.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Тема: Бременна

Супер фен
    Град
    Венера
    Ми да те убият, тъпа крава, такава.

Цитирай Първоначално написано от SnEjAnKa1912
    Знам че беше огромна и глупава грешка. Знам че не трябваше да му давам,но.... Проблема е че ако нашите разберат ще ме накарат да направя аборт,а аз не искам. Искам да задържа бебето и да го гледам. Немога да си представя или да го убия или да го дам на други да го гледат.
    Първо искам да се извиня за съмнението си , защото ако това е истина наистина не ти трябват допълнителни притеснения , но все пак и преди го е имало това нещо , на 15 дала на приятеля си без презерватив , той свършва в нея , тя забременява , неиска да каже на техните , неиска аборт иска да го гледа ...... Ако това е шега не си заслужава има и други начини да се забавляваш
    А ако е истина ами , нищо друго не ти остава усвен да кажеш на родителите си , а ако наистина искаш да задържиш детето (на тази възраст е лудос) изчакай 2 ,3 месеца да ти проастне корема и тогава няма да имаш избор , а приятеля ти и той сериозно ще загази , ще трябва да се ожениш за него за да могат нещата да са в рамките на закона и той и ти ще трябва да напуснете училище и да работите за издръжка на детето , СПОРЕД МЕН , НЕ ТИ Е СЕГА ВРЕМЕТО ЗА ДЕЦА , ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА ДОКЪТО МОЖЕШ , ЗА ДЕЦА ВРЕМЕ ИМА МНОГО !!!

И отново казвам тази тема ми мирише на ебавка но шанса е 50 на 50 за това се извинявам ако е истина .......
    \\m// MetallicA 4 life \\m//

Цитирай Първоначално написано от MetalMiho
    а приятеля ти и той сериозно ще загази , ще трябва да се ожениш за него за да могат нещата да са в рамките на закона и той и ти ще трябва да напуснете училище и да работите за издръжка на детето?
    Няма ли 18 години, никои нищо не може да му каже, камо ли да се жени за нея, тук не е Турция или Иран. Като навърше 18 по съдебен път ще плаща 100-тина лв на месец.

Главата затова стои на раменете,а не в гащите.
    Щом си толкова глупава сега си гледай детето ти нали това искаш,но знай че си съсипваш живота

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от epizod
    Цитирай Първоначално написано от MetalMiho
    а приятеля ти и той сериозно ще загази , ще трябва да се ожениш за него за да могат нещата да са в рамките на закона и той и ти ще трябва да напуснете училище и да работите за издръжка на детето?
    Няма ли 18 години, никои нищо не може да му каже, камо ли да се жени за нея, тук не е Турция или Иран. Като навърше 18 по съдебен път ще плаща 100-тина лв на месец.
    Не са 100, а 60 и няма да ги плаща, ако не припознае детето, което до колкото разбирам няма да се случи.

Град
    In Your Memories
    Мале, кукло, неам думи.

Немърлива ралта! Не ви е срам, деца без презервативи, а моля ви са малко уважение. Я неискам да гледам страна от 14 годишни бременни. Лелее, тва ша е пълната селяния..
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

xahxahxah айде стига бее
    ква е тая мания да се ебете на по 12-15 БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВИ
    та и детето искала да запази
    съжалявам ама...точно такива като теб най-много смях ми правят

темата е ебавка според мен

малеее и срама нямате....

Цитирай Първоначално написано от cccrrr
    темата е ебавка според мен
    +1
    \\m// MetallicA 4 life \\m//

пфф не стига ,че си на 15и ти е рано колкото и да казваш "готова съм" ............готова си ама за нешо други как може да сте толкова загубени без презерватив да го правите тцтцт..........като си готова за секс на 15 дано си готова и за последствията ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Имаш два избора,аборт или да го задържиш.И в двата случая вашите разбират,по-добре кажи докъто е време не си струва да се криеш,няма да е за дълго!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ей така и не се появи Снежанка да ни ккаже какво е станало...жалко само,че наистина е малко тъпо това дето го иска .Но кой знае може вече да е направила аборт

Тук само бременни...тва да не ви е спешно отделение...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Трябва да ядеш един голям бой ако питаш мен детето е отговорност все пак, ако толкова не искаш да правиш аборт по-добре го дай за осиновяване.Хммм сложна ситуация...дете да гледа дете или да направи аборт с риска да няма повече деца в бъдеще, при всички случаи родителите ти ще разберат .

Re: Бременна

zdravei snejana!az na 15 noemvri pravih abort!sa6to kato teb men sa6to me be6e strah da kaja na roditelite si,i za tova v na4aloto skrih ot tqn 4e sam bremenna!hodih pri edna genikolojka da mi podvatrdi 4e sambremenna i tq mi kaza 4e sam bila v 7 sedmica i daje mi pusna pulsa na beb4eto!i tq me popita dali imam bqlo te4enie i az i kazah 4e imam leko i tq kaza 4e ne bilo normalno da hodq za izledvaniq.az otidoh no v edin moment razbrah 4e trqbva tozi problem da go spodelq s na6ite i da go razre6ime zaedno!kazah im edna ve4er,da bqha ujaseni no se radvam 4e im kazah za6toto kato otidoh pri moqta si ginekolojka se okaza 4e o6te dva ili tri dni ako bqh iz4akala nqma6e da moga da go mahna!i za tri dni vsi4ko se podredi i vsi4ko prikliu4i!da gadno 6te ti e da im kaje6 i 6te si zagubqt doveriqto si kam teb,no pone 6te si jiva i zdrava i 6te te zavedat tam kadto trqbva a ne pri kasapi!ako iska6 moje da ti dam tela na moqta ginekolojka da otide6 pri neq mn e dobra i vnimatalna!ako iska6 samo pi6i

