Ако темата не е ебавка, според мен не трябва да постъпваш егоистично и да задържаш бебето, а да решиш дали си способна да го гледаш, да носиш отговорността за него и да го издържаш и въобще да прецениш всички факти свързани с отглеждането на едно дете. Без помощта на майка ти и баща ти на 15 най-малкото няма как да го осигуриш материално. Освен това трябва да го обсъдиш с гаджето ти и да видиш и неговата гледна точко. Но недей да задържаш бебето просто, защото така искаш и да го превръщаш в жертва на твоите прищявки. Едно бебе не е просто вещ, ами една огромна отговорност. И съобрази се с майка ти и баща ти също, защото най-малко ще си зависима от тях и едно бебе не е никак малък разход. Все пак те ще са тези, които ще ти помагат. Аи да прекъснеш училище също не е добра идея. Нали това бебе трябва да го гледаш с нещо? Със заплатата на чистачка няма как да стане, да не говорим, че и без висше ще ти е много трудно. Абе умната с решението и, ако ще правиш аборт побързай. Аз не съм много вещ, но мисля, че до 3 или 4 месец най-късно трябва да се премахне плода. А, ако ще те успокои до 90 ден бебето не е оформено, така че нищо няма да убиеш, ако го махнеш до тогава. Успех! И занапред действай с това в главата, а не с онова между краката.