.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво да правя?

здравейте.. преди 1 година и няколко месеца се запознах с едно момче (той е др град).постепенно мн се харесахме и решихме да се видим-лятото се видяхме и всичко беше прекрасно,докато не си тръгна.знам,че е мн трудно любов от разстояние,затова и нямах големи очаквания от тази любов,но към него изпитвах мн дълбоки чувства и всичко беше различно.продължихме да си пишем,но изведнъж той се промени и си намери приятелка..разбира се аз се отдръпнах и реших,че вс е свършило м/у нас.така в продължение на месец си писахме по рядко..той скъса с приятелката си и отново започна да ми пише всеки ден и да показва че има някакви чувства към мен.. и аз глупачката се зарадвах от това и отново почувствах тази нужда да си пиша всеки ден с него..че не мога без него.. но той отново се промени и постепенно започнахме да се отчуждаваме каза,че нищо не иска вече спряхме да си пишем,да се чуваме.. вече няколко месеца така.. той знае,че съм голям инат и няма да му пиша първа,но изпитвам желание да му пиша,да разбера какво става с него нз дали е правилно и дали има смисъл .. щом той не се сети за тия 3 месеца
    какво да направя..да му пиша ли или да го забравя ? да чакам ли той първи да се сети(едва ли ще се сети).
    c(:

Супер фен
    А не ти ли каза защо не иска нищо? Поне да се бяхте разбрали като хората кое как защо и да не се тормозиш
    Ако не можеш да мирясаш - пишеш му и го питаш защо е станало така.
    Но като гледам и той малко те е разигравал май...така че щом той няма интерес какъв е смисъла да се тормозиш?

Мега фен
    и да му пишеш, трябва да е с ясното съзнание, че нищо не можеш да очакваш от него, освен от вр. на вр. по някой чисто приятелски чат. според мен той те ползва малко за резерва, а ти едва ли би искала да си такава.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не му пиши... Той, едва ли не, те е използвал когато няма друга закачка - а може би си била и средството му да забрави другата... Не се занимавай с него!

Използва те.

То е пределно ясно, че просто си те използва човека за резерва и знае, че винаги ще си му на разположение. Най-добре му изтрий skype и забрави за него, защото доколкото разбрах сте се видяли само веднъж, от което следва, че няма как да имаш толкова силни чувства, че да не можеш без него
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от CheRnoKosKaA
    То е пределно ясно, че просто си те използва човека за резерва и знае, че винаги ще си му на разположение. Най-добре му изтрий skype и забрави за него, защото доколкото разбрах сте се видяли само веднъж, от което следва, че няма как да имаш толкова силни чувства, че да не можеш без него
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Колкото и да ти е кофти е ясно,че на това момче не му пука на теб.
    Моят съвет е щом иэпитваш желание да го чуеш и да раэбереш как е - просто му пиши или му се обади ТИ.Тук нещата не опират до инат.Няма нищо общо.В крайна сметка трябва да ти е ясно,че не му дреме.Не си иэграждай наново някакви очаквания,эа да не ти е кофти.Въпреки че според мен няма как да не си ги иэградиш...сама реши дали да го правиш,ако ще има филми в главата ти - при това с лош край.
    Сори эа песимистичното иэкаэване,но това мисля от това,което ти си написала.
    Айде и малко личен опит ще споделя,че се сетих..
    И аэ имах подобен случай.
    От опит ти каэвам: ПО-ЛЕСНО Е ДА СПРЕШ ВЕДНЪЖ 3АВИНАГИ!
    Днес ще му пиша просто ей така,утре пак,в други ден отново...и накрая пак ще ти е гадно.По-добре е да си кажеш КРАЙ и сама да се спреш.Ще мине малко време и ще се почувстваш по-добре.Гарантирам.

Супер фен Аватара на l0lz
    Ае заеби го..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    ДжойнтЛенД
    Апк к'во се впрягате толкова вижте се изчукайте си и толкова секи е доволен , а сега по темата абе на тоя що не му го начукаш
    One 4 the money , two 4 the show

Мега фен Аватара на vagarious
    Бе я го остави.Толкова време си издържала да не му пишеш,а сега ще се предаваш.Той ако е искал,да го е направил предполагам.Не се занимавай.
    Big or small, lies are lies!

за кво ти е да му пишеш?пък и ти самата каза че нищо не може да се получи
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Мега фен Аватара на Hilary_
    И за какво да му пишеш след като те използва за някаква резерва .. Няма смисъл .. зарежи го !!

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    А не ти ли каза защо не иска нищо? Поне да се бяхте разбрали като хората кое как защо и да не се тормозиш
    Ако не можеш да мирясаш - пишеш му и го питаш защо е станало така.
    Но като гледам и той малко те е разигравал май...така че щом той няма интерес какъв е смисъла да се тормозиш?
    +1

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Забрави за него и не му пиши !!!

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Използва те.
    +1

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Използва те.
    Ти си пророк.

По темата:Това според мен си е само един флирт който даже няма и стабилна основа,щом сте от различни градове и нямате възможност да се виждате често.

FAIL.

И аз мисля, че те използва. Не му пиши вече и се опитай да го забравиш. Ако той ти пише - няма лошо, но просто не очаквай повече.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си