.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Кръв

Кръв

Добре..ето го и моят проблем... с приятеля ми превехме секс миналият ден тоест на 1 Август..беше ми за парви път не ме болеше много но пък ми течеше доста кръв.. странното е това че снес на 3 август се сабудих и имах 2 капки кръв по белото.. по късно към 10 часа имах много кръв и много се притесних. дали нещо не ми се е раскасало или незнам..помогнете ако знаете защо е така но съм много притеснена а няма как да ми е дошло защото ми свърши миналата седмица..

Според мен е нормално,защото при дефлорацията (не при всички) при голяма част от жените има кървене дори и след известен период от време . Ако пак се случи и се притесняваш иди на лекар

Супер фен Аватара на l0lz
    Разкъсал ти се е далака..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Нормално е, не се притеснявай.

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Може да е чения дроб
    One 4 the money , two 4 the show

Цитирай Първоначално написано от Addiced
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Може да е чения дроб
    Идиоти. Така по тема възможно е да ти тече кръв до няколко дена. Но ако продължи по-дълго няма да е зле да се консултираш с лекар
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    GTA Stunting

нормално е щом ти е било за първи път .. то е възможно и датата на менструацията да ти се промени

Мега фен Аватара на t0d1t0
    спокойно , няма за какво да се притесняваш Най-много да ти дойде Не се притеснявай , ще ти мине
    Станислава

А иначе сега боли ли те ? Ако не те боли значи няма проблем явно е нещо остатъчно .. ако те боли .. търси съвет от лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си