- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствена
здравейте! имам една приятелка,която е девствена и е на 19.има си приятел,но все още не са спали.. тя се притеснява от това да му каже,че е девствена.казвала съм и мн пъти,че нищо срамно няма да му каже,и ако наистина я обича той ще се чувства специален,че е първият..
вие какво мислите, срамно ли е да си на 19 и девствен![]()
c(:
ДА!!1
Ако не те изчукат на 13 работата не е на добре.. ;/
Според мен дори трябва да се хвали с това, защото малко момичета се запазват до 19 год. повечето на 13-14 години се ебат ..бРАВО
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Няма нищо срамно.. да му каже,че да не я разпори накрая![]()
Трябва да му каже,за да е подготвен за кървищата
Ти пък го изкара все едно е Тексаско Клане...Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Ако го чувства достатъчно близък ще му казва такива неща.
А иначе за това дали е срамно да си на 19 и да си девствен - не.
В пъти по-нормално е от това да си на 14,15 и да не си![]()
Мн е глупаво да не му казва такива работи .. трябва да седнат и да се изяснят и некво не вярвам да е на 19 и да не са си говорили с приятеля и на тая тема. И наистина няма нищо срамно да е на 19 и да е девствена
![]()
FAIL!Първоначално написано от sweety_blondy
Като е такова геройство и ти ще си девствена на 19 нали?Бъди герой!
Колко много ги обичам тези приятелки... Какво от това,че е на 19 няма нищо срамно в това да си по-възрастен (от 13-14) и да си девствен, може момичето да е от по притеснителните и за това да не му е казала или пък да чуства,че не е той човека.Кажи и на тази твоя приятелка да не се притеснява и ако се чувства готова и сигорна в човека да не се притеснява да му каже както казаха той може да се поласкае от това,че е 1-ви
![]()
Естествено, че трябва да му каже.
Както казаха по-горе и според мен би се почувствал по-специален, защото ще е първият.
Щом тя си е преценила и не го е направила досега -окей, няма нищо лошо в това
А представи си ситуацията той да си мисли, че тя не е девствена и да вземе да я лашка там, ужас![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
мисля че трябва цял живот да си остане дествена щото е много срамно....как така ще му каже та тя е на 1999999 !!!![]()
![]()
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Направо да казва и да почват консумацията!Прави са си хората, че в днешно време не се намират такива... ако му пуска да взима да не се прави на шашав
![]()
съвсем нормално е да е на 19 и да е девствена,значи не е намерила подходящия човек и не е готова за тази крачка
аз си мисля че тази фр си ти
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
Ти си някво тъпо копеле.Първоначално написано от l0lz
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
eee какво сега
нищо специално няма
когато реши да го направи
хахаха найстинаПървоначално написано от amk933
А по темата, много ясно,че не е срамно по добре девствена на 19 от колкото распоретина на 13![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от l0lz
![]()
![]()
Първоначално написано от Punisherrr
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от Angel_GiiirL
значии.. направо е мега срамнотова момиче е за убиване? къде беше че не се е наебала на 12 още?!
още утре ще я заровим до кръста в земята и ще я убием с камъни..
кажи ми, че не го мислиш това наистина?! "срамно ли е да си на 19 и да си девствен".. защото това определено не го пита тя, а ти го питаш! и ако наистина си го мислиш, то ти трябва да си мега глупаво същество. да си на 50 може да е срамно.. не знам.. кажи и просто да му каже.. да се надяваме, че той няма да я убие с правата лопата за това, че е на 19 и е девствена
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
В днешно време е срамно да![]()
Явно не знае какво удоволствие изпуска.
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Това е похвално![]()
Ох,егати малоумния въпрос...естесвтено,че не е срамно..може би ако си на 40 и тогава все още си..тогава може и да бъде,но на 19 не е... много по-добре от това да се ебеш на 13-14 нали???????!!!!