,, a aко темата не е плосък бъзик и информацията от Снежи е достоверна, то плодът трябва да е вече на 2 месеца...
    ..
    Незнам, дете, загазила си яко.
    Не разбирам и как ти е хрумнало да се допитваш до Форум, пълен с поне 2/3 по-големи идиоти и от тебе. (Ако съдим по тенденцията всяка втора тема да алармира за гаф на 14/15 годишни и бременност, открита пост фактум )
    Казваш на родителите си и.. аборт... ако не е твърде късно вече.

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от rapple
    ,, a aко темата не е плосък бъзик и информацията от Снежи е достоверна, то плодът трябва да е вече на 2 месеца...
    ..
    Незнам, дете, загазила си яко.
    Не разбирам и как ти е хрумнало да се допитваш до Форум, пълен с поне 2/3 по-големи идиоти и от тебе. (Ако съдим по тенденцията всяка втора тема да алармира за гаф на 14/15 годишни и бременност, открита пост фактум )
    Казваш на родителите си и.. аборт... ако не е твърде късно вече.
    Сългасен съм с колегата , помеждодругото плодът може да се убие до 3 месеца от бременността ... поне така знам аз ... но трябва да кажеш на приятеля си , и двамата трябва да си поемете отговорността и да се жените .... и се смятам за поканен да ви е честито !!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

гд

неразумна си

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    ТИ В РЕД ЛИ СИ ДА ГО ПОСЛУШАШ БЕ!!! КАК МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ НА ТАЯ ВЪЗРАСТ?!? НЕ СИ ЛИ ЧЕЛА ШИБАНИЯ ФОРУМ ДОСЕГА?!? НА ВСЯКА ВТОРА ТЕМА Е СПОМЕНАТО ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОПУЛИРАТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ?!? АМАН... И все пак се надявам да се справиш със ситуацията и да си жива и здрава. Аз всяка вечер ще се моля говедата като приятеля ти да измрат.

Здравейте! Казвам се Снежана и съм на 15 години. Правя секс около 4 месеца и преди 2 месеца приятеля ми реши да пробваме без презерватив и ме успокой,че няма да свърши в мен. За съжеление и двамата бяхме много невнимателни и не ни пукаше точно за това и той го направи. СВЪРШИ В МЕН! Цикълът ми закъснява и си направи около 10 теста за бременост и сички са положителни. Незнам какво да правя! Незнам как да кажа на нащите.Те ще ме убият. ;( ;(
    Първото което трябва да направиш е да споделиш с родителите ти ,колкото и да те е страх.Несмятам ,че трябва да те опреквам за тази ти постапка ,но несмятам ,че си способна на 15 години да земеш правилното решение .Сподели родилите ти са тези,които трябва да те подкрепят.Пожелавам ти всичко да се управи .

Здравейте! Казвам се Снежана и съм на 15 години. Правя секс около 4 месеца и преди 2 месеца приятеля ми реши да пробваме без презерватив и ме успокой,че няма да свърши в мен. За съжеление и двамата бяхме много невнимателни и не ни пукаше точно за това и той го направи. СВЪРШИ В МЕН! Цикълът ми закъснява и си направи около 10 теста за бременост и сички са положителни. Незнам какво да правя! Незнам как да кажа на нащите.Те ще ме убият. ;( ;(
    Първото което трябва да направиш е да споделиш с родителите ти ,колкото и да те е страх.Несмятам ,че трябва да те опреквам за тази ти постапка ,но несмятам ,че си способна на 15 години да земеш правилното решение .Сподели родилите ти са тези,които трябва да те подкрепят.Пожелавам ти всичко да се управи .

Аз също мисля , че е майтап,ако не е майтап много здраво си загазила.1-то нещо което трябва да направиш е да кажеш на родителите си , разбира се те ще ти се развикат , но след това ще ти кажат какво да направиш .Мисля , че трябва да направиш аборт , а да родиш когато си готова за детенце.

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Ами аз колко пъти да повтарям?!?! КАТО НЯМАТЕ ОПИТ,НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ГЛУПАВИТЕ СИ ГАДЖЕТА!! Те не са машини! Приятелят ти е виновен! А ти също! Защо се съгласи бе момиче? Глава на раменете нямаш ли? Дано това е урок за всички момичета!!!

И все пак,знам,че нямаш нужда от това в момента,за което се извинявам. Просто не се сдържах. Ти какво смяташ да правиш с бебето? При всеки вариант,трябва да кажеш на вашите. Каквото и да направиш няма да са доволни така е стискай зъби и..

п.с. те знаят ли,че си полово активна?

Защо по дяволите прпдължавате да правите секс без презарватив ?

Тъпи ли сте не знам защо !

Мега фен Аватара на t0d1t0
    тая до сега да имаше издут корем бе... Защо още обсъждате тая тема?! Бахти бавните,сети ли се кога да отговарят.
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си