- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна
Ми да те убият, тъпа крава, такава.
Първо искам да се извиня за съмнението си , защото ако това е истина наистина не ти трябват допълнителни притеснения , но все пак и преди го е имало това нещо , на 15 дала на приятеля си без презерватив , той свършва в нея , тя забременява , неиска да каже на техните , неиска аборт иска да го гледа ...... Ако това е шега не си заслужава има и други начини да се забавлявашПървоначално написано от SnEjAnKa1912
А ако е истина ами , нищо друго не ти остава усвен да кажеш на родителите си , а ако наистина искаш да задържиш детето (на тази възраст е лудос) изчакай 2 ,3 месеца да ти проастне корема и тогава няма да имаш избор , а приятеля ти и той сериозно ще загази , ще трябва да се ожениш за него за да могат нещата да са в рамките на закона и той и ти ще трябва да напуснете училище и да работите за издръжка на детето , СПОРЕД МЕН , НЕ ТИ Е СЕГА ВРЕМЕТО ЗА ДЕЦА , ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА ДОКЪТО МОЖЕШ , ЗА ДЕЦА ВРЕМЕ ИМА МНОГО !!!
И отново казвам тази тема ми мирише на ебавка но шанса е 50 на 50 за това се извинявам ако е истина .......![]()
\\m// MetallicA 4 life \\m//
Няма ли 18 години, никои нищо не може да му каже, камо ли да се жени за нея, тук не е Турция или Иран. Като навърше 18 по съдебен път ще плаща 100-тина лв на месец.Първоначално написано от MetalMiho
![]()
Главата затова стои на раменете,а не в гащите.
Щом си толкова глупава сега си гледай детето ти нали това искаш,но знай че си съсипваш живота![]()
![]()
Не са 100, а 60 и няма да ги плаща, ако не припознае детето, което до колкото разбирам няма да се случи.Първоначално написано от epizod
![]()
Мале, кукло, неам думи.![]()
Немърлива ралта! Не ви е срам, деца без презервативи, а моля ви са малко уважение. Я неискам да гледам страна от 14 годишни бременни. Лелее, тва ша е пълната селяния..![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
xahxahxah айде стига бее
ква е тая мания да се ебете на по 12-15 БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВИ![]()
та и детето искала да запази![]()
съжалявам ама...точно такива като теб най-много смях ми правят![]()
темата е ебавка според мен![]()
малеее и срама нямате....
+1Първоначално написано от cccrrr
\\m// MetallicA 4 life \\m//
Имаш два избора,аборт или да го задържиш.И в двата случая вашите разбират,по-добре кажи докъто е време не си струва да се криеш,няма да е за дълго!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ей така и не се появи Снежанка да ни ккаже какво е станало...жалко само,че наистина е малко тъпо това дето го иска.Но кой знае може вече да е направила аборт
![]()
Тук само бременни...тва да не ви е спешно отделение...
zdravei snejana!az na 15 noemvri pravih abort!sa6to kato teb men sa6to me be6e strah da kaja na roditelite si,i za tova v na4aloto skrih ot tqn 4e sam bremenna!hodih pri edna genikolojka da mi podvatrdi 4e sambremenna i tq mi kaza 4e sam bila v 7 sedmica i daje mi pusna pulsa na beb4eto!i tq me popita dali imam bqlo te4enie i az i kazah 4e imam leko i tq kaza 4e ne bilo normalno da hodq za izledvaniq.az otidoh no v edin moment razbrah 4e trqbva tozi problem da go spodelq s na6ite i da go razre6ime zaedno!kazah im edna ve4er,da bqha ujaseni no se radvam 4e im kazah za6toto kato otidoh pri moqta si ginekolojka se okaza 4e o6te dva ili tri dni ako bqh iz4akala nqma6e da moga da go mahna!i za tri dni vsi4ko se podredi i vsi4ko prikliu4i!da gadno 6te ti e da im kaje6 i 6te si zagubqt doveriqto si kam teb,no pone 6te si jiva i zdrava i 6te te zavedat tam kadto trqbva a ne pri kasapi!ako iska6 moje da ti dam tela na moqta ginekolojka da otide6 pri neq mn e dobra i vnimatalna!ako iska6 samo pi6i
,, a aко темата не е плосък бъзик и информацията от Снежи е достоверна, то плодът трябва да е вече на 2 месеца...![]()
..
Незнам, дете, загазила си яко.![]()
Не разбирам и как ти е хрумнало да се допитваш до Форум, пълен с поне 2/3 по-големи идиоти и от тебе. (Ако съдим по тенденцията всяка втора тема да алармира за гаф на 14/15 годишни и бременност, открита пост фактум)
Казваш на родителите си и.. аборт... ако не е твърде късно вече.![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Сългасен съм с колегата , помеждодругото плодът може да се убие до 3 месеца от бременността ... поне така знам аз ... но трябва да кажеш на приятеля си , и двамата трябва да си поемете отговорността и да се жените .... и се смятам за поканен да ви е честито !!!Първоначално написано от rapple
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
неразумна си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТИ В РЕД ЛИ СИ ДА ГО ПОСЛУШАШ БЕ!!! КАК МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ НА ТАЯ ВЪЗРАСТ?!? НЕ СИ ЛИ ЧЕЛА ШИБАНИЯ ФОРУМ ДОСЕГА?!? НА ВСЯКА ВТОРА ТЕМА Е СПОМЕНАТО ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОПУЛИРАТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ?!? АМАН... И все пак се надявам да се справиш със ситуацията и да си жива и здрава. Аз всяка вечер ще се моля говедата като приятеля ти да измрат.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първото което трябва да направиш е да споделиш с родителите ти ,колкото и да те е страх.Несмятам ,че трябва да те опреквам за тази ти постапка ,но несмятам ,че си способна на 15 години да земеш правилното решение .Сподели родилите ти са тези,които трябва да те подкрепят.Пожелавам ти всичко да се управи .Първоначално написано от SnEjAnKa1912
Първото което трябва да направиш е да споделиш с родителите ти ,колкото и да те е страх.Несмятам ,че трябва да те опреквам за тази ти постапка ,но несмятам ,че си способна на 15 години да земеш правилното решение .Сподели родилите ти са тези,които трябва да те подкрепят.Пожелавам ти всичко да се управи .Първоначално написано от SnEjAnKa1912
Аз също мисля , че е майтап,ако не е майтап много здраво си загазила.1-то нещо което трябва да направиш е да кажеш на родителите си , разбира се те ще ти се развикат , но след това ще ти кажат какво да направиш
.Мисля , че трябва да направиш аборт , а да родиш когато си готова за детенце.
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
Защо по дяволите прпдължавате да правите секс без презарватив ?
Тъпи ли сте не знам защо !
тая до сега да имаше издут корем бе... Защо още обсъждате тая тема?! Бахти бавните,сети ли се кога да отговарят.
Станислава