- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна
^^ 60, 70 до 100? В кой век живееш? Може и толкова да са, ама ти го прави, който ти се падне. В София при най-добрите гинеколози, ако искаш да си, трябва да им броиш 600 на ръка, ако не е станало и повече, защото тази цифра е от преди 3 години. 200 хич не са много.![]()
офф хора ... Примерно казах ... От къде да ги знам цените ... Скоро не ми се е налагало да ходяИ дано не ми се налага , ама бях чел тук 1 тема "Правих аборт" и момичето беше разяснило всичко и така ... А и преди бях чел , но наистина доооооооооооста е поскъпнало ... Но и зависи при кой ще ходиш
![]()
Станислава
Аз не съм казала,че са многоПървоначално написано от amk933
И за твое сведение живея в века в който и ти
. И не ми е зор колко е
+ това България не е София
![]()
Supporting Abortion...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ако си на 18+ е около 100 лв, ако си под 18 е почти 200 лв... поне така са ми казвали момичета дето са правили, а ако си на 30+ е безплатно. Не знам дали има разлика, в различни градове.
Колкото до темата... щяла да го гледа, какво ще гледаш бе..нямаш и основно образование, с началното ? Родиш ли го, 90% си проваляш живота.
Хмм ами най - важното кажи на ваште . Най - добрата помощ и подкрепа ще намериш от тях . Най - добрия съвет които можеш да получиш е от твойте родители - не забравяй това !!
Колкото и да е благородно да го задържиш ти си на 15,все още неможеш да се грижиш за него,по добре е аборт колкото и гадно да ти се струваотиди на лекар и той ще те посъветва какво да правиш
Приятелят ти е най-големия глупак на света![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Чей чей чей ... Ми миналия месец не ти ли е идвало беПървоначално написано от SnEjAnKa1912
![]()
Много добре обясняваш или аз хич не бивам по математика
![]()
Станислава
Ти си мн зле да се доверяваш на момчета, които все още нямат опит!!! Естествено, че може да свърши без да се усети, оше е малък за да се контролира. Не е трябвало да се съгласяваш. Не знам какво друго да ти кажа.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ми, млъквашПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
(лелее,че сложно беше
)
как ще го раждаш бе.... луда работа
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Нашата Снежанка се загуби,за да каже какво е станало![]()
![]()
![]()
![]()
а Честито другата година работете за второ поне знаеш че си бременна
http://vbox7.com/play:223a792b
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Да беше пила ескапел,кво ме питаш мене кво да прайш???Като сте толкова безотговорни ще си търпите последствиятапф...
![]()
Да, то това е най- лесно да се каже!В такъв момнент на човек не му е до такива "задълбочени" размисли!Най е лесно да съдим момичето,а не да го разберем......Първоначално написано от sladkotykate
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На мен ли само ми се струва,че темата е ебавка?
1+
Не виждате ли,че това е 1 бъзик...Тя се бъзика![]()
![]()
Казваш на вашите и правиш аборта няма как да го гледаш това бебе иначе това което искаш да направиш е мн хубаво ама ... няма как![]()
Голям х*й - весела къща!
лелеееее.............![]()
Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...
Имаш два варианта, да го задържиш или да абортираш.
Кажи на вашите -> ако още не си. Да ще ти се карат.
Ако го родиш може да направите така че да излезне дете на майка ти и да ти стане брат/сестра, с малко връзки няма да има проблем. Това малко ще прикрие срамът след години но <- това са глупости.
Най-добре абортирай и можеби след около 8 год. пак ще имаш шанса да бъдеш мама.
Over&Out
о боже ... Хора четете мненията! Истината е някъде там![]()
![]()
Станислава
наистина много ми е жал за тебе, но да родиш на 15 не е най-добрата идеяпредставям си ако бях на твое място, щях да съм много уплашена, но все някак щях да кажа на родителите си и 100% щях да махна детето, което е най-разумната постъпка в случея, колкото теб съм на години и много добре те разбирам и действай по бързо, че да не стане късно