.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81

Тема: Бременна

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^^ 60, 70 до 100? В кой век живееш? Може и толкова да са, ама ти го прави, който ти се падне. В София при най-добрите гинеколози, ако искаш да си, трябва да им броиш 600 на ръка, ако не е станало и повече, защото тази цифра е от преди 3 години. 200 хич не са много.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    офф хора ... Примерно казах ... От къде да ги знам цените ... Скоро не ми се е налагало да ходя И дано не ми се налага , ама бях чел тук 1 тема "Правих аборт" и момичето беше разяснило всичко и така ... А и преди бях чел , но наистина доооооооооооста е поскъпнало ... Но и зависи при кой ще ходиш
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^^ 60, 70 до 100? В кой век живееш? Може и толкова да са, ама ти го прави, който ти се падне. В София при най-добрите гинеколози, ако искаш да си, трябва да им броиш 600 на ръка, ако не е станало и повече, защото тази цифра е от преди 3 години. 200 хич не са много.
    Аз не съм казала,че са много И за твое сведение живея в века в който и ти . И не ми е зор колко е + това България не е София

Супер фен Аватара на fenasf
    Supporting Abortion...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Attention , Attention !!! We need an Abort

Ако си на 18+ е около 100 лв, ако си под 18 е почти 200 лв... поне така са ми казвали момичета дето са правили, а ако си на 30+ е безплатно. Не знам дали има разлика, в различни градове.
    Колкото до темата... щяла да го гледа, какво ще гледаш бе.. нямаш и основно образование, с началното ? Родиш ли го, 90% си проваляш живота.

Хмм ами най - важното кажи на ваште . Най - добрата помощ и подкрепа ще намериш от тях . Най - добрия съвет които можеш да получиш е от твойте родители - не забравяй това !!

Колкото и да е благородно да го задържиш ти си на 15,все още неможеш да се грижиш за него,по добре е аборт колкото и гадно да ти се струва отиди на лекар и той ще те посъветва какво да правиш

Приятелят ти е най-големия глупак на света
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Re: Бременна

Цитирай Първоначално написано от SnEjAnKa1912
    Здравейте! Казвам се Снежана и съм на 15 години. Правя секс около 4 месеца и преди 2 месеца приятеля ми реши да пробваме без презерватив и ме успокой,че няма да свърши в мен. За съжеление и двамата бяхме много невнимателни и не ни пукаше точно за това и той го направи. СВЪРШИ В МЕН! Цикълът ми закъснява и си направи около 10 теста за бременост и сички са положителни. Незнам какво да правя! Незнам как да кажа на нащите.Те ще ме убият. ;( ;(
    Чей чей чей ... Ми миналия месец не ти ли е идвало бе Много добре обясняваш или аз хич не бивам по математика
    Станислава

Ти си мн зле да се доверяваш на момчета, които все още нямат опит!!! Естествено, че може да свърши без да се усети, оше е малък за да се контролира. Не е трябвало да се съгласяваш. Не знам какво друго да ти кажа.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Яко, кво?!
    Като не знаеш кво да прайш, ся ше си гледаш детенцето (ако не напрайш аборт) и ше се кефиш. Кажи на приятеля ти поне, че си бременна, да те зареже от ся още..
    Тва беше жалко..
    И аз кво?
    Ми, млъкваш (лелее,че сложно беше )

Град
    София
    как ще го раждаш бе.... луда работа

Супер фен Аватара на l0lz
    Яко, кво?!
    Като не знаеш кво да прайш, ся ше си гледаш детенцето (ако не напрайш аборт) и ше се кефиш. Кажи на приятеля ти поне, че си бременна, да те зареже от ся още..
    Тва беше жалко..
    И аз кво?
    Ми, млъкваш (лелее,че сложно беше )
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Нашата Снежанка се загуби,за да каже какво е станало

Град
    Ruse
    а Честито другата година работете за второ поне знаеш че си бременна
    http://vbox7.com/play:223a792b
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Да беше пила ескапел,кво ме питаш мене кво да прайш???Като сте толкова безотговорни ще си търпите последствията пф...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    щом сте толко смели си търпете последствията
    Да, то това е най- лесно да се каже!В такъв момнент на човек не му е до такива "задълбочени" размисли!Най е лесно да съдим момичето,а не да го разберем......
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Трябва да кажеш на родителите си, идеята не звучи добре, но е най-уместната. Най-вероятно ще реагират остро, но е нормално. Ще ти помогнат, всеки нормален родител би го направил.
    +1

На мен ли само ми се струва,че темата е ебавка?
    1+
    Не виждате ли,че това е 1 бъзик...Тя се бъзика

Град
    сливен
    Казваш на вашите и правиш аборта няма как да го гледаш това бебе иначе това което искаш да направиш е мн хубаво ама ... няма как
    Голям х*й - весела къща!

лелеееее.............
    Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    На мен ли само ми се струва,че темата е ебавка?

..И ако все пак не е-по-добре направи аборт,кажи на вашите да ти намерят способен лекар,за да нямаш проблеми в бъдеще (на 15 си все пак,къде с това бебе сега?!)И следващия път-НИКАКЪВ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!Щом приятелят ти не може да те опази,не си позволявайте това "удоволствие"
    охх .. стрес !!!

Имаш два варианта, да го задържиш или да абортираш.

Кажи на вашите -> ако още не си. Да ще ти се карат.
    Ако го родиш може да направите така че да излезне дете на майка ти и да ти стане брат/сестра, с малко връзки няма да има проблем. Това малко ще прикрие срамът след години но <- това са глупости.

Най-добре абортирай и можеби след около 8 год. пак ще имаш шанса да бъдеш мама.

Over&Out

DO NOT USE!

о боже ... Хора четете мненията! Истината е някъде там
    Станислава

Град
    Gabr0v0
    наистина много ми е жал за тебе, но да родиш на 15 не е най-добрата идея представям си ако бях на твое място, щях да съм много уплашена, но все някак щях да кажа на родителите си и 100% щях да махна детето, което е най-разумната постъпка в случея, колкото теб съм на години и много добре те разбирам и действай по бързо, че да не стане късно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си