото на всеки може да се случи. И ако утре вие сте на мястото на това момиче и нейното гадже надали ще се зарадвате, ако всички хвърлят камани срещу вас. Стореното - сторено. Спрете с офа и подкрепете човека. Времето назад няма как да върнете, а е повече от очевидно, че момичето си е взело поука.

Моето мнение го казах на предната страница.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    радвам се за тебе
    GTA Stunting

щом сте толко смели си търпете последствията

Мега фен Аватара на t0d1t0
    значи така ... 1 сметки - 200 лева поне за аборт
    500 лева за количка ... Хм кое да избера
    Ей като почнете да се губите , на 15 ще ми гледа дете
    А бе нито сте готови за такава отговорност нито нищо Айде моля ви се ... И по добре няколко хора да кажат , че си направила аборт , отколкото всички да те осъждат как на 15 си родила и си провалила живота си! Айде недей такава. Кажи на вашите, 1-2 шамара и 2 часа конско ще ги издържиш , но ще ти помогнат!
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    значи така ... 1 сметки - 200 лева поне за аборт
    500 лева за количка ... Хм кое да избера
    Ей като почнете да се губите , на 15 ще ми гледа дете
    А бе нито сте готови за такава отговорност нито нищо Айде моля ви се ... И по добре няколко хора да кажат , че си направила аборт , отколкото всички да те осъждат как на 15 си родила и си провалила живота си! Айде недей такава. Кажи на вашите, 1-2 шамара и 2 часа конско ще ги издържиш , но ще ти помогнат!
    200 лева за аборт Не че нещо (не оспорвам варианта да е 200 лв) но абортите са някъде от 60-70 до 100 максимум,а ако момичето не побърза ще стане прекалено късно и никой лекар няма да иска да напраи аборта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си