.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: девствена

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    ДА!!1
    Ако не те изчукат на 13 работата не е на добре.. ;/
    Ти си някво тъпо копеле.
    човека се бъзикаше
    а по темата..както всички казаха няма нищо срамно да не
    СИ девствена
    Щастието на човека е в малките събития..!

хаха че що да е срамно? евала на момичето, явно не е някоя повърхностна дето се чуди с кой да легне само за да не си остане девтсвена

Re: девствена

Цитирай Първоначално написано от Angel_GiiirL
    здравейте! имам една приятелка,която е девствена и е на 19.има си приятел,но все още не са спали.. тя се притеснява от това да му каже,че е девствена.казвала съм и мн пъти,че нищо срамно няма да му каже,и ако наистина я обича той ще се чувства специален,че е първият..
    вие какво мислите, срамно ли е да си на 19 и девствен
    Не... Всеки нормален човек ще я подкрепи, а не да я изолира или нещо такова... :P

Re: девствена

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Цитирай Първоначално написано от Angel_GiiirL
    здравейте! имам една приятелка,която е девствена и е на 19.има си приятел,но все още не са спали.. тя се притеснява от това да му каже,че е девствена.казвала съм и мн пъти,че нищо срамно няма да му каже,и ако наистина я обича той ще се чувства специален,че е първият..
    вие какво мислите, срамно ли е да си на 19 и девствен

значии.. направо е мега срамно това момиче е за убиване? къде беше че не се е наебала на 12 още?! още утре ще я заровим до кръста в земята и ще я убием с камъни.. кажи ми, че не го мислиш това наистина?! "срамно ли е да си на 19 и да си девствен".. защото това определено не го пита тя, а ти го питаш! и ако наистина си го мислиш, то ти трябва да си мега глупаво същество. да си на 50 може да е срамно.. не знам.. кажи и просто да му каже.. да се надяваме, че той няма да я убие с правата лопата за това, че е на 19 и е девствена
    на 12 ... Силно се надявам да се бъзикаш

Цитирай Първоначално написано от BlackBunny
    хаха че що да е срамно? евала на момичето, явно не е някоя повърхностна дето се чуди с кой да легне само за да не си остане девтсвена
    Евала =D> :P

мила на твоята приятелка мога само едно голямо БРАВО да и кажа...в днешно време 19 годишна девственица е като игла в купа сено...ако нейният приятел я обича истински ще я разбера,че даже ще се и зарадва !

Цитирай Първоначално написано от Attached
    Че какво срамно може да има в това : )
    и аз съм на същото мнение

Град
    Асеновград, България
    Не е срамно в никакъв случай. Приятелката ти наистина не трябва да се притеснява да сподели това.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не трябва да се притеснява, а да му каже. Мисля, че приятелят и дори ще се зарадва...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    България
    Браво на момичето не е срамно да си девствена на 19
    Бъди такъв какъвто си..Никои няма право да те мачка,освен ако ти не му позволиш ;]

Няма нищо срамно,това дори е готино! Приятелят и много ще се зарадва,че ще се оттаде(както се казва) точно на него

abe ne moga da vi razbera za6o momi4etata gledat da pravqt sex na po 12 13 tova e sme6no dori i na 14 da si pak ama ob6o vzeto kakto se 4uvstva6 no ne smqtam tova za normalno a po temeta ne v tov nqma ni6o sramnno pak kazvam 4e kogato e 4uvsta6 gotova i 4oveka e do teb i si sigurna 4e iska6 da go napravi6 s nego togava kaji na priqtelkata ti da ne se pritesnqva i mnogo pozdravi

evala shapka i svalqmm !!!!
    LIVERPOOL FOREVER !!!

евала му на момичето!!! Нищо срамно няма!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Еми не е срамно
    Но ако я е срам да си загуби девственоста сама с някфа играчка :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си