.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

няколко въпроса

Здравейте! Първо да уточня: наскоро си направих регистрацията, но чета форума от доста време насам. Научих много, но има някои неща, за които все още имам съмнения.
    1. Много противоречиви мнения съм чувала и чела относно въпроса: колко точно време след еякулацията сперматозоидите са годни за оплождане, ако се има впредвид, че еякулацията е била извън влагалището?
    2. Относно предеякулационната течност: до колкото знам, ако момчето има част от тази течнст по пръстите си и си вкара пръста във влагалището на момичето има вертоятност то да забременее. Вупросът ми е: колко време след като е отделена от пениса му, тази теечност засъхва и става негодна за оплождане?
    3. Относно аборта: задължително ли е, ако момичето няма навършени 18 години, интервенцията да бъде извършена с родителско съгласие?
    П.П. на 16 съм, задавам въпросите просто, защото не знам отговорите и искам преди да започна половия си живот да съм колкото се може повече запозната с рисковете и да имам възможно най - висока сексусална култура. Благодаря предварително!

1. Ако не ги съхраняваш в лед - 24-48 часа. Шансът обаче драстично намалява с времето.

2. Шансът е горе долу равен на този да се скъса презервативът.

3. ...

1. Зависи от условията (температура , влажност , среда и т.н.)
    2. Засъхва бързо (за 3-4 мин) иначе мисля че става негодна г/д пак за толкова време
    3. Мисля, че не..

Град
    ВаРнАаАа
    На първите 2 вече са ти отговорили. Ако си под 18,трябва да имаш съгласие от родител за аборт.

Една приятелка беше забременяла ... Трябваше и съгласието поне на 1 родител за аборт

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    А не може ли да си плати необходимото и по т.3 да не са нужни 18 години. Всичко може... въпроса е да не ти се налага!

Една приятелка беше забременяла ... Трябваше и съгласието поне на 1 родител за аборт Smile

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